< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Yiğidim,aslanım burda yatıyor... İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır." M.K.Atatürk (1881-193∞) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
CEV Cup’ta Yarı Finaldeyiz! ![]() Ülkemizi CEV Kupası kadınlar kategorisinde temsil eden Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, CEV Kupası çeyrek final karşılaşmasında konuk ettiği Alman ekibi Dresdner’u 3-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Okan Böke ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mahmut Recevik ve Ömer Cansever de takip etti. Takımımız, mücadeleyi 22-25, 25-16, 23-25 ve 23-25’lik setlerde 3-1 kazanarak adını CEV Kupası’nda yarı finale yazdırdı. Mücadele karşılıklı sayılarla başladı. Karşılaşmanın ilk setini 22-25 üstün tamamlayan taraf takımımız olurken konuk ekip Dresdner SC, ikinci seti 25-16 ile kazanarak setlerde durumu 1-1’e getirdi. Mücadelenin üçüncü setine iyi başlangıç yapan takımımız seti 23-25 kazanarak setlerde 2-1 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın dördüncü ve son setinde de üstün oyununu sürdüren takımımız seti 23-25 maçı da 3-1 kazanarak yarı finalde Fransa’nın Beziers Angels takımıyla eşleşti. Mücadelede takımımızın oyuncularından Rykhliuk ve Tatiana 18, İlkin ise 15 sayılık performansıyla galibiyete katkıda bulundu. Takımımız, yarı finalde Fransa’nın Beziers Angels takımıyla karşılaşacak. |
|
|
|
Galatasaray Daikin set vermeden yoluna devam ediyor! Ligde 5'te 5, toplamda 12'de 12 Ligde yoluna set vermeden namağlup devam eden Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi'ne 5.hafta maçında Bahçelievler Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Kaptan İlkin Aydın'ın 150.maçında çıktığı karşılaşmayı sarı-kırmızılılar set vermeden kazandı ve serisini devam ettirdi. |
|
AİT OLDUĞUNUZ YERDENİZ KANKİ, YALLAH AVRUPA LİGİ Provided to YouTube by Sony Music/UEFA Music
UEFA Europa League Anthem · UEFA · MassiveMusic
UEFA Europa League Anthem
℗ 2022 UEFA Music distributed by Sony Music Entertainment
Released on: 2022-04-01
Associated Performer: UEFA & MassiveMusic
Associated Performer: UEFA
Producer, Composer, Associated Performer, Performance Arranger: MassiveMusic
Composer: Roel Gommans
Composer: Jules Reivers
Composer: Floris De Haan
Composer: Erik Jan Grob
Auto-generated by YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=3aWh3I0EhY4 |