hagi carlosu nasıl bakkala gönderiyor onuda izleyin videoda var
süperr
size acilen soda lazım. nelerle uğraşıyorsunuz,helal olsun valla
ulubatlı burhan
video güzel olmuş.
Ulan Gözünüz Video Görsün Bee
Siz, şu ana kadar Hagi'nin taraftara "hırsızsınız" dediğini okudunuz değil mi? Hatta, işin içine "Romen şivesi" nin sosu da katılarak; "Hepiniz hırsızsiniz" diye bağırdığını... "Taraftar(!)" ın bu yüzden ayağa kalktığını... Hagi'nin taraftara "hırsızsiniz" diye hakaret ettiğini okudunuz. Hatta duydunuz öyle mi? Yani... Duyduğunuzu sandınız. Şimdi yazacaklarımızı dikkatle okuyun öyleyse. Çünkü şimdi okuyacaklarınız, hiçbir yerde yazılıp çizilmedi... Nedense!.. Bu okuyacaklarınız, o gün Hagi'nin "başından sonuna" söylediklerinin "gerçek" deşifresidir. En az on kişinin onayından geçmiş deşifresi: (Otobüs kapısı açılır ve Hagi bağırmaya başlar:) - Benim telefon, siz? - Hırsız var! - Benim telefon aldı. - Kim aldı. - HIRSIZ KİM? (Romence bir şeyler mırıldanır.) - Hırsız? (Ve içeri girer...) Hepsi bu... Söylediklerinin hepsi bu... Hani nerede, Hagi'nin taraftara "hırsızlar" diye hakaret ettiği... Hani nerede "hepiniz hırsızsiniz" dediği... Ya da sadece "hırsızsiniz" dediği... Nerede? http://arsiv.sabah.com.tr/2005/04/14/yaz06-80-134.html
o zamanlar pek sevilmiyodu. "telefonum nerde telefonumu getirin""hırsızsınız hepiniz"
size acilen soda lazım. nelerle uğraşıyorsunuz,helal olsun valla
soda kelimesi bi yerden tanıdık geliyor ama çıkartamadım
sanırım çocuklarınızda bunlarla avunacak. vah vah
kıyamam ya,canım benim nasıl da hala etkiyi atlatamamış
takma bu kadar kafanı hayat devam edio
quote:
Orjinalden alıntı: fmdsvc
sanırım çocuklarınızda bunlarla avunacak. vah vah
en azından onların avunulacak gururlanılacak bir kupaları var . sizinkileri düşünemiyorum .. artık türkiye kupası görmeyen büyüklerini konuşurlar ..
Hagi gibi topçu Türkiye'ye bi daha gelmez. Ondan önce ve sonra onun gibi futbolcu yoktu zaten ülkemizde. O 1 numara. Ne roberto carlos ne alex ne ricardinho ne carrusca..