Şimdi birsürü adam diyecek ki yok bedava penaltılar yok hakemler yardım ediyor yok gs şampiyon yapılmak isteniyor yok federasyon gsli... falan filan...
Bugün o kadar eksiğe rağmen bjk den çok iyi oynadık. bjk hakemlere laf edeceğine ilk önce oynadıkları futbola baksinlarsa özeleştiri yapsınlar. Bir tane bile yıldız futbolcusu yok bjk nin olan da (delgado)sonradan girdi bi işe yaramadı
Fener zaten silik..
Kardeşim Metin Şentürk bile görüyor şu an TÜRKİYE LİGİNİN EN İYİ FUTBOLUNU GALATASARAY oynuyor. Aksini iddaa eden varsa buyursun gelsin
daha cok erken
buyuk lokma yıyeceksın buyuk konusmayacaksın
geçen senede böyle topikler acıldı
sonuç : cimboma 14 paun beşiktaşa 9 puan fark attı fenerbahçe bence erken konuşmak yanlış
Ben başka konuda da dedim şimdi de diyorum, genç oyuncular yni takım, bi kaç hafta sonra düşüşe geçer. Aynı Vestel Manisa gibi...
Geçen sene Erman dan tut herkes, Vestel şampiyon olur süper oynuyo filan diyordu. 2. yarı galip geldiği maç yok neredeyse.
GS ye şerefli bi ikincilik yakışır
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
bu dediğin bizim kaderimize yazılmış
genç oyuncu erken form tutar dediğin gibi ama gs o kadar genç değil,genç demek 17-18 yaş demek bu bahsettiğimiz konuda.gs avantajlı tabiki ama şampiyonuz demek çok yersiz,devreyi lider kapatırız deseniz bile erken bence.
quote:
Orjinalden alıntı: Quartamin
genç oyuncu erken form tutar dediğin gibi ama gs o kadar genç değil,genç demek 17-18 yaş demek bu bahsettiğimiz konuda.gs avantajlı tabiki ama şampiyonuz demek çok yersiz,devreyi lider kapatırız deseniz bile erken bence.
Bende GS liyim arkadaşlara katılıyorum.Daha çok erken.Devre için bile erken.Her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım.Çok gördük geriden gelipte şampiyon olanları.
sonuç : cimboma 14 paun beşiktaşa 9 puan fark attı fenerbahçe bence erken konuşmak yanlış
öyle 16dkda el değiştiren şampiyonluk...
hemen unuturuz balık hafızalı milletim benimn
Erken öten horozun başına gelenleri bilir hehalde herkes.
Galatasaray çok genç takım değil ortalama 25 tir yaşları.Fenerbahçeli kardeşlerim 35 lik adamları görünce bizim kadroyu genç olarak görmeye başladılar.
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
Galatasaray çok genç takım değil ortalama 25 tir yaşları.Fenerbahçeli kardeşlerim 35 lik adamları görünce bizim kadroyu genç olarak görmeye başladılar.
quote:
Orjinalden alıntı: sanfiyto
quote:
16 dakikada degisen sampiyonluk diyen konyaya rizeye elle kolla goller atarkene unutmadiniz demi gaziantepe genclere olmayan penaltilari unutmadiniz demi galatasarayin elle kale cizgisinde verilmeyen 2 golunu unutmadin demi denizli macinda ne oynadi takimin ? penaltimi verildi aleyhinize attiginiz golmu iptal edildi sen biraz balik hafizalisin bence
quote:
Orjinalden alıntı: darendeli
quote:
Orjinalden alıntı: sanfiyto
quote:
süper
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
16 dakikada degisen sampiyonluk diyen konyaya rizeye elle kolla goller atarkene unutmadiniz demi gaziantepe genclere olmayan penaltilari unutmadiniz demi galatasarayin elle kale cizgisinde verilmeyen 2 golunu unutmadin demi denizli macinda ne oynadi takimin ? penaltimi verildi aleyhinize attiginiz golmu iptal edildi sen biraz balik hafizalisin bence
Ben galatasaray tarafatarıyım kardeşim hemen saldırı moduna geçme bak mesajlarıma kendi takım tarafatarım yanlış mesaj atıyor "doğru" mu diyeyim yani
quote:
fb de yaşlı değil...
Yaş ortalaması 25 olan takım genç takımdır futbol filozofları sizi.
inşallah olur
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
bu dediğin bizim kaderimize yazılmış
yenilmeninde bir şerefi vardır kabullenin artık
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Yaş ortalaması 25 olan takım genç takımdır futbol filozofları sizi.
Peki kaç olması gerekiyor 30 35.
Bak şimdi
Song 32 yaşında Hakan 35 yaşında Hasan 31 yaşında Ayhan 30 yaşında Sabri 23 yaşında Arda 20 yaşında Ümit 31 yaşında Linderoth 28 yaşında Lincoln 28 yaşında Nonda 30 yaşında Orkun 27 yaşında Volkan 25 yaşında Servet 26 yaşında
Galatasaray da devamlılığı olan sürekli kadroda yer bulan 13 oyuncu koydum yaş ortalaması 28 acaba bu takıma hala genç diyebiliyor musunuz? Eğer diyorsanız geç olmaması için 30 35 mi olması gerekiyor ortalamanın.