Şimdi Ara

Galatasaray Schalke 04 Uydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1TV Georgiave Bu kanal verecek diyorlar, maç saatinde türksat yayını kesermi ?

• Aynen kesin cevabı olan birisi varsa söylesin.Vallahi çanak ayarlama aleti alıcam şu maçlarda çanağı başka uyduya çevircem böyle şerefsizlik olmaz uefa maçı bile paralı platformda.
  • BAKALIM BİZDE VARMIYMIŞ
  • Az TV
    Frekans: 10965 H 12797
    FEC: 5/6
    Türksat 3A/2A 42.0°E

Biss 1234560065432100

Uydu alıcınıza biss key girmek için alıcınızın modeli ile googleda aratın ''Sunny Biss key'' gibi
  • Kesin izlenirmi mesela geçen maçı filan siz izlediniz mi ?
  • valla beyler dün arsenal - b.münih maçını verdiler izledim sorunsuz ama bugun ne olur bilmiyorum.

Not.: internetten resmi sitesinden izledim uydudan değil
  • saçmalamayın türksat o yayını kesemez. adamlar zaten para veriyor kanal türksatta yayınlansın diye ancak şifre girer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yayın Yayın Akışında 23:45 te gösteriyor acaba canlı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2444

valla beyler dün arsenal - b.münih maçını verdiler izledim sorunsuz ama bugun ne olur bilmiyorum.

Not.: internetten resmi sitesinden izledim uydudan değil

katılıyorum hocam dün yayın kesilmedi internet sitesinden.
    Link:http://1tv.ge/live
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinisa01

Yayın Yayın Akışında 23:45 te gösteriyor acaba canlı değil mi ?

Azerbaycanın yerel saati bizden 2 saat önde yani canlı yayınlanacak maç. Gs nin grup maçlarını hep bu kanaldan izledim ben, geçen haftada Real- Manu maçını izledim sıkıntı olmaz. Tabi biss key girebilirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

quote:

Azerbaycanın yerel saati bizden 2 saat önde yani canlı yayınlanacak maç. Gs nin grup maçlarını hep bu kanaldan izledim ben, geçen haftada Real- Manu maçını izledim sıkıntı olmaz. Tabi biss key girebilirsen

internette sorun olur mu kardeşim bilgin var mı

• Digitürk var, turksat üzerinden yayın yapıyor. AZTV şifreli mi olacak böyle olunca da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

quote:

internette sorun olur mu kardeşim bilgin var mı

yayın saatind sıkıntı yok arkadasın dediği gibi :) yerel saati geç geliyor avrupada da maçlar 20:45 te başlıyor

dün internette izledim ben sorunsuz 1tv den bu günde inş sıkıntı olmaz

• Hotbird ekliyse alıcınızda çok rahat izlersiniz bence
  • ulan bizim uyduda hotbird ekli ama hotbirdde +18 kanallar var ailemin yaninda yanlislikla o kanallari acarsam mac benim icin erken bitebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az TV , Nederland 3 , Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 3 (Italia) , ZDF , Setanta Ireland , Sport TV2 / HD , Al Jazeera Sport 2 , Sport 5+ LIVE / HD , Viasat 4 (norway) , SuperSport 5 [ZA] , Ten Sports (India) , SuperSport 4 [ZA] , nSport HD , Ring.bg , Viasat Sport Baltic , Nova Sports 1 (Hellas) , 1TV (georgia) / HD , Al Jazeera Sport +5 , Sky Sport 1 (Germany) , TRK Futbol (ukraine) , Prima COOL , Sky Sports 4 (uk) , Dolce Sport 2 / HD , Arena Sport 3 (serbia) , Digi Sport 2 (romania) , Smart Spor / HD (D-Smart 77) , beIN Sport 2 / HD , Digi Sport 2 (hun) , NTV Plus Futbol 2 / HD , SuperSport 2 (alb) / HD , Viasat Sport (swe) , C+ Liga Campeones 2 / HD , Arena Sport 3 / HD (cro) , Sport 1 Voetbal , SuperSport MaXimo 2 , TV3 Sport 1 (den) / HD , MTV 3 Max Sport 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.