Şimdi Ara

Galatasaray Vs Realmadrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

real madrid'in 3 oyuncusunun değeri Galatasaray'ın toplam değerine eş değer neredeyse

Real Madrid'i elersek Avrupa ve Tüm dünyanın Gündemine otururuz.Ve Galatasaray uzun yıllar hafızalara kazılır.

• hugain 40m se burak 50dir
  • ronaldo suanda 50-60 civarında oynuyor yani suanki performansıyla hakederi bu
  • Zaferleri para ile satın alamazsınız.
  • ronaldoya anca show ve marka için o kadar para verılır. normali 50-60 ancadır. yanı 105 olması performansını 50-60 milyonluk oyuncudan yukarı cıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Bunlar da Celta Vigo'dan kiralık gelmişti..

Uuuuf oww owww

• higuainin nesi 40m eder bu transfermarkt çok vasıfsız bir site ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama şu anda bütün galatasaraylıların içinde madrid'i eleyebileceğimiz inancı var. inanç olur hadi de bence bu inancın dozu bayağı yükseldi. %50 geçeriz turu diye düşünüyoruz şu an ki bu bence tehlikeli. boru değil real madrid bu. fark bile yiyebiliriz, ama kimse şu an fark yiyebileceğimize inanmıyor.
  • higuain den sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama şu anda bütün galatasaraylıların içinde madrid'i eleyebileceğimiz inancı var. inanç olur hadi de bence bu inancın dozu bayağı yükseldi. %50 geçeriz turu diye düşünüyoruz şu an ki bu bence tehlikeli. boru değil real madrid bu. fark bile yiyebiliriz, ama kimse şu an fark yiyebileceğimize inanmıyor.

İnanmak, başarmanın yarısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama şu anda bütün galatasaraylıların içinde madrid'i eleyebileceğimiz inancı var. inanç olur hadi de bence bu inancın dozu bayağı yükseldi. %50 geçeriz turu diye düşünüyoruz şu an ki bu bence tehlikeli. boru değil real madrid bu. fark bile yiyebiliriz, ama kimse şu an fark yiyebileceğimize inanmıyor.

Madrid kimmiş la
  • Higuain şu haliyle 10 etse iyidir.

Ronaldo'ya 50-60 demiş bazı arkadaslar onlara katılmıyorumKimlere ne bonservis ödeniyor şu piyasada.Neymar için bile 60+ bonservisinin konuşulduğu ortamda Ronaldo rahat rahat 105 eder.Dunyanin en iyi 2 oyuncusundan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Higuain şu haliyle 10 etse iyidir.

Ronaldo'ya 50-60 demiş bazı arkadaslar onlara katılmıyorumKimlere ne bonservis ödeniyor şu piyasada.Neymar için bile 60+ bonservisinin konuşulduğu ortamda Ronaldo rahat rahat 105 eder.Dunyanin en iyi 2 oyuncusundan biri.

Neymar biraz fazla yaşlı değil mi?
    Genç olduğu için o kadar para veriliyor.
    Ama Neymar'ın sonunun Robinho gibi olmasından korkuyorum. Yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Higuain şu haliyle 10 etse iyidir.

Neymar biraz fazla yaşlı değil mi?
    Genç olduğu için o kadar para veriliyor.
    Ama Neymar'ın sonunun Robinho gibi olmasından korkuyorum. Yazık olur.

Haklısınız,genc olmasının önemi var o bonservis fiyatları konuşulurken.Ama ben Ronaldo'dan daha az şey ispat etmiş birine bunlar verilebiliyorsa Ronaldo gibi kendini kanitlamiş oyuncuya hayli hayli daha fazla para verilir.Bunu düşünürek yazdım ama burada söylememişim bunu.

Ben de Neymarın ne olacağını çok merak ediyorum.Brezilya Ligi pek güvenilir bir referans değil.İnşallah balon çıkmaz.Her ne kadar apaçivari bir tip gibi gözüksede yetenekli çocuk.Futbolda da böyle adamlar çok azaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.