Bildirim
Galaxy Ace mi ? Turkcell Maxi plus 5 mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeş bende maxi plus 5 var kardeşimde ace var ace de dahili hafıza yok maxiplus 5 de var nfc aynı şekilde ve ace de android sürümü 2.6 maxiplus 5 de 4.0.1 ve maxi plus 5 e 4.1 güncellemesi yakın yani telefonlar için en son android sürüm fiyatı 549 tl nakit çoook uygun bence maxiplus 5 al -
Neo V Tavsiye ederim. -
Siz siz olun sakın android telefon almayın helede hattınız turkcell ve öğrenciyseniz.
Geçenlerde baktım herkes android telefonum var diye hava atıyor. Gittim bende aldım bi android telefon.
Maşallah telefon resmen internet düşmanı 7 tlye 100 mb net paketi yaptım normalde 100 mb gb net paketi bana 1 ay giderken 3 günde bitti neymiş android telefonmuş kalsın öyle android telefon öğrenciyiz biz hacı 30 tl 1 gb net paketine veremeyiz turkcellde bu konuda çok kazıkçı 1gb net paketi 30 tl bune be evlat acısı gibi
Nokia 6700c akar -
quote:
Orijinalden alıntı: f1kr3t
Siz siz olun sakın android telefon almayın helede hattınız turkcell ve öğrenciyseniz.
Geçenlerde baktım herkes android telefonum var diye hava atıyor. Gittim bende aldım bi android telefon.
Maşallah telefon resmen internet düşmanı 7 tlye 100 mb net paketi yaptım normalde 100 mb gb net paketi bana 1 ay giderken 3 günde bitti neymiş android telefonmuş kalsın öyle android telefon öğrenciyiz biz hacı 30 tl 1 gb net paketine veremeyiz turkcellde bu konuda çok kazıkçı 1gb net paketi 30 tl bune be evlat acısı gibi
Nokia 6700c akar
Arka plan uygulamalarını kapatmazsan tabi böyle olurAndroid her zaman arkadaki programlarla internet bağlantısı kurar, ayarlardan kapatman lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: f1kr3t
Nokia 6700c akar
Arka plan uygulamalarını veri akışını kapatmadıysan gider tabi hocam. Androidin suçu değil bu
-
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkeze güzel paylaşımlar.
bende maxi plus 5almayı düşünüyorum fakat emin değilim.konuşurken sesin karşıya az gittiği ve çekim gücünün az olduğu,hakkın da bazı forumlarda okudum.birde wifi çekim kuvveti nasıl kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. -
Maxi Plus 5 -
merhaba aranıza yeni katıldım iyi paylaşımlar.
maxi plus 5 in konuşma kalitesi nasıl acaba.ses problemi varmı.birde wifi çekim kuvveti nasıl.bende almayı düşünüyorum.teşekkürler. -
Turkcell Maxi plus 5
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X