Şimdi Ara

Galaxy Buds FE, Türk kullanıcının kulağında patladı: Kalıcı işitme kaybı yaşandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uğraşıpacak insnandeğilsin bi kendine bkmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Kimin öğrettigini söylemeyeyim hacım takıl sen..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Eylül 2024; 19:49:51 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159657103

Bu cevabımdan da rahatsız mı oldun yoksa ? Gözünden kaçmış sanırım...

• Bir keresinde, elon musk'ın satın aldıgı sitede, ayı sever bir grup, 50 kisi bana cökmüslerdi.. cökenlerden 47 tanesi mericti ve 59 yasında meric vardı..  

Orada bile sonuc, hedef ablalardan sectigimi ben götürdüm, 47 meric avucunu yaladı... tabii buna bayağı oluyor 10 sene falan oldu herhalde..

Bunlar milleti iyi cözmüsler veririz ayarı delirtiriz falan  

Aklı sıra bizi kızdıracak..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Eylül 2024; 20:55:39 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

17 saat önce bunu yazmışsın tartışmaya daha önce başladık :) seni alt ettigim için mi rahatlayayım anlamadım ben seninle yarışmıyorum egitiyorum.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

söyleme oda rezil olur.

• Bu kulaklığa ısı dışarıdan verilmiş. Ateş direkt olarak dış yüzeyden nüfus etmiş gibi görünüyor. İçten yanan bir plastikte erime ve içe çökme görürdük. Ayrıca pile en uzak nokta bile kömüre dönmüş. En azından 30-40 saniye ısı uygulanmış. O pilde o kalitedeki bir plastiği bu kadar uzun süre yakabilecek bir enerji depolanabileceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yenisini verip diğer kulağını da kaybetmesini istiyorlar herhalde. Kim böyle bir şey yaşayıp tekrar aynı model kulaklığı almak ister ki

• Phoenix_Yi P kullanıcısına yanıt
    Adamın kulağında işitme kaybı var diyor sen dışarıdan işi verilmiş diyorsun. Kendi kulağını bilerek mi sağır etti adam yani?

• Redditteki konuda elektronikçi olduğunu iddia eden arkadaşlar bu tarz bir patlamanın terli kulaktan kısa devre yapınca oluşabileceğini ve olursa da bu şekilde ince yerinden patlayabileceğini doğrulamış.

Acilen bizim elektronikçi arkadaşların da konuya el atıp doğrulaması ve kamuoyunu uyarması gerek, anlaşılan samsung ölüye yatacak  

• Bizim elektronikci arkadaslar güzelmis..  

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Onun kulagında zaten kulaklıkla müzik dinlemekten olusan ya da normalde de bir sekilde olusmus olan bir isitme kaybı vardır ya da doktorlar kendi beyanına göre yazmıslardır.. acilde odyometri'ye soktuklarını sanmıyorum.. öyle testlere aylarca ileri tarihe gün verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Eylül 2024; 5:44:53 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Aynen hacı doktor vatandaşın beyanına göre muayene etmeden sağlam yada işitme kaybi var diye yazıyor 😂 Hiç odyometriye gitmemissin ya da gidenler sana yanlış anlatmış. Bilmediği şeyler hakkında uzman kesiliyor bizim millet

• Yegenim, ben her konuda senden daha bilgiliyim ve senden daha uzmanim.. Ben 100 biliyorsam senin 1 bildigin vardir o da muhtemelen dogrulugu suphelidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Eylül 2024; 12:52:36 >
  • Samsung'un böyle şeylere dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Diğer markalarda dikkat etmeli ama özellikle samsung. Neden çünkü daha öncede patlayan samsung galaxy note 7 skandalı ile karşımıza çıkmıştı. Şimdide bu. Testlerini çok iyi yapmalılar bence. Yakında insanlarda güven kalmayacak samsungla ilgili.

• test

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

test başarısız 

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.