Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Pro Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 Haziranda aldığım kulaklığım sorunsuz çalışıyordu, son zamanlarda bağlantı sorunları yapmaya başladı. Kulaklığın sesinde bir sorun yok, ortam sesi duyma özelliklerinde herhangi bir ses kesilmesi yok ama telefona bağlıyken arada bir ses bozuluyor. Ses laglanıyor mu desem buga mı giriyor desem anladınız siz işte bilmiyorum artık o terimi. Sorun telefonda mı kulaklıkta mı onu da bilmiyorum, 2022 Eylülde telefonum (samsung note 10 plus) 5. Kattan düşüp pert duruma gelmişti, anakartında akımla alakalı bir şeyleri de bozulmuştu. 1 ay tamirci arayıp telefonu yarı yarıya şansla tamire verdim. Şuan telefon kamerasız, titreşimsiz bir şekilde çalışıyor. Ben de bu yüzden anlamıyorum acaba sorun telefonda mı kulaklıkta mı diye. Bluetooth sinyal kalitesini gösteren bir uygulama denedim, sinyal %100 iken bir anda durduk yere 10 a düşüyordu, düştüğü an da ses bozuluyordu. Ayrıca kulaklık kutusunda kalın bir kılıf var, alalı bir ay falan oldu, ama ondan olduğunu sanmıyorum çünkü kılıflı da kullandım bir süre sorunsuz. Evde bir de malum 2 yaşında kardeşim olduğu için kulaklığı ara sıra yerlerde buluyordum, her tarafı çizik içinde. Ama en son 2 ay oldu kulaklığımı alıp fırlatalı. Ayrıca kulaklığı Türkiyeden değil İngilterede aldım, orjinal olduğuna da eminim onla alakalı bir sorunum yok. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulmama yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım telefondan oluyordur ama çünkü telefonum zaten pert, değişecek yakında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sorunu olabilcek en saçma şekilde fark ettim. Yolda yürürken telefon elimde, telefonu kullanırken seste hiç sorun yok ama telefonu cep hizama yere dik durucak şekilde indirdiğim an kesilmeye başlıyor ses. Sorun %99 telefonda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BatuKorkmaz B kullanıcısına yanıt

Uzun zaman olmuş ama aynı sorunu ben yaşadım bugün redmi buds 5 pro ve Xiaomi mi 13t ile. Siz sorunu çözebildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.