< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GALAX RTX 2060 1 Click OC Alınır mı?

-
-
Hepsi aynı ucuz olanı al geç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Galax en eski köklü markalardan biridir sıkıntı yok, tr de az bilinmesinin sebebi bir süredir distribütörü yoktu 2018 sonunda teknobiyotik getirmeye başladı.
-
Aynı soğutuculu 1660 super kullanıyorum yaklaşık 1 senedir oldukça memnunum.
-
Teşekkür ederim bu kartın tek eksiği tek displayport çıkışı olması olabilir. Çift ekran kullanacaklar için birini hdmi birini displayport olarak kullanmak gerekli.quote:
Orijinalden alıntı: SkywalkerxGalax en eski köklü markalardan biridir sıkıntı yok, tr de az bilinmesinin sebebi bir süredir distribütörü yoktu 2018 sonunda teknobiyotik getirmeye başladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
750 ti kullanıyorum eski bir kart ama sorunsuz 3-4 senedir sıkıntı çıkarmadı hala da tertemiz çalışıyor galax iyi bir marka
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3D Mark'daki Galax'la alakası var mı?
-
Aynen.
Galax (eski adı Galaxy) Kafa2 markasıyla birleştiğinde ismi Galax olrk değişti ve bildiğim bu firma Palit Microsystems e ait olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 24 Ekim 2020; 22:17:34 > -
Sponsor firmaymış.
-
Âlâkalımı demişsin, yukarıda dediğim gibi.
Ayrıca yine dediğim gibi Palit Microsystems ile de ilişkiliymiş.
Palit Microsystems , farklı küresel pazarları hedefleyen iki büyük marka, Palit ve Gainward ile Daytona, Galaxy (GALAX), Vivkoo, Yuan, KFA2 ve XpertVision gibi diğer markaları yönetmektedir.
-
Aynen, ben de araştırdım az önce, 3D Mark'a da sponsor olmuşlar. Testte görünen logoları o yüzden varmış.
-
Şunu diyorsun : https://www.galax.com/en/galax3dmarkportroyal
-
Evet ben de bu sayfayı gördüm.
-
Galax al hocam taş gibi kart.Isıl değerleri zotağın 2 fanlısından daha iyi.
En Beğenilen Yanıtlar

Hepsi aynı ucuz olanı al geç.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X