Şimdi Ara

GALATASARAY UZAK ARA ŞAMPİYON OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi birsürü adam diyecek ki yok bedava penaltılar yok hakemler yardım ediyor yok gs şampiyon yapılmak isteniyor yok federasyon gsli... falan filan...

Bugün o kadar eksiğe rağmen bjk den çok iyi oynadık. bjk hakemlere laf edeceğine ilk önce oynadıkları futbola baksinlarsa özeleştiri yapsınlar. Bir tane bile yıldız futbolcusu yok bjk nin olan da (delgado)sonradan girdi bi işe yaramadı

Fener zaten silik..

Kardeşim Metin Şentürk bile görüyor şu an TÜRKİYE LİGİNİN EN İYİ FUTBOLUNU GALATASARAY oynuyor. Aksini iddaa eden varsa buyursun gelsin

• daha cok erken

buyuk lokma yıyeceksın buyuk konusmayacaksın
  • geçen senede böyle topikler acıldı

sonuç : cimboma 14 paun beşiktaşa 9 puan fark attı fenerbahçe bence erken konuşmak yanlış
  • Ben başka konuda da dedim şimdi de diyorum, genç oyuncular yni takım, bi kaç hafta sonra düşüşe geçer. Aynı Vestel Manisa gibi...

Geçen sene Erman dan tut herkes, Vestel şampiyon olur süper oynuyo filan diyordu. 2. yarı galip geldiği maç yok neredeyse.

GS ye şerefli bi ikincilik yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bu dediğin bizim kaderimize yazılmış
  • genç oyuncu erken form tutar dediğin gibi ama gs o kadar genç değil,genç demek 17-18 yaş demek bu bahsettiğimiz konuda.gs avantajlı tabiki ama şampiyonuz demek çok yersiz,devreyi lider kapatırız deseniz bile erken bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

genç oyuncu erken form tutar dediğin gibi ama gs o kadar genç değil,genç demek 17-18 yaş demek bu bahsettiğimiz konuda.gs avantajlı tabiki ama şampiyonuz demek çok yersiz,devreyi lider kapatırız deseniz bile erken bence.

Bende GS liyim arkadaşlara katılıyorum.Daha çok erken.Devre için bile erken.Her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım.Çok gördük geriden gelipte şampiyon olanları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahir2121

geçen senede böyle topikler acıldı

sonuç : cimboma 14 paun beşiktaşa 9 puan fark attı fenerbahçe bence erken konuşmak yanlış

öyle 16dkda el değiştiren şampiyonluk...

hemen unuturuz balık hafızalı milletim benimn
  • Erken öten horozun başına gelenleri bilir hehalde herkes.
  • Galatasaray çok genç takım değil ortalama 25 tir yaşları.Fenerbahçeli kardeşlerim 35 lik adamları görünce bizim kadroyu genç olarak görmeye başladılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

Galatasaray çok genç takım değil ortalama 25 tir yaşları.Fenerbahçeli kardeşlerim 35 lik adamları görünce bizim kadroyu genç olarak görmeye başladılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

quote:

Galatasaray çok genç takım değil ortalama 25 tir yaşları.Fenerbahçeli kardeşlerim 35 lik adamları görünce bizim kadroyu genç olarak görmeye başladılar.

• 16 dakikada degisen sampiyonluk diyen konyaya rizeye elle kolla goller atarkene unutmadiniz demi gaziantepe genclere olmayan penaltilari unutmadiniz demi galatasarayin elle kale cizgisinde verilmeyen 2 golunu unutmadin demi denizli macinda ne oynadi takimin ?
    penaltimi verildi aleyhinize attiginiz golmu iptal edildi sen biraz balik hafizalisin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

quote:

süper

• quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

16 dakikada degisen sampiyonluk diyen konyaya rizeye elle kolla goller atarkene unutmadiniz demi gaziantepe genclere olmayan penaltilari unutmadiniz demi galatasarayin elle kale cizgisinde verilmeyen 2 golunu unutmadin demi denizli macinda ne oynadi takimin ?
    penaltimi verildi aleyhinize attiginiz golmu iptal edildi sen biraz balik hafizalisin bence

Ben galatasaray tarafatarıyım kardeşim hemen saldırı moduna geçme bak mesajlarıma
    kendi takım tarafatarım yanlış mesaj atıyor "doğru" mu diyeyim yani

• quote:

fb de yaşlı değil...
  • Yaş ortalaması 25 olan takım genç takımdır futbol filozofları sizi.
  • inşallah olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bu dediğin bizim kaderimize yazılmış

yenilmeninde bir şerefi vardır kabullenin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Yaş ortalaması 25 olan takım genç takımdır futbol filozofları sizi.

Peki kaç olması gerekiyor 30 35.

Bak şimdi

Song 32 yaşında
    Hakan 35 yaşında
    Hasan 31 yaşında
    Ayhan 30 yaşında
    Sabri 23 yaşında
    Arda 20 yaşında
    Ümit 31 yaşında
    Linderoth 28 yaşında
    Lincoln 28 yaşında
    Nonda 30 yaşında
    Orkun 27 yaşında
    Volkan 25 yaşında
    Servet 26 yaşında

Galatasaray da devamlılığı olan sürekli kadroda yer bulan 13 oyuncu koydum yaş ortalaması 28 acaba bu takıma hala genç diyebiliyor musunuz? Eğer diyorsanız geç olmaması için 30 35 mi olması gerekiyor ortalamanın.

Fenerbahçeninde ortalamasını merak ediyorum açıkcası.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.