Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Galatasaray Teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray Teması

Galatasaray Teması

İNDİR...

• Bu tek başınamı kullanılıyor yoksa başka programa ihtiyaç varmı. Windows blinds falan gerekiyosa kötü sürekli hata veriyor.
    Bu arada tema süper sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PL⥠± ߨÿ

Bu tek başınamı kullanılıyor yoksa başka programa ihtiyaç varmı. Windows blinds falan gerekiyosa kötü sürekli hata veriyor.

Öncelikle Temamızın kullanılabilmesi için windowblinds 4.5 ve ya 5 programı olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

quote:

Bu tek başınamı kullanılıyor yoksa başka programa ihtiyaç varmı. Windows blinds falan gerekiyosa kötü sürekli hata veriyor.

Öncelikle Temamızın kullanılabilmesi için windowblinds 4.5 ve ya 5 programı olması lazım.

tema süper ama ben windowblinds nedir onu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

quote:

tema süper ama ben windowblinds nedir onu bilmiyorum.

ben de bilmiyorum bi açıklar mısınız?
  • sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe de şok transfer
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GS'nin çok ünlü bir oyuncu ile temase geçtiği haberi sandım valla
  • windowblinds bir tema programıdır istediginiz yerden indirin 60 gün süresi var ancak
  • quote:

quote:

windowblinds indirdikten sonra ne yapmalıyız bunuda söylersen olucak bu iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

quote:

windowblinds indirdikten sonra ne yapmalıyız bunuda söylersen olucak bu iş.

hocam indiröedim de windows blinds ı indirdikten sonra galatasaray temasındaki bir dosyayı açınca saatin olduğu bölümde bir açıklama kutusu açılack ona çift tıkla tamamdır... ama şuan ki temayı kurmadım .... sistemi biraz kasıyor açıkcası......

• Kurulum anlatımlı Galatasaray Teması

Öncelikle indirdiğimiz windowblinds programını bilgisayarımıza kuruyoruz

Daha sonra kurduğumuz programımızı açıyoruz (başlat,programlar,stardock,object desktop,windowblinds)

İlk önce bilgisayarınızın bu görünümde olmasını istiyorsanız altta yaptığım her şeyi harfi harfine yapmalısınız

Program açıldıktan sonra resimdeki işlemleri yapalım

Galatasaray Teması

Galatasaray Teması

Galatasaray Teması

yazılı olarak: kurduğumuz programımızı açıyoruz (başlat,programlar,stardock,object desktop,windowblinds)
    Add skin’e tıklayoruz
    İndirdiğimiz klasorde Galatasaray temasını seçiyoruz ve aç diyoruz.tema yükleniyor.sonra da sağ veya sol yaparak temanın üzerine geliyoruz ve temaya çift tıklıyoruz temamız hazır

• eline sağlık kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

GS'nin çok ünlü bir oyuncu ile temase geçtiği haberi sandım valla

Tema için de teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.