Şimdi Ara

Galatasaray-Trabzonspor Sezonun Son Maçına Vip Bilet Satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray-Trabzonspor Maçına (18.05.2013) Vip Bilet Satılıktır.Fiyat :1100 TL Bir Futbolcu Tarafından Özel Olarak Davet Edildiğim Maça İşim Dolayısıyla Gidemeyeceğim.Resimdeki Bilet Futbolcu Yakınlarına Dağıtıldığı İçin Fiyat Yazmamaktadır.Ancak Kategori-2 Biletidir.Batı Tribünü, Blok: 101, Sıra:1, Koltuk:72 Olan Resimdeki Bilet Şeref Tribününün Hemen Alt Kısmındadır.Şimdiden İyi Seyirler. İrtibat Numarası: 0545 465 89 61
     Galatasaray-Trabzonspor Sezonun Son Maçına Vip Bilet Satılıktır. Galatasaray-Trabzonspor Sezonun Son Maçına Vip Bilet Satılıktır.

• hangi futbolcu o
  • Hem davet ediliyon hem de parayla satıyon iyiymiş ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaborsacılar akıyor yine git arkadasına ver işin varsa
  • 700 lira değilmiydi ya vip bilet.. ne ara 1100 olmuş..
  • Davetiye bileti satanı da ilk defa görüyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 tl mi şampiyonlar ligi finali değil sadece lig kupası kalkıcak kutlamada olmucak . iyi para var bu karaborsada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS - Başakşehir 20 Tl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam onuda geçtim beni GALATASARAYIMDA Oynayan Futbolcu davet edecek benim işim olacak ?

Bende gidiyorum maçlara tabiki parayla alıyorum ama böyle bir bileti işim var ise parayla alamam tabiki ama bir davet söz konusuyorsa ve burası TT ARENA olup yanısıra GALATASARAYIN Son maçı olup ŞAMPİYONLUĞU Yaşayacağımız gün ise bir dakika durmam bir şekilde giderim her işin oluru vardır elbet :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.