Şimdi Ara

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Because

WE
    HAVE
    DROGBA

yes you have china drogba(36)

hahaha :D Yazık lan. Neden kabullenemiyosunuz ben anlamıyorum. Ben diyebiliyorum mesela Sow Türkiye'de ki en iyi 3 forvetten biri. Siz neden hala böyle komplekslisiniz.
  • tartışmayalım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba 35 yaşında

• Yav arkadaş o hazırlık maçı. Doğrusu şu,

Galatasaray hazırlık maçında yenebiliyorsa biz de hazırlık maçında yenebiliriz.

Türkiye'den hiçbir takım Arsenal'i CL Playoff'da eleyemez. Yani 0 ihtimal değil ama %5-10
  • Kadıköy'de en son oynadığımızda 5 gol yemiştik ama bu sefer ümitliyim.Sadece emirates'de ne olacak o beni korkutuyor.Kadıköy'de yeneceğiz emirates'te yaslanıp 3-4 yersek vahim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'ye bol şans. Zamanında Chelsea ile başabaş oynamıştınız, yine olabilir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Kadıköy'de en son oynadığımızda 5 gol yemiştik ama bu sefer ümitliyim.Sadece emirates'de ne olacak o beni korkutuyor.Kadıköy'de yeneceğiz emirates'te yaslanıp 3-4 yersek vahim.

aynen ben de ümitliyim kadıköyde parçalayacağız ama emiratesde nolur bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Galatasaray'ın kadrosuyla sizinki bir mi sence

Evet bizim ki daha iyi geçeriz muhtemelen

Beyin koşarak uzaklaştı

beyin mesajı yazmadan önce uzaklaşmış olmalı,yoksa böyle bir mesajı hangi beyin yazdırabilir

• Zor ama imkansız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Yav arkadaş o hazırlık maçı. Doğrusu şu,

Galatasaray hazırlık maçında yenebiliyorsa biz de hazırlık maçında yenebiliriz.

Türkiye'den hiçbir takım Arsenal'i CL Playoff'da eleyemez. Yani 0 ihtimal değil ama %5-10

Elemelerde ne olur bilemem ama biz aesenalin elinden en guclu zamaninda kupa aldik.

Kanu henry viera petit overmars adams denis bergamp pires nunberg li kadrosundan uefa kupasi aldik.

Ama biz maca cikarken acaba arsenal fenerle ne yapti daha onve bir allahin kulunun aklina gelmedi.

Diyevegim arsenale odaklanirsaniz sizin icin daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamolacakçocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Galatasaray'ın kadrosuyla sizinki bir mi sence

Evet bizim ki daha iyi geçeriz muhtemelen

Beyin koşarak uzaklaştı

beyin mesajı yazmadan önce uzaklaşmış olmalı,yoksa böyle bir mesajı hangi beyin yazdırabilir

Tamam erkek. Arsenal macinda gorevegiz boyunuzu. O zaman konus. Biz orda 2 1 yendik siz napacaksiniz cok merak ediyorum. Arsenal hazirlik maci yapiyosa biz de hazirlik maci yapiyoduk.

• 1-Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi bir takım.

2-Arsenal Emirates Cup'da oynadığı gibi oynamaz CL elemelerinde, adamlar zaten ligde hep süpürülüyor, bi CL'leri var onun içinde deli gibi saldırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

1-Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi bir takım.

2-Arsenal Emirates Cup'da oynadığı gibi oynamaz CL elemelerinde, adamlar zaten ligde hep süpürülüyor, bi CL'leri var onun içinde deli gibi saldırırlar.

cevaplar:
    1 fenerbahçe galatasaraydan daha iyi bir takım
    2 adamlar kupada ev sahibi ve kaç senedir alamıyolar kupayı

• Salzburg seni 2 maçtada 90dk sahaya gömmüş neredeyse boş kalelere goller kaçırmış 2 tane yetenekli oyuncuları olsa Arsenal ile oynayacak takım Salzburg olacak iken "Galatasaray yendi bizde yeneriz" lafı pek mantıklı gözükmüyor. Kağıt üzerinde gerçekten iyi bir kadromuz olsada şu an Galatasaray'ın oynadığı futbolun altındayız. Peki eleyemezmiyiz mucize. 90dk kapanır çırpınır gol yemeyiz birisi yine bakmadan orta keser Sow rövaşata vurur gol atar felan bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

cevaplar:
    1 fenerbahçe galatasaraydan daha iyi bir takım
    2 adamlar kupada ev sahibi ve kaç senedir alamıyolar kupayı

Fenerbahçe'nin neyi daha iyi bir takım açıklarsan sevinirim. Son sezonda 10 puan gerimizde bitirdiniz, Webo'nun 2 gol atıp maçı aldırması mı Galatasaray'dan iyi takım yapıyor sizi?

Evet adamlar kupada ev sahibi ve 2 senedir alamıyorlar. 2010 Arsenal, 2011 New York Red Bulls, 2012 Olimpiyatlar nedeniyle düzenlenmedi, 2013 Galatasaray. Arsenal Fener'i %80-%85 eler. Bu Galataaray için de geçerli, Salzburg'un o hızlı kanatları bile darma duman etti Fenerbahçe'yi, Walcott, Podolski, Cazorla, Wilshere, Oxlade-Cham. bunlar hep hızlı adamlar.

• quote:

Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi bir takım demek doğru değil...Galatasaray daha oturmuş bi takım diyebilirsin mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Because

WE
    HAVE
    DROGBA

yes you have china drogba(36)

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin

senin dükkan mı burası ?
  • quote:

yaw he he .kendin cal kendin oyna.gs fb den daha iyi takımmış.
  • Toshiromifune53 kullanıcısına yanıt
    onlara göre webo>drogba. bu arada arsenal evire çevire
  • We have drogba they don't...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.