Şimdi Ara

Galatik federasyon gerçekten varsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık beyler okuyun siz karar verin..

Galatic federation is know and see everything. Yani diyorki galatik federasyon herşeyi görür ve bilir diyorlar bazıları değilmi?
    İnsanların açlıktan öldüğü bu dünyada insanların birbirini asıp kestiğini görerek insanlığımdan utanıyorum diyoruz veya diyen kaç kişiyiz şu gezegende? Aile içi ilişki yapanlar hayvanlarla işkence ve ilişki kuranlarmı dersin? Ve daha neler neler onlara göre Günahlar gezegeni dünya konumundamıyız sence? Acaba gerçekten dünyada olan bu gibi şeyler galatik federasyon gibi bir kuruluş varsa onlara tersmi düşüyor? Peki ozaman Galatik federasyon veya onun gibi objektif uzay yaşam forumları veya bazı teorik kuruluşları bizleri neden mi kabul etmiyor veya reddediyor? işte bu ve bu gibi sebeplerden ötürü olabilirmi sence? İnsan olarak çok cani bir ırkız evrendeki yaşayan diğer uzaylı dediğiniz varlıklarıda düşünerek kendi ırkımızı açlığa bırakıp katletmişmiyiz? Ve kendi gezegenimizide yavaş yavaş öldürüyormuyuz nükleer atıklar ve sera gazları yada onun gibi anti planet maddeleriyle? gezegenin hiçbir insanı uzayda eğer yaşam varsa bile teknolojisi yüksek ve adam gibi takılıyorsa bazıları galaksisinde evreninde malesef kusura bakma ama yeğen dünya gezegeni olarak kabul görmezsin galatik federasyon birliğine sen bu gidişle yani şunu anlatmaya çalışıyorum uzay gemisi ile uzayda kafana göre seyahat edemezsin edemeyeceksin! veya edebilecekmisin? dünyada ferrarilere binip gazı köklediğin gibi uzayda da ışın hızıyla giden space ship in ile bu şekilde takılamazsın takılamayacaksın veya takılabilecekmisin? Bu kadar caniyi barındıran gezegene o ve o gibi teknolojiler onlara fazla bile derler mi sence gülüm? Bana kalırsa derler. soru açık eğerki onlar seni senden iyi biliyorsa senin gibi birine yada birilerine sence bu fırsatı verirmiydi yada verirlermiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Mart 2017; 2:22:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.