Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi mi? Vakıf-Devlet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Galatasaray Üniversitesi mi? Vakıf-Devlet?

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2019)
Giriş
  • Galatasaray Üniversitesinin Uluslararası bir anlaşmayla kurulan ilk devlet üniversitemiz olduğunu biliyor muydunuz?

Yoksa benim üniversiteye hazırlandığım zamanlardaki gibi Vakıf üniversitesi veya Galatasaray Kulübünün Özel Üniversitesi gibi bir kurum olduğunu mu sanıyordunuz?

Bilmiyorsanız öğrendiniz işte. Galatasaray Üniversitesi hakkında çok daha fazla bilgiyi tanıtım videomuzdan öğrenebilirsiniz

Youtube:
    Kampusistanyoutube
    Galatasaray Üniversitesi 2019 Tanıtımı - Kampusistan Life
    https://youtu.be/IXF-W-f8_E8

GS Üniversitesi hakkında sorularınızı bu konuda sorabilir yeni bir tartışma ortamını bu konu altında oluşturabiliriz.

• Ankette devlet olduğunu bilenler biraz arayı açmış. Hâlbuki kendi adıma sınıfımdakilerin yarıdan fazlası devlet olduğunu bilmiyordu.

Büyük ihtimalle forumda daha kalabalık bilmeyenler ama çoğunluğu misafir olarak girdiği için anket böyle şu an. DH üyelerinin devlet okulu olduğunu bilmesi gayet doğal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 9 Mart 2019; 12:32:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Water kullanıcısına yanıt
    hocam öyle sanılmasının nedeni ilk başta vakıf üniversitesiydi ancak sonradan devlet oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE

hocam öyle sanılmasının nedeni ilk başta vakıf üniversitesiydi ancak sonradan devlet oldu.
    Gerçekten mi? Biraz detaylı bilgi verir misin? Benim bildiğim Fransız hükümeti ve bizim hükümetimizin ortak kurduğu şeklinde

• izliyorum videoyu sagdan soldan gecisler, patliyor catliyor. ya adam gibi video cekmek bu kadar mi zor yoksa kampus kucuk gosterecek bir sey yok bari boyle kurtaralim diye hazirlanmis video. oyle bir universite ki sanki mezunlari ve ogrencilerini sıkı sıkı tembihliyor susun diye. internette bilgi bulmak cok zor. merak ediyorum ben de burayi. ofkem biraz da bu yuzden herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C3390505

izliyorum videoyu sagdan soldan gecisler, patliyor catliyor. ya adam gibi video cekmek bu kadar mi zor yoksa kampus kucuk gosterecek bir sey yok bari boyle kurtaralim diye hazirlanmis video. oyle bir universite ki sanki mezunlari ve ogrencilerini sıkı sıkı tembihliyor susun diye. internette bilgi bulmak cok zor. merak ediyorum ben de burayi. ofkem biraz da bu yuzden herhalde
    Geçişler ve parıltılar Galatasaray Üniversitesinden aldığımız kaynak videoda da olduğu için video bütünlüğünü bozmamak için videoda tuttuk.

Galatasaray biraz butik bir okul, hakkında çok bilgi bulamamak normal aslında.

Umarım önümüzdeki senelerde yapacağımız tanıtım videolarında hem okulun akademik kadrosundan hem de öğrencilerden röportajlara yer verebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet vs %100 burslu vakıf
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.