Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ İyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Üniversitesi'nin durumu şaka gibi ya internette hiçbir video vlog tarzı video yok, hakkında bilgiye ulaşmak çok zor hakkında çok şikayet var ve hoca kadrosuna biraz baktım da %60 Türkiye doktoralı yüksek lisanslı %40 da fransa doktoralı ya da joseph lisesi vb. yerden mezun türkiye diplomalı hocalar var, açıkçası çok yetersiz geldi en önemli hedefi yurtdışı olan birisi için.

Fransızca eğitim veren ve fransayla güçlü bağlantıları olan bir üniversite olmasına rağmen mezunlarının yalnızca %7 sini fransaya gönderebilmiş, ilginç... ( LinkedIn verileri )

Bir de adını vermek istemediğim bir sözlükte şöyle bir yorum gördüm;

'' universite sinavina az kalmisken bu sorumlulugun yuku altinda eziliyorum. kapali bir camia oldugu icin, zaten yarattigi imaj da tamamen bundan kaynaklanan bir illuzyon, tercih yapan insanlarin aklinda cok baska seyler oluyor yazarken.

kesinlikle tercih edilmemesi gereken okul. sakin yazmayin. asla. fransizca ogrenirsiniz, o kadar. tekrar edeyim mi? gelmeyin bu okula. iki uc soru daha yapmaya calisip bogazici’ne, koc’a gidin, bu iki okula puaniniz yetiyorsa zaten galatasaray’i yazmak gibi bir salaklik yapmayin. ''

- Kapalı bir camia bundan dolayı yaratılan bir illuzyon, internetteki ağır bilgi eksikliği, değişim anlaşmalarının kısıtlılığı, şikayetlerin fazlalığı....
    - Araştırınca yoruma hak verdim, galatasaray hakkında kafamda oluşan imaj çok değişti, zar zor üniversitenin kuşbakışı çekilen videolarını buldum oturup sohbet edilcek alan gerçekten çok az ve kalabalıktı, tek artısı boğaza sıfır olması gibi göründü gözüme.

Buraya kadar okuyanların fikirlerini aşşağıya bekliyorum, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 25 Eylül 2018; 22:32:28 >

• Linkedinde her mezunun profili olmaz öncelikle. Sana bir kısım gösterir ona göre karar verebilirsin. Okulun mezunlarının büyük kısmı Belçika,Fransa,Afrika ülkeleri ve Kanada'ya gitmiş durumda. Türkiyede kalanlar ise büyük şirketlerde iyi pozisyondadırlar.

Galatasaray Üniversitesi Fransa'da tanınan bir üniversitedir. Yani gidip orada gsü mezunuyum desem bile iş bulabilirsin ( çalışma izni vs ayarlarlarsa tabi ) . Öğrenciler genelde Pantheon'a gidip master yapıyor.

Boğaziçi koç tabi daha iyi. Galatasaray'ın da ama onlardan aşağı kalır yanı yok. Bazı bölümlerde hatta çok iyi ( örnek uluslararası ilişkiler )

Sohbet edilecek alan az değil. Okulun görmediğiniz yerlerinde ( bahçe ve okul içi ) oturma yerleri vs çok var. Kafeterya var her yerde. Öğrenci sayısı da Türkiye'deki en az öğrenciye sahip olan okul belki de. Bu okuldan daha küçük olup daha fazla öğrenciye sahip olan özel üniversiteler var ( zorlasak belki devlet bile vardır ki var galiba İstanbul Anadolu yakasında bir devlet ünisi var )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanıtınız için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UP up UP up UP
  • _____________________________
    Hedef Koç.
    Sonra da yurtdışı.
    Economics/Business Administration/International Relations
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.