Şimdi Ara

galaxy ace kronik sorunları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu telefonu almayı düşünüyorum, almadan önce kontrol etmem gereken hususlar nelerdir, ayrıca bu telefon yerine önerebileceğiniz modeller var mı?

• telefonda kronik sorun falan yok dostum ne amaçla kullanacağını söyle fiyat aralığı belirt biz ona göre telefon önerelim sana ;)
  • ben wave 2 kullaniyorum bu basligi arkadasim icin actim.
    750tl ye kadar genel amacli herseyden biraz kullanmak icin yani:) biraz oyun biraz video biraz internet:) wave 2 de olabilir aslinda ama uygulama azligi var bada da bu yuzden bu ikisi arasinda kaldik. ace nin android olmasi cok cazip, takilma donma gibi problemler yasiyo musunuz?
    hronik sorunlar yazmamin sebebi ben wave mi alirken ekrani kontrol ederek aldim olu piksel varmi diye acaba ace de de boyle problemler var mi diye merak ettim.
    cevaplarin icin tesekkur ederim hayirli aksamlar
  • Ace'de kronik sorun yok merak etmeyin. Ancak Android olmasının dışında bir artısı yok bu cihazın. Oyunlarda Angry Birds oynayamazsın kasıyor, Asasin Creed belli bir süre sonra aşırı kasıyor gözlemlediklerim bunlar. Eğer çok maplı uzun oyunlar oynamam, eğlenceli anlık oyunlar oynarım diyorsanız işinizi görür.
  • viber çalıştırabiliyor mu?

flash desteği olmaması ne kadar eksi bir durum?
  • Gördüğüm kadarıyla kendi konusunda soru sormamışsınız. Lütfen ana konudan...
    http://forum.donanimhaber.com/m_46231174/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.