Şimdi Ara

GALATASARAY SANKİ BU İLK KEZ YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala anlamıyorum herkez bükreşe yenilmemize şaşırıyor halbuki ben daha kura çekildiğinde galatasarayın yine aynı saçmalığı yapacağını sezmiştim

bir torshown faciası diyorlar başka yok sanki

sen kendi sahanda avrupada esamesi okunmayan HELSINGBORG gibi bir takımdan 20 dakikada 3 gol yemiş bir takımsın

eski günlerini mumla arayan uefa kupasında çeyrek finale bile kalamayan leverkusenden 5 yemiş bir takımsın

kesin yenmen gereken maçta avrupanın en kötü takımı sturm graz ı yenememiş takımsın

bırakın şampiyonlar ligini uefa kupasında 1 turda dahi seri başı olmayan bir takımsın

bu takımın başkanı çıkmış bükreş bizim yarımız kadar kuvvetli biz uefada final oynuycaz diyor

lütfen artık kimse biz uefa şampiyonuyuz süper kupa şampiyonuyuz geyiklerine girmesin her sene aynı nane 6 SENEDİR İCRAAT YOK

• Çok Haklısın Kardeş
  • Gerçekçi olalım Galatasaray'ın eski başarısına dönmesi zaman alır . Benim görüşüm Baros' la Kewell' le Lincoln'le olucak iş değil bu . Galatasaray UEFA yı aldığında çokmu yıldızı vardı . Yoktu . Ama takımda mücadele ruhu ve istikrar vardı . Ama öyle bir hava verildiki sanki Galatasaray her yıl Avrupada ses getirdi sancak gören .
  • devir FENERBAHCE devri aslanlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erinç

Gerçekçi olalım Galatasaray'ın eski başarısına dönmesi zaman alır . Benim görüşüm Baros' la Kewell' le Lincoln'le olucak iş değil bu . Galatasaray UEFA yı aldığında çokmu yıldızı vardı . Yoktu . Ama takımda mücadele ruhu ve istikrar vardı . Ama öyle bir hava verildiki sanki Galatasaray her yıl Avrupada ses getirdi sancak gören .

Bu kısma katılıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Za-zoo

devir FENERBAHCE devri aslanlar :)

Aziz'in çok sevdiği bir kelime var bilirmisin? TESADÜF! Bakalım siz bu kelimeyi aşmayı başarabilecekmisiniz..
  • Evet bende şahsen en son ne zaman avrupada rahat 1 maç kazandık hatırlayamıyorum hep yenilgi gene yenilgi yendiğimiz veya tur atladığımız maçlarda 1-0 1-1 2-2 bi şöyle 3-0 yendiğimiz rahatça eğlenerek maçdan zevk alarak izlediğim 1 maç hatırlamıyorum.
  • Sebebi oyuncularmı peki yoksa mücadeleci bir onbir mi yok Galatasarayda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her sene aynı nane 6 SENEDİR İCRAAT YOK!
  • Neden herkes Bükreşi küçümsedi ki?Katsayısı bütün takımlarımızdan fazla.
  • Urban_Rock çok güzel yazmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.