Şimdi Ara

GALAX RTX 2060 1 Click OC Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa sistem topluyorum ancak belli başlı bazı markaları duymuştum. Ama Galax'ı daha önce hiç duymadım. Çok bir alternatifim yok aslında bu siteden alacağım ancak güvenebileceğim bir marka değilse vazgeçebilirim. Bunun yerine Zotac da olabilir o da 2 canlı.

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax RTX2060 6GB (1-Click OC) 192Bit GDDR6 RTX 2060 Ekran Kartı (GLX-26NRL7HPX7OC) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-rtx2060-6gb-1-click-oc-192bit-gddr6-rtx-2060-ekran-karti-glx-26nrl7hpx7oc.html

Siz ne dersiniz, Bu kart alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi aynı ucuz olanı al geç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galax en eski köklü markalardan biridir sıkıntı yok, tr de az bilinmesinin sebebi bir süredir distribütörü yoktu 2018 sonunda teknobiyotik getirmeye başladı.

• Aynı soğutuculu 1660 super kullanıyorum yaklaşık 1 senedir oldukça memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywalkerx

Galax en eski köklü markalardan biridir sıkıntı yok, tr de az bilinmesinin sebebi bir süredir distribütörü yoktu 2018 sonunda teknobiyotik getirmeye başladı.

Teşekkür ederim bu kartın tek eksiği tek displayport çıkışı olması olabilir. Çift ekran kullanacaklar için birini hdmi birini displayport olarak kullanmak gerekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 ti kullanıyorum eski bir kart ama sorunsuz 3-4 senedir sıkıntı çıkarmadı hala da tertemiz çalışıyor galax iyi bir marka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3D Mark'daki Galax'la alakası var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen.

Galax (eski adı Galaxy) Kafa2 markasıyla birleştiğinde ismi Galax olrk değişti ve bildiğim bu firma Palit Microsystems e ait olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 24 Ekim 2020; 22:17:34 >
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

Sponsor firmaymış.

• Âlâkalımı demişsin, yukarıda dediğim gibi.

Ayrıca yine dediğim gibi Palit Microsystems ile de ilişkiliymiş.

Palit Microsystems , farklı küresel pazarları hedefleyen iki büyük marka, Palit ve Gainward ile Daytona, Galaxy (GALAX), Vivkoo, Yuan, KFA2 ve XpertVision gibi diğer markaları yönetmektedir. 

Kaynak : https://en.wikipedia.org/wiki/Palit_Microsystems

Aynen, ben de araştırdım az önce, 3D Mark'a da sponsor olmuşlar. Testte görünen logoları o yüzden varmış.

Evet ben de bu sayfayı gördüm.

• Galax al hocam taş gibi kart.Isıl değerleri zotağın 2 fanlısından daha iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.