Bildirim
Galatasay Tasarımlarım By ySRv

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
olmamış, çok sırıtıyorlar _____________________________ -
-
-
Soldaki gayet iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tebessüm, iki insan arasındaki en kısa mesafedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
quote:
Orijinalden alıntı: 9292kral
Biraz da fosforlu yeşil ve fuşya ekledik mi tamamdır.
''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3DMystic
mümkünse ps bilgisayarından kaldırırmısın ? tasarım 2 ders izleyip yapılacak bişi değil bizler boşuna okulunu okumuyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tebessüm, iki insan arasındaki en kısa mesafedir. -
2.formadaki aslanın resmi varmı ps de kullanıcamquote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.quote:
Orijinalden alıntı: 3DMystic
mümkünse ps bilgisayarından kaldırırmısın ? tasarım 2 ders izleyip yapılacak bişi değil bizler boşuna okulunu okumuyoruz
Alıntıları Göster_____________________________
-
-
-
-
-
Syradanly?yn dy?yna çykmaya çaly?yyorum diyelim _____________________________ --Aşk-ı Semt Kasımpaşa-- -
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- sarışın futbolcular
- forma orjinallik sorgulama
- satılan bilet sayısı öğrenme
- koçtaş boykot mu
- en iyi altyapı takımları türkiye
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X