Bildirim
Galatasaray Teması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu tek başınamı kullanılıyor yoksa başka programa ihtiyaç varmı. Windows blinds falan gerekiyosa kötü sürekli hata veriyor.
Bu arada tema süper sağolasın. -
Diğer takımlar için:
Fb teması için
http://www.uslanmam.com/masaustu-programlari/142536-fenerbahce-xp-temasi-super-her-fenerli-kursun.html
Bjk Teması için
http://besiktasforum.net/forum/programlar/10307-xp-tema/
Her iki linktede üye olunuz. -
quote:
Orjinalden alıntı: PL⥠± ߨÿ
Bu tek başınamı kullanılıyor yoksa başka programa ihtiyaç varmı. Windows blinds falan gerekiyosa kötü sürekli hata veriyor.
Bu arada tema süper sağolasın.
Öncelikle Temamızın kullanılabilmesi için windowblinds 4.5 ve ya 5 programı olması lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.
quote:
Öncelikle Temamızın kullanılabilmesi için windowblinds 4.5 ve ya 5 programı olması lazım.
tema süper ama ben windowblinds nedir onu bilmiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
quote:
Öncelikle Temamızın kullanılabilmesi için windowblinds 4.5 ve ya 5 programı olması lazım.
tema süper ama ben windowblinds nedir onu bilmiyorum.
ben de bilmiyorum bi açıklar mısınız? -
sağol -
GS'nin çok ünlü bir oyuncu ile temase geçtiği haberi sandım valla -
windowblinds bir tema programıdır istediginiz yerden indirin 60 gün süresi var ancak -
quote:
quote:
windowblinds indirdikten sonra ne yapmalıyız bunuda söylersen olucak bu iş. -
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
quote:
windowblinds indirdikten sonra ne yapmalıyız bunuda söylersen olucak bu iş.
hocam indiröedim de windows blinds ı indirdikten sonra galatasaray temasındaki bir dosyayı açınca saatin olduğu bölümde bir açıklama kutusu açılack ona çift tıkla tamamdır... ama şuan ki temayı kurmadım .... sistemi biraz kasıyor açıkcası......
-
Kurulum anlatımlı Galatasaray Teması
Öncelikle indirdiğimiz windowblinds programını bilgisayarımıza kuruyoruz
Daha sonra kurduğumuz programımızı açıyoruz (başlat,programlar,stardock,object desktop,windowblinds)
İlk önce bilgisayarınızın bu görünümde olmasını istiyorsanız altta yaptığım her şeyi harfi harfine yapmalısınız
Program açıldıktan sonra resimdeki işlemleri yapalım
yazılı olarak: kurduğumuz programımızı açıyoruz (başlat,programlar,stardock,object desktop,windowblinds)
Add skin’e tıklayoruz
İndirdiğimiz klasorde Galatasaray temasını seçiyoruz ve aç diyoruz.tema yükleniyor.sonra da sağ veya sol yaparak temanın üzerine geliyoruz ve temaya çift tıklıyoruz temamız hazır
-
eline sağlık kardeşim -
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
GS'nin çok ünlü bir oyuncu ile temase geçtiği haberi sandım valla
Tema için de teşekkürler....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X