Şimdi Ara

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Duvar Kağıdı Ve Facebook Kapak Resmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
16.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silmemiş bile kesmiş atmış... Tövbe estafurullah ya 1920*1053 çözünürlüğe bak...
  • Oraya ismini yazabilirsin eyvallah ama insanlar bunu istememesi gayet normal. Çok mu ünlü birisin ? Açıkcası ben seni dışarda tutuyorum, takımdan bir futbolcunun bile adının yazmasını istemezdim. Neticede Galatasaray ve Şampiyonlar ligini temsil eden bir çalışma bu, adının tanıtımını yapmak zorunda değilsin.

İsim dışında bazı arkadaşlar önerilerde bulunmuş, nike logosu olmasa yada bizim logo daha büyük olsa daha iyi olur diye tavsiyelerde bulunmuşlar. Madem iyi bir şey yaptın, kullanılmasını istiyorsun bari insanların dediklerini dikkate al işini tam yapmış ol. Emin ol daha güzel sonuçlar çıkacaktır.

Sen bir firmanın ar-ge bölümünde çalışsan, birileri sana şunu şöyle yapsak daha iyi olur dediğinde sen "Ben böyle yaptım isteyen kullanır isteyen kullanmaz" dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Oraya ismini yazabilirsin eyvallah ama insanlar bunu istememesi gayet normal. Çok mu ünlü birisin ? Açıkcası ben seni dışarda tutuyorum, takımdan bir futbolcunun bile adının yazmasını istemezdim. Neticede Galatasaray ve Şampiyonlar ligini temsil eden bir çalışma bu, adının tanıtımını yapmak zorunda değilsin.

İsim dışında bazı arkadaşlar önerilerde bulunmuş, nike logosu olmasa yada bizim logo daha büyük olsa daha iyi olur diye tavsiyelerde bulunmuşlar. Madem iyi bir şey yaptın, kullanılmasını istiyorsun bari insanların dediklerini dikkate al işini tam yapmış ol. Emin ol daha güzel sonuçlar çıkacaktır.

Sen bir firmanın ar-ge bölümünde çalışsan, birileri sana şunu şöyle yapsak daha iyi olur dediğinde sen "Ben böyle yaptım isteyen kullanır isteyen kullanmaz" dersin

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya laubali olma arkadaş bu ne seviyesizlik. Bakın ben bunu buraya koydum ve bu şekilde beğenenlerin kullanması için. Değil mi? Herkesin kendi düşüncesi fikri vardır, kaydetsin resmi kendine göre düzenlesin kullansın yada gitsin yeni konu açıp o da orada versin wallpaper'ını. Benim konuma gelip yok şöylede böylede alın işte bu böylesi, şu hiç olmamış denmesi hoş değil. Emek varsa saygı gösterir teşekkür edersin, çeker gidersin. Beğenmediysende benim bilmeme gerek yok, kapatırsın sekmeni işine bakarsın. Yerden yere vurmazsın. Tasarım-fikir bu, benden bu çıktı, bunu saklayacak olsam koymam zaten. Aynını sıfırdan yapmak ps bilen biri için 2 dk sürmez, şablon hazır çünkü ilhama gerek yok. Özet : Eleştiri-tavsiye almak için koymadım, saçma sapan yorumlar atıyorsunuz. Pişman ettiniz.
  • Dostum burası Galatasaray forumu, şampiyon olduğumuzda yönetimi şampiyon olduk diye eleştirenler vardı
  • Dostum adam ne diyor baksana "sen kimsin ki ismini yazıyorsun, kattiyen ismini yazma, insanlar neyi tavsiye etmişse onu uygula, işini doğru düzgün yap" ismin yanındaki telif hakkı logosunu görmemezlikten gelip ar-ge örneği veriyor beyefendi, ulan bir firmanın ar-ge bölümünde çalışıyor olsam adamlar ekmeğimi-aşımı-maaşımı veriyor, bende işimi seve seve yapıyor olacağım. Sen bana ne veriyorsun sen? Neyin emrivakisini yapıyorsun... Utanmaz insanlar.... Üslup yoksunları... Biride diyor nike logosu ne alaka, biri diyor nike logosu olmazsa kullanırım, kullanma adamım şeyimden aşağı... Ağzımı bozdurdunuz, seviyenize indirdiniz helal olsun Biride çıkıp dese ki ; "ya hocam bu benim hoşuma şu sebepten gitmedi, bunu şu şekilde yapabilirmisiniz rica etsek?" vallahide billahide yapacaktım...

• Arkadaşım burası forum.Zaten çoğunluk ellerine sağlık ama nike logosu olmazsa/ismin olmazsa kullanırım tarzı şeyler yazmış.Bunu beğenilmek ve takdir edilmek için yaptığın açık ancak böyle olumsuz eleştirileri de kabul edeceksin.İnsanlar hakaret etmediği sürece istediğini yazmakta özgür karışamazsın
  • Eleştiri ancak düzgün üslup ve seviyeli anlatım ile yapılırsa değerlidir. Bahsettiğim kişileri aralardan cımbızla seçmenize gerek yok, saygısızlığı kaldıramıyorum.
  • Adam sanki aşırı über süper bir walpaper yapmış he,basit bişi.Çöp item
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Eleştiri ancak düzgün üslup ve seviyeli anlatım ile yapılırsa değerlidir. Bahsettiğim kişileri aralardan cımbızla seçmenize gerek yok, saygısızlığı kaldıramıyorum.

TheWazZ
    Bugün; 12:42:09
    Ellerine saglik isimsiz ve nike logosuz versiyonu olursa kullanirim.

Hocam eger bu mesajim sana agir ve saygisizca geliyorsa forumda mesaj yazmamizin bir anlami yok demek.

• TheWazZ sen neyi niye üstüne alındın ki kardeş?

Al bak ne adamlarda var bu forumda, adamda değil çoluk çocuk... :
    quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Adam sanki aşırı über süper bir walpaper yapmış he,basit bişi.Çöp item
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

TheWazZ sen neyi niye üstüne alındın ki kardeş?

Al bak ne adamlarda var bu forumda, adamda değil çoluk çocuk... :
    quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Adam sanki aşırı über süper bir walpaper yapmış he,basit bişi.Çöp item

quote:

biri diyor nike logosu olmazsa kullanırım

Bende boyle demistim o yuzden.

• Çalışma çok güzel kullanıyorum, altına isminizi yazmasaydınız daha hoş olurmuş.
  • Bu konuda bile tartışma çıkmış ya

Ellerine sağlık.
  • Hoş olmuş..
  • @Volkanbaba : sen ne kadar aşağılık bir mahlukatsın ? 93 doğumlusun ve nasıl bir sıfatın-yüzün varsa böyle bir konuşma tarzıyla "ERGEN (!)" gibi terimleri bana karşı kullanıyorsun... Blocklarsın tabi çünkü erkek gibi konuşup anlaşabilecek vasıflara sahip değilsin... Anca vur-kaç...
    @SS10 : sen bana haddimi bildirecek potansiyelede, karakterede sahip değilsin, tutumun çok rahat belgeliyor bunu. sen yoluna ben yoluma kardeşim hadi Allah çarşına pazar versin.

Şu dakikadan sonra konuya yazılacak mesajlara cevap vermiyorum. Problemi olan özel mesajdan buyursun.
    Beğenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık.
  •  Galatasaray Şampiyonlar Ligi Duvar Kağıdı Ve Facebook Kapak Resmi
  • Buda benden gelsin.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Duvar Kağıdı Ve Facebook Kapak Resmi
  • İzniniz olursa bir tane de ben yapayım istiyorum ...

Önceki yaptıklarım çalındı haberlerde kullanıldı büyük yerlerde fon yapıldı kliplerde kullanıldı dolayısıyla adımı bi yerine yazmak durumundayım anlayışla karşılayacağınıza eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCIFERIAN

illa kendi adını yazacaksın oraya değil mi akla bak ya.

alın arkadaşının isminin olmadığı wallpaper

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Duvar Kağıdı Ve Facebook Kapak Resmi

adamin tasarimi kendi elinden cikmis tabi yazicak hem gorev cubugunda kalcak sekilde yapmis senin ismi silmen saygisizlik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.