Şimdi Ara

Galatasaray yendiyse biz de yeneriz üzülmeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlık maçıyla kulüpler bazında en büyük turnuvanın eleme maçını karşılaştıran deli saçması laf. Tur şansımız maksimum %35'dir, daha fazlası değil. İlk maçın Kadıköy'de olması da avantaj, umutları İngiltere'ye taşıyabiliriz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Hazirlik maci diyorsunuz da adamlar ilk 11 cikti, adamlar kupayi almak icin didiniyordu. Galatasaray ile kendinizi bir tutmayin. Galatasarayin daha iyi oldugunu biliyorsunuz. Kendinizi boyle avutmak yerine neler yapabileceginizi dusunun.

Arsenal'in o kupayı umursadığını düşünen masum Gsli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Katılmıyorum.

Gs bizden daha iyi sezon hazırlığı yaptı ve Arsenal bizim maça daha ciddi çıkacak

katiliyorum.D

arsenal la bizim yaptigimiz maci olcu alan futboldan anlamiyordur.şl maclarinin durumu farklii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

şuanda arsenali eleyebilecek takım yok türkiyede bence

Galatasray gerçeği ve ruhu var olmaz mı?
  • Bu Galatasaraylılar ne havalandı, ne çeneleri düştü bu aralar yav. Bi Real Madrid'le maç yaptılar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Bu Galatasaraylılar ne havalandı, ne çeneleri düştü bu aralar yav. Bi Real Madrid'le maç yaptılar diye.

aynen hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

quote:

Hazirlik maci diyorsunuz da adamlar ilk 11 cikti, adamlar kupayi almak icin didiniyordu. Galatasaray ile kendinizi bir tutmayin. Galatasarayin daha iyi oldugunu biliyorsunuz. Kendinizi boyle avutmak yerine neler yapabileceginizi dusunun.

Kerow nickli arkadasin yazdigi: Arsenal'ın as kadrosunu bir öğrenin öyle gelip yorum yapın şuraya ya. O maçın Arsenal gözünde asla hazırlık maçı olmadığını çokta net belirteyim. Adamların kendi turnuvası ve yıllardır alamıyorlar kupayı. Arsène Wenger'in üstünde nasıl bir baskı olduğunu tahmin bile edemezsin. Adam bir kupayı kaybetti diye tas*k konusu oldu yine. Boş boş konuşmayın gelip ama ama hazırlıktııııııı diye. Siz yenin gidip oraya o zaman görelim.

Yani siz eleneceginizi bildiginiz halde Galatasaray'i ele alarak kivirmaya calisiyorsunuz. NET

• ne alakası var ? biri hazırlık maçı biri şl elemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Bu Galatasaraylılar ne havalandı, ne çeneleri düştü bu aralar yav. Bi Real Madrid'le maç yaptılar diye.

• Drogbayi 2 macligina verseniz olur mu ? :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fbnin yenmesini isterim ama bu futbolla biraz zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Arsenal kedinin fareyle oynadığı gibi oynar sizinle ilk mac belkı 1 tane atarsınız emirates de size 10 sallarlar

/>
  • Az önceki konuda "biz yendik diye küçümsemeyin ama zaten küçümseyen yok" demiştim, üzerinden 15 sn geçti bu yorumu yazarken

• quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

quote:

Galatasaray'ın başarılarını küçümsemeye çalışan "masum" fenerli ismi görünce yorumun içeriği anlaşılıyor zaten. Sen şlyi nasıl önemseyeceklerini düşün şimdiden

• Yapmayın arkadaşlar gs maçı kesinlikle kıstas olamaz şl maçlarına göre.Bildiğiniz hazırlık maçıydı hadi olsun bi tık daha önemli olsun ama kesinlikle şl gibi bir turnuvayla bir tutmamak gerekir.

• Adama sorarlar Galatasaray nerde sen neredesin diye.
  • Hocam onu geçtim, özel maçla hazırlık maçıyla şl play-off maçını bir tutan var ciddi ciddi.

• Milan'ın gelmesinden iyidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

Hocam onu geçtim, özel maçla hazırlık maçıyla şl play-off maçını bir tutan var ciddi ciddi.

ben iyimserlik yaptım orda hep realist olmak zorunda değiliz

• sadece sizin için değil bunu savunan herkes için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.