Şimdi Ara

Galaxy ace mi? Wave 2 mi? HTC Salsa mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben wave 2 nin pembe renk modelini almayı düşünüyorum, benim için pembe telefon sorun olmaz fakat, internetten sipariş vereceğim için görüntüsünün tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Yani elde nasıl durur? Plastik görünümü verir mi telefona? Bilgisi olan bir arkadaş varsa önerinizi bekliyorum..
    Buarada; aslında wave 2 (pembe)http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946
    HTC Salsa ve galaxy ace arasında da kararsızım..
    Galaxy ace i istemememin tek nedeni ekranı tft ve işlemci hızı.. Htc salsa da da ses sorunu olduğunu söyleyenler var..
    En kısa zaman da cevaplarınızı bekliyorum..
    (Aynı yorumu başka başlık altın da yazdım ama cevap gelmeyince buradan belirtmek istedim..)

Geçen gün hepsiburada da 669 du wave 2.. Bu fiyatı göz önünde bulundurarak yorumlamak lazım.. 230 küsür kar var orta da ama, renk sorun olur mu? Pembe rengini gören oldu mu hiç?

Şimdiden teşekkürler..

• galaxy ace
  • Galaxy ace in ekran kalitesi düşük değil mi? Hiç olmazsa diğerlerine nazaran..
  • Bada varken Wave alınmaz
  • Wave 2 nin pembesi de güzel. S8600 de alabilirsin.
  • galaxy ace
  • Sanırım biraz bekleyip wave 3 alıcam..
    Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one mi lumia 925 mi acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM WAWE SERİSİ ALMA SAMSUNG BADAYI TİZEN OS PROJESİ İLE BİRLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYOR VE WAWE DESTEK BİTECEK BADA O DONANIMI ZATEN KULLANAMIYOR
  • badaya hiç bulaşma ama sadece alo diyeceksn al wave sanki akıllı tel değilde normal bir tel uygulama hiç yok.
  • Bada androidle karsilstirilamaz galaxy ace derim pisman olmazsin.
    Ama 832mhz lerde sorun cok oluyo diye duydum kullanicilarina bir sor bence.
  • Galaxy Ace
  • yahu bırakın şu işletim sistemine göre yorum yapmayı.

bada istediği kadar uygulama desteği olmasın hatta hiç uygulama olmasın yine wave II ace'den daha iyidir.

asisar1907 @

nerden biliyorsun tizen'e donanımı yeten telefonların tizen güncellemesi almayacağını ?

50 kere söyledim Ace ile Wave I-II-III'ü karşılaştırmayın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 29 Mart 2012; 14:16:40 >
  • Tabi ki performans olarak daha iyi olabilir ama konuyu açan arkadaş tam olarak belirtmemiş ne istediğini bizde fiyat,performans ve binlerce uygulama açısından önerimizi yapıyoruz.
  • Android'i çok büyütüyorsunuz markete bi giriyorsun.

cinsel içerik, cinsel içerik ,virüs,virüs..

yol geçen hanı olmuş gelen geçen uygulama yazmış.

ücretsiz uygulama olsunda taştan çamurdan olsun diyor insanlar halbuki ücretli dediklerimizin ücreti 2lira 3 lira.

telefona bile antivirüs programı yüklüyor insanlar.

tamam kurcalarsın ücretsiz oyunlar çıkar farklı uygulamalar çıkar karıştırırsın güzel birşey ama mükemmel görmeyin android olsun gerisini boşver demeyin.

Wave I-II-III ile Galaxy S'i karşılaştırırsın donanım olarak aynılar kamera olarak Wave daha iyi ama benim için kamera önemli değil dersin Galaxy S alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 29 Mart 2012; 14:39:26 >
  • Sonuçda kullanıcınında bilinçli olması gerekiyor.Öyle her önüne gelen programı indirmemesi lazım.Cinsel içerik ise kullanıcının kendisine kalmış birşey,Android`i büyütmüyoruz sadece daha gelişmiş olduğu için onu öneriyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.