Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
59
Favori
48.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düz mü pro serileri mi?

• versamaxx V kullanıcısına yanıt
    Ben duz buds2 den oldukca memnun kalmistim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone 14 ile kullanımda sorun yaşar mıyım arkadaşlar ?

Anc açıp kapatma gibi fonksiyonları kullanabilir miyim iphone ile ?

• Tface T kullanıcısına yanıt
    İphone'da mikrofon kalitesi memnun etmez haberiniz olsun. Uygulaması yok herhalde ama ya android telefondan ya da windows pc üzerinden uygulamasıyla ayarları yapıp kullanabilirsiniz.

• a_selim A kullanıcısına yanıt
    Uygulama ayarlarını Android cihazda yapıp iPhone ile eşleştirme yapmayı planlıyorum.

Uygulama ayarlarını yapsam dahi mikrofon kalitesi kötü olur mu hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Samsung cihazlarda ayrı bir codec kullanılıyor. Değil iPhone, Samsung dışı Android cihazlarda bile şüpheli.

Aynen kullandığınız cihaz Samsung değilse çok bir şey beklemeyin mikrofondan maalesef.

• anladım hocam sağolasın az daha sipariş verecektim buds 2 den

• arkadaşlar buds2 pro kullanıyorum benim konuşma sesimi algıladığı zaman müziğin sesini kısıyor, bu özellik düzgün çalışmıyor rüzgar estiğinde araba geçtiğindedd kısabiliyor bunu ayarlamanım yada tamamen kapatmanın yolu var mı ?

• Selamlar Samsung Galaxy Buds2 alarak an itibari ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Yalnız kafama takılan bir kaç husus konusunda siz değerli kullanıcıların yardımına ihtiyacım var.

1. Galaxy Wearable uygulamasında ortam sesine geçip, ortam sesi seviyesini yüksek olarak ayarladığımda kulaklıklarda bir hışırtı oluyor, aynı durum ortam sesi seçeneğindeki kadar olmasada Aktif gürültü önleme seçeneğinde de oluyor. Bu normal mi?
    2. Aktif gürültü önleme ile kapalı arasında çok ama çok az bir fark var. Misal iki seçenek arasında başka bir cihazdan müzik açıyorum. Aktif modu açtığımda müzik bir tik kısılıyor, yada iki seçenek arasında geçiş yaparken parmak şıklatıyorum her iki durumda da aynı duyuyorum. Sizde de öyle mi?
    3. Çalan parçada kulaklıklardan birini çıkarttığmnda parça durmuyor. Durması için her iki kulaklığı birden çıkarmam gerek. Tekini çıkartınca parçayı durdurmam için yapmam gereken bir ayar var mı?
    4. 360 Audio’yu nasıl aktive edebilirim? Kulaklıkların güncellemesini yaptım? Belki sadece Samsung cihazlarda aktive oluyordur diye Samsung Galaxy A9 cihazda da denedim bir türlü 360 Audio yu bulamadım.

Kusura bakmayın biraz desten gibi oldu :) ama takıldığım noktaları parça parça sormaktansa bir çırpıda sorayım. Kimsenin vaktini tekrar tekrar soru sorarak almayın istedim :) Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİHNN -- 18 Nisan 2023; 12:19:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hasannha H kullanıcısına yanıt
    Galaxy Buds 2 Ana Konu

Tek kulaklığı çıkarınca müzik durmuyor ama galaxy wearable uygulamasından ses algılamayı kapatarak konuşunca müzik sesi kısılmasını engelleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozturk61 -- 20 Nisan 2023; 14:24:52 >
  • Merhaba kulaklık kulağımdan birkaç dakika kullandıktan sonra düşüyor, kulaklık ucu tavsiyesi olan var mı bu konuyla ilgili?

• cllnn C kullanıcısına yanıt
    aliexpressten hafızalı köpük uc aldım. tavsiye ederim. hem düşmüyor hemde bi süre sonra silikon gibi acıtmıyor.

• tahice T kullanıcısına yanıt

Hiç aliexpressten sipariş vermedim. Bir kulaklık ucu için kaç lira kargo öderim siz nasıl yaptınız?

Link var mı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar iyi bayramlar.
    Kulaklıkla müzik dinlerken bazen ses derinleşip tekrar normale dönüyor(herhangi bir bildirim gelmiyor).Sizin başınızada geldimi bu durum

Aldığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz?

• .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

Bu dediğiniz durum Windows dizüstü bilgisayarımda nadiren oluyor. Samsung telefonumda hiç olmadı.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Dün aynı olay ortam sesindede başıma geldi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.