Kendim fenerbahçeliyimdir gsye ne zaman oynasam kaybetmişimdir. Topu toplasam bu 3. oyunumdur ilkinde çok iyi hatırlıyorum iddaadan anlamadığım zamanlar gs ordu kupa maçıydı. Millet gsye handikap çekiyordu ms1 verdik 1-0 yenildi. Süper finalde çok övdüler karşısında fb olduğunu bile bile ms 1 dedik kendi sahasında fenere yenildi Gsye birdaha oynarsam nağmerdim
Varmı benden başka handikap çekip vs yatan ??
İlk yarı 1 verdim 1,95 temiz
quote:
Orijinalden alıntı: Legend10
Aynen ben de ilk yarı 1 dedim gerisini takip etmedim handikap oranı 1.55 onu verene kadar ilk yarı 1 ms 1 verseniz de 1.55 alıcaktınız zaten. Hadi onu da geçtim handikap olur diyorsunuz 2 gol olucak zaten, öyle ya da böyle üst diyin onu bekleyin. İddaa'yı biraz mantıklı oynadın, bir sürü seçenek varken millet handikap basıyor anlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: pRo.
quote:
Orijinalden alıntı: Legend10
Aynen ben de ilk yarı 1 dedim gerisini takip etmedim handikap oranı 1.55 onu verene kadar ilk yarı 1 ms 1 verseniz de 1.55 alıcaktınız zaten. Hadi onu da geçtim handikap olur diyorsunuz 2 gol olucak zaten, öyle ya da böyle üst diyin onu bekleyin. İddaa'yı biraz mantıklı oynadın, bir sürü seçenek varken millet handikap basıyor anlamadım gitti
kuponun birinde üst birinde ev sahibi 1.5 gol üstü son dakikalarda handikap verdim. Amcamın oğluda iddaacı son dakka aradı gslidir kendisi bastıınmı ben bugün köşeyi dönecem vs onun ısrarıyla yani. Normalde gsye bırak handikapı ms oynamam. Ayrıyetten iddaadan 1.55' handikaplı girecek kadar değiliz. Tempoda 2.30 Orandan girdim İddaadan oynamıyorum