Bildirim
Galaxy A40 Turkiyeye ne zaman gelecek??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Aynen bende sırf ufak boyutundan dolayı bekliyorum. Geçen gün teknoloji mağazaları gezdim.
Mediamarkt da yaza doğru gelebilir dediler.
Teknosa da böyle bir telefondan haberleri bile yoktu
Samsung mağazasına sordum. Büyük ekranlı telefonlar daha çok tutulduğunda, küçük ekranlı telefonları getirmiyor dediler.
Vatanda ise gel abi sana a50 verelim dediler 😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yersen 😂quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
Aynen bende sırf ufak boyutundan dolayı bekliyorum. Geçen gün teknoloji mağazaları gezdim.
Mediamarkt da yaza doğru gelebilir dediler.
Teknosa da böyle bir telefondan haberleri bile yoktu
Samsung mağazasına sordum. Büyük ekranlı telefonlar daha çok tutulduğunda, küçük ekranlı telefonları getirmiyor dediler.
Vatanda ise gel abi sana a50 verelim dediler 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a40 ile ilgili samsung a mail attım. resmi bir bilgilendirme söz konusu değil diye cevap vermişler. Sanırım gelmeyecek oysa ki boyut olarak ve özellik olarak s10e ye bütçesi olmayanlar için iyi bir alternatif olabilirdi. yurt dışında 259 euroya satılıyor. -
Gelince ne kadara satacaklar merak ediyorum a30 2000 a50 2500 civarı. Yeni çıkan telefonlarının fiyatına bakarsak 2800/3000 den satar gibi geliyor, o paraya da kimse almaz bence. -
2000 olsun, bizim olsun. Hala küçük telefon bulamadığım için eski telefonumu değiştirmedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boyutu kompakt iyi, ekran amoled ama aod yok, nfc var, wifi5 var,işlemci, ram, hafıza gayet yeterli,kamera iyi.
Uzun zamandır cebe girebilecek uygun fiyatlı telefon bakıyordum, boy-ağırlık nedeniyle içime sinmeyen alternaiflerim redmi note 6pro / 7, honor 10 lite, galaxy m20 idi.
Galaxy A40 şu an ithalatçı garantili olarak 1750 TL den gelmiş. Galaxy C serisinin ithalat garantililerinde satılan KNOX 0*1 problemi yoksa alınabilir bir cihaz. -
Pili zayıf, oda 5000 olsaydı süper olurdu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ithalatçi garantili olarak aldım. Boyu ve hafifliğinden dolayı tercih ettiğim bir model oldu. Şuan için gayet memnunum herhangi bir sıkıntısı yok.
Benim açımdan 2 eksiği var telefonun. Birincisi bildirim ışığı yok ekstra olarak Always on display yok. Bu benim için önemli bir eksiydi ama telefona uygulama kurup bu sorunu nispeten çözdüm. İkinci olarakta klavyesini bir türlü titreşimli olarak ayarlayamadım. Yok arkadaş samsung klavye iyi güzel ama titreşim niye koymazlar onu anlamadım. -
merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ
Ben ithalatçi garantili olarak aldım. Boyu ve hafifliğinden dolayı tercih ettiğim bir model oldu. Şuan için gayet memnunum herhangi bir sıkıntısı yok.
Benim açımdan 2 eksiği var telefonun. Birincisi bildirim ışığı yok ekstra olarak Always on display yok. Bu benim için önemli bir eksiydi ama telefona uygulama kurup bu sorunu nispeten çözdüm. İkinci olarakta klavyesini bir türlü titreşimli olarak ayarlayamadım. Yok arkadaş samsung klavye iyi güzel ama titreşim niye koymazlar onu anlamadım.
nereden kaça aldınız, gecen gun gg de 1680 kusurlu fiyatları vardı şimdi 1900 e yaklasmıs. Knox 1*0 sayaç sorunu var mı, gecen senelerde ithalatçı garantili gelen galaxy c serisinde knox sayacı 1 artırılmışlarda sorun yaşanıyordu -
ben de bugün verdim siparişi. kaç günde geldi telefon size?quote:
Benim açımdan 2 eksiği var telefonun. Birincisi bildirim ışığı yok ekstra olarak Always on display yok. Bu benim için önemli bir eksiydi ama telefona uygulama kurup bu sorunu nispeten çözdüm. İkinci olarakta klavyesini bir türlü titreşimli olarak ayarlayamadım. Yok arkadaş samsung klavye iyi güzel ama titreşim niye koymazlar onu anlamadım.
bildirim işini nasıl hallettiniz acaba? bi de telefonun üzerinde koruyucu jelatin var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herze -- 27 Haziran 2019; 15:53:29 > -
Pazartesi sipariş verdim, çarşamba elime ulaştı. Bildirim işini Glimpse notification uygulaması ile halletim. Şimde iphonelardaki gibi bildirim gelince ekran uyanıyor. Telefonun üzerinde koruyucu jelatin yok.quote:
Orijinalden alıntı: herze
ben de bugün verdim siparişi. kaç günde geldi telefon size?
bildirim işini nasıl hallettiniz acaba? bi de telefonun üzerinde koruyucu jelatin var mıdır?
Alıntıları Göster -
Trendyol'dan aldım 1759tl ye. Knox sorununa nasıl bakıyoruz acaba? Daha önce ithalatçi garantili samsung telefon kullanmadığım için bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: unpop
merhaba,
nereden kaça aldınız, gecen gun gg de 1680 kusurlu fiyatları vardı şimdi 1900 e yaklasmıs. Knox 1*0 sayaç sorunu var mı, gecen senelerde ithalatçı garantili gelen galaxy c serisinde knox sayacı 1 artırılmışlarda sorun yaşanıyordu
Alıntıları Göster -
"KnoX Sayacını Görmek için Yapmanız Gerekenlerquote:
Trendyol'dan aldım 1759tl ye. Knox sorununa nasıl bakıyoruz acaba? Daha önce ithalatçi garantili samsung telefon kullanmadığım için bilemiyorum.
Alıntıları Göster
1. Samsung Galaxy akıllı cep telefonunuz açık iken ev ekranına gelin ve güç düğmesini basılı tutun. Ekrana gelen seçeneklerden Kapat‘ı seçin.
2. Telefonunuzun ekranı kapandıktan 10 saniye sonra (beklememizin sebebi telefonun tamamen kapandığından emin olmak) Samsung Galaxy’nizde Kurtarma/download Modunu Açın ve Kapatın başlıklı makalemize bakarak telefonunuzu Download moduna almanız gerekiyor.
3. Download moduna eriştikten sonra telefonun ekranında bazı yazıların belirdiğini görürsünüz. Temsili fotoğraf için aşağıya bakabilirsiniz:
knox sayaci neden sifirlanamiyor
Bu ekranda KNOX WARRANTY VOID yazısı, sizin KnoX sayacınızdır.
Bu sayacın karşısında her şey 0 (sıfır) olmalıdır. 0 (0x0001), 1 (1×0), 1 (0x1), 1 (0x0001) gibi herhangi farklı bir ifade varsa, cihazın KnoX sayacı artmış demektir."
-
Bu adımları uyguladım ama knox ile ilgili bi değer göremedim nedense hocam. S Health falan kullanılıyor bu arada, knox 1 oluncu kullanılmıyordu galibaquote:
"KnoX Sayacını Görmek için Yapmanız Gerekenler
1. Samsung Galaxy akıllı cep telefonunuz açık iken ev ekranına gelin ve güç düğmesini basılı tutun. Ekrana gelen seçeneklerden Kapat‘ı seçin.
2. Telefonunuzun ekranı kapandıktan 10 saniye sonra (beklememizin sebebi telefonun tamamen kapandığından emin olmak) Samsung Galaxy’nizde Kurtarma/download Modunu Açın ve Kapatın başlıklı makalemize bakarak telefonunuzu Download moduna almanız gerekiyor.
3. Download moduna eriştikten sonra telefonun ekranında bazı yazıların belirdiğini görürsünüz. Temsili fotoğraf için aşağıya bakabilirsiniz:
knox sayaci neden sifirlanamiyor
Bu ekranda KNOX WARRANTY VOID yazısı, sizin KnoX sayacınızdır.
Bu sayacın karşısında her şey 0 (sıfır) olmalıdır. 0 (0x0001), 1 (1×0), 1 (0x1), 1 (0x0001) gibi herhangi farklı bir ifade varsa, cihazın KnoX sayacı artmış demektir."
Alıntıları Göster
-
google play e yer alan phone info programı ile knox sayacı gorulebiliyormus.quote:
Bu adımları uyguladım ama knox ile ilgili bi değer göremedim nedense hocam. S Health falan kullanılıyor bu arada, knox 1 oluncu kullanılmıyordu galiba
Alıntıları Gösterplay.google.com
Phone INFO ★SAM★ - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=trAndroid Explainedyoutube
Galaxy Note 9 | Checking if the Samsung Knox Counter is Trippedhttps://www.youtube.com/watch?v=p3qoYC5612k
knox 1 ise cihaz rootlanmıştır.
-
Knox 0 hocam baktım şimdi indirip.quote:
google play e yer alan phone info programı ile knox sayacı gorulebiliyormus.https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=tr
https://www.youtube.com/watch?v=p3qoYC5612k
knox 1 ise cihaz rootlanmıştır.
Alıntıları Göster
-
Beyler bu hepsiburada'da satılan ithalatçı garantili A40lar'ın imei işlemleri yapılmış mı oluyor?
Alınca gidip imei falan attırmıyoruz dimi? yasal olarak kayıtlı cihaz mı oluyor bunlar ? -
evet yasal olarak kayıtlı. sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.
benim aldığım telefon da geldi bu arada, siparişi dün vermiştim. halama aldım, gayet şık bir telefon. -
Teşekkürler ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- uçak modunda mobil veri kullanma
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- telefon sadece acil aramalar diyor ne yapmalıyım
- s25 plus 512gb
- android telefonda durduk yere reklam çıkıyor
- format nasıl atılır
- samsung m16
- now bar
- snapdragon 8 gen 5
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X