Şimdi Ara

GALATASARAY SEYİRCİSİ MÜTHİŞTİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O nasıl bir atmosferdi öle.Resmen çıldırdı taraftar.Lincolne ve tüm oyunculara yapılan sevgi gösterileri görülmeye değerdi.

• maçta pek öle tezahurat yoktu ama
  • Dün Beşiktaş taraftarını beğenmiştim.

Ancak bugün bizim taraftar çok daha iyiydi...helel olsun...
  • İnsan 2 dk susar be ama o da yok...
  • delirdi taraftar resmen.bide ss bulabilsem yada görüntü ama yokki..
  • inanılmaz ötesi bi taraftar vardı bugün...
    resmen kahroldum gidemedim diye!!!
  • özlem ve sion tahriklerinin sonucudur bu,ben son 15 dakikaya baktım ama sopcast'te görüntü ve ses iyi değildi,anlamadım bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

özlem ve sion tahriklerinin sonucudur bu,ben son 15 dakikaya baktım ama sopcast'te görüntü ve ses iyi değildi,anlamadım bişey.

o sopcast'i Allah kahretsin ya. Zurich maçını izledim içimden oh takılmıyor ayna gibi mis gibi izleriz maçı diye ama tam Gs maçı başlıcak herifler gittiler Munich maçına bağlandılar. DubaidevesiTV'nin de yayını çook kötüydü. 2. yarıyı izlemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARMIN

quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

özlem ve sion tahriklerinin sonucudur bu,ben son 15 dakikaya baktım ama sopcast'te görüntü ve ses iyi değildi,anlamadım bişey.

o sopcast'i Allah kahretsin ya. Zurich maçını izledim içimden oh takılmıyor ayna gibi mis gibi izleriz maçı diye ama tam Gs maçı başlıcak herifler gittiler Munich maçına bağlandılar. DubaidevesiTV'nin de yayını çook kötüydü. 2. yarıyı izlemedim

95 ort izledim?! baya da güzeldi

• iyi bağırdık ya 3. golde tanımadığım birine sarıldım
  • güzeldi güzel...
  • sabah ali ferahbod u dinledim. bir koltukta iki kişi oturuyordu ve merdiven boşlukları görünmüyordu dedi. inşallah ceza gelmez. ama taraftarımız ve yarattığı uğultu, coşku süperdi. maç sonunda hepsi horkazım durumundaydı.
  • neden ceza gelsinki efendi gibi maçımızı izledik coştuk coşturduk..
    ceza verecek kurum ve kuruluşları esefle kınıyor alayına
  • ahh bi bizimkiler 5 tane atmıyo ki şöyle..
  • horkazım nedemek?

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

sabah ali ferahbod u dinledim. bir koltukta iki kişi oturuyordu ve merdiven boşlukları görünmüyordu dedi. inşallah ceza gelmez. ama taraftarımız ve yarattığı uğultu, coşku süperdi. maç sonunda hepsi horkazım durumundaydı.
  • valla staddaydım gerçekten muhteşemdi.bi eski açık biraz durgundu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

valla staddaydım gerçekten muhteşemdi.bi eski açık biraz durgundu.

Evet eski açık durgundu. Yeni açıkta Recep41 çok bağırıyodu.ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

horkazım nedemek?

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

sabah ali ferahbod u dinledim. bir koltukta iki kişi oturuyordu ve merdiven boşlukları görünmüyordu dedi. inşallah ceza gelmez. ama taraftarımız ve yarattığı uğultu, coşku süperdi. maç sonunda hepsi horkazım durumundaydı.

hor görülmüş kazım anlamında
  • Gerçekten çılgındı. Kapalıdaydım, düşünün manyaklığı. Ama "numaralı, şak şak, numaralı..." yaptığımızda hiç cevap geleceğini beklemiyordum. Onlar bile bağırdı sesleri kısılana kadar. Meksika dalgalarında da eski açığın hakkını vermek lazım. Çok sıkışık oldukları için o kadar güzel görünüyorlardı ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Gerçekten çılgındı. Kapalıdaydım, düşünün manyaklığı. Ama "numaralı, şak şak, numaralı..." yaptığımızda hiç cevap geleceğini beklemiyordum. Onlar bile bağırdı sesleri kısılana kadar. Meksika dalgalarında da eski açığın hakkını vermek lazım. Çok sıkışık oldukları için o kadar güzel görünüyorlardı ki.

meksika dalgasında muhteşem görüntü sergiledi eski açık gerçekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.