Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
60
Favori
48.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mooncrown_ksk M kullanıcısına yanıt

    bendede aynı durum oluştu. sağ kulaklık cızırtı ve ısınma.

    şarj kutusuyla komple değişim yapmışlar bu sefer de smartthings find üzerinden artık yeni cihazı bulamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevcutta kullanmakta olduğum ense bantlı sennheiser momentum free kulaklığı yakasız kıyafette kullanamadığım için (kaba ve komik duruyor), hepsiburada'nın kasım ayı indirimi kampanyası ile "samsung türkiye" satıcısından 1299 liraya bu kulaklığı aldım ve bugün teslim edildi. ilk deneyimime göre hemen bilgi vermek istedim ve bu veriyi girmeye başladım ki almayı düşünenlere ışık olsun.

    ses kalitesi şöyle iyi, böyle süper diyenlere aldanmayın. ses kalitesi olayı kişiden kişiye değişen bir olgu. kimi yüksek bass (düşük frekans) duyunca "ooww işte bu" der, kimi tiz (yüksek frekans) seslere mest olur. kimi de benim gibi dengeli ve bozulmayan sesi beğenir ki bunu gerçek anlamda sağlayabilen (10 - 25k hz) kulaklıkları bu rakamlara almak imkansız.

    mevcutta kullanmış olduğum sennheiser momentum free (ense bantlı) kulaklığın yanında bu kulaklık (beklediğim gibi) çok sönük kaldı. bu fiyata sennheiser kalitesi bekliyor muydum? tabii ki hayır ama bu derece de boğuk, kalitesiz bir ses beklemiyordum. düşük frekans (bass) sesler yeterince doyurucu değil, yüksek frekans (tiz) sesler ise yok gibi bişey, yani boğuk çalıyor. default eko ayarının dışına çıkıp manuel ayar yaptım, çok işe yaramasa da biraz daha dinlenebilir hale geldi ancak dediğim gibi, kulaklıklar kesinlikle boğuk çalıyor. berraklık, netlik, enstrüman seslerini ayrı ayrı aldım hissi vs hikaye.

    anc olayına da kısaca değineyim. fiyatına göre anc performansı iyi sayılabilir. %100 sessizlik sağlayabileceğini marka kendisi de iddia etmiyor zaten. kulakiçi silikonları sayesinde pasif yalıtımın yanında anc de işin içine girince hissedilebilir fark oluyor, sessizleştiriyor ama dediğim gibi %100 değil, bi tık daha.

    sonuç: yakalı kıyafet giydiğimde ve evde sennheiser ile yola devam. bu kulaklığı da çok mecbur kalmadıkça kullanmam. 1299 liraya daha iyisi alınabilir miydi? bence alınamazdı. o yüzden bütçe elverişli ve kalite beklentisi yüksek ise bu kulaklıktan uzak durun. kısıtlı bütçem var ama kablosuz kulaklığa da ihtiyacım var diyorsanız, kaliteden ödün vermeyi kabul ederek satın alın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Buds 2 pro için tavsiye ettiğiniz kılıf var mı? Ayrıca tavsiye ettiğiniz ayarlar varsa paylaşırsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Kasım 2023; 1:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Buds 2 var 1 ay önce aldım, fakat yeni farkettim sağ kulaklık son seste normal mod ile 3 saat müzik oynayabiliyor, dün garantiye kargoladım bakalım ne olacak genel olarak severek kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Avrupa yakasında Buds 2 için yetkili servis var mı?
    İnternetten biryer buldum yolladım kulaklıklara bakmıyoruz diyor özel servisiz biz diyor ben yaptım siz yapmayın
    Galaxy Buds 2 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpseos A kullanıcısına yanıt

    Ben Buds2 Pro kulaklığı KVK şişliye Samsung Yetkili servisine götürmüştüm. Kulaklıkta bir sorun vardı. Tamir etmişlerdi.

  • Buds 2 mi buds fe mi arkadaşlar? Her ne kadar fe daha alt dürüm diye geçse de bazı yorumlarda fe daha iyi demişler bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpseos A kullanıcısına yanıt

    Kadıköy Samsung Servisini deneyin hocam. Ben telefon, tablet ve saatle ilgili bir çok kez gittim çok ilgililer. Ama kulaklığa bakarlar mı bilmiyorum.

  • f0rester kullanıcısına yanıt
    fe anc ve bass olarak daha iyi. Ses netliği ve akustik müziklerde buds2 daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BaranEnigmaHardy kullanıcısına yanıt
    Ses netliği daha önemli hocam teşekkür ederim. Acaba kulaktan düşme sorunu var mı öyle birkaç yorum okudum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 27 Kasım 2023; 9:30:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim kulağımda kesinlikle durmuyor, gülerken bile düşüyor.

  • Arkadaslar 3 aydir buds2 kullaniyorum ama bugun ses seviyesi ile ilgili soyle bir problem yasadim. Sabah her sey normaldi. Aksam taktigimda ses cok dusuk geliyordu. Sesi arttirmaya calistim ama sen ne artiyor ne azaliyor. Hep sabit seviyede. Nasil cozebiliriz fikri opan var mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cocus C kullanıcısına yanıt

    Telefon ile kulaklık arasında ses düzeyi eşitleme açık mı kontrol edin, Bluetooth ayarlarına girip kulaklığın yanındaki menüden herşeyi aktif edin.

    Sağ kulaklığın takılı olduğu kulağınızın üstüne ses yükseltme için wearable uygulamasında gerekli özelliği açıp ard arda tıklatın.

    Lastik uçları çıkartıp temizleyin.

    Kulaklığı sıfırlayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    Hocam o kulaktan kulağa değişir. Ben spor dahi yaptım kulaklıkla bir sıkıntı olmadı ancak üstteki arkadaşta gülerken bile düşüyormuş mesela.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BaranEnigmaHardy kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Bende kulaklık alma arefesindeyim hocam S23U telim için aklımıza ilk gelen tabii ki Budslar oluyor. Proyu düşünüyordum ama Senheiserde aklımda açıkçası True wireless 3 modeli. Forumda o konuda da şarj ve ses konusunda şikayetler artmaya başladı takip ediyorum. Gerçekten çevre elemanı almak telin kendisini almaktan daha zor seçim konusunda.

  • Develstator1 D kullanıcısına yanıt

    ya cihazı alıyorsun. uyumsuz olsa veya begenmesen bile geri de almıyorlar. yok kardeşim geri iadesi yok diyorlar. e kanun? dediğiniz gibi aksesuar cok zor iş.paranızla ortada kalıyorsunuz. sensheiser a da baktım onda da bi ton şikayet.çok sıkıntılı iş. keşke pro yu 1 hafta filan deniye bileceginiz bi imkanınız olsa. cünkü pro diye aldıgınız model şuan samsung un en son cıkarttıgı ucuz ve maliyetten kacınılmış fe den daha kötü deniyor. yani fe modeli daha iyiymiş. e hani bu pro idi? ben eski model samsung buds plus aldım . bende pro da var plus da var. plus cok daha iyi pro dan.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle deneme olmadan tamamen şansa gibi kalıyor, tek çıkar yol forumlardaki kullanıcı yorumları oluyor. E dediğiniz gibi iadede almıyorlar paramız çöp Galaxy Buds 2 Ana Konu Buds ve Buds Plus konusunu bende takip ediyorum Prodan daha iyi olması yorumlarını. Bakalım birkaç gün daha araştıracağım en olmadı Type C girişli bir kablolu alıp geçicem :)

  • Develstator1 D kullanıcısına yanıt

    valla ben zamanında s10 plus almıştım. ozamanın en iyi telefonuydu note serisi cıkmadan. kablosuz cok büyük konfor ama bazen diyorum bende daha sıfır kutu icerisinde duran akg kablolu kulaklıgımı kullansam.



    bende size dert yanayım biraz.


    telefonum s10 plus.

    kulaklıklarım buds one, buds plus ,ve buds 2 pro. 3 de var.

    ben sağlığım gerekcesiyle sabah ve aksam yürümek zorundayım. yürürkende muzik dinlemeyi cok seviyorum. en iyi ekipmanlarla iş yapmayı seviyorum. yürürken şu kollugu veya bel cantasına koyduğum telefonda buds 2 pro da kesiliyor ama buds one ve plus da kesilmiyor.



    hatta bu kesilme sorununu buds 2 pro alan bir cok müşteri de duydum. hatta avrupa forumlarına baktım millet buds 2 pro dan cok şikayet etmiş bu durumdan dolayı. hatta ayağının altında parçalayanlar olmuş. bende aynı duruma gelmiştim bi ara.


    kulaklık nasıl sorunsuz calısıyor? cihaz bir çantaya veya bir şeyin icine konulmayınca sorunsuz kesintisiz calısıyor. ama cebinize veya cantanıza veya bu kolluga takınca takılıyor sesler.anlamadım gitti. telefonum sağlam. sorunlu olsaydı diğer kulaklıklarda da olurdu. ama tahminim kulaklıgın blutooth parçası buds plus gibi iyi cekim gucu yok.





  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.