Şimdi Ara

GALATASARAY NE DEMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıllarca Avrupa karşısında "şerefli mağlubiyetler" almış bir halkın Avrupa'ya kafa tutup " bizde oynuyoruz işte bu oyunu ağalar" kıvamında alıp gelmesidir süper kupayı, uefayı...

Afrika'nın bilmem neresine giden Ziya Şengül'ün "turco futbool" dediğinde "Galatasaray, Hakan Şükür" cevabını alıp dugulanmasıdır ki kendisi Fenerbahçeli olmasına rağmen böyle sınırları aşan bir taraftar kitlesi önünde sadece ağlayabilirdi zaten.

Galatasaray demek "oluum borçları var bu senede bittiler" gibi sözlere aldırmadan birilerinin ellerinden alıp gelmesidir şampiyonluğu ve 2 yıldır hasret kaldığı ligine geri dönmesidir şampiyonlar ligine...

Metin Oktay demektir Galatasaray yırtıp geçmektir bir vakit fileleri içindeki hırsla sevgiyle oynayınca...

Baba Gündüz'dür Galatasaray demek yıllarca Galatasarayı taşımaktır omuzlarında...

Prekazi'dir Galatasaray 37 metreden avlayabilmektir Avrupa'yı...

Karınca Ezmez Şevki'dir trübünde Galatasaray, yıllarca sallamaktır trübünde o şanlı bayrağı bir gün olsun sektirmeden maç gününü...

Seyfi Özcimbomludur Galatasaray mahkeme önlerinde yüreğine kazıdığı sevgiyi soy adına kazımaktır başınada öz koyup sahtecilikten uzak olmaktır...

Ulubatlı Sounes'tir Galatasaray 117. dakikada D.Saunders'ın golüne kayıtsız kalamayıp binlerce Fenerlinin önünde dikip diz çöktürtmektir rakibe o şanlı bayrak altında...

Galatasaray demek Ali Sami Yen Cehennemi demektir, cayır cayır yakmak demektir dört bir yanı "beni kimse burada 25000 kişi olduğuna inandıramaz" diye içindeki sevgiyi haykırmaktır ağız dolusu...

"şampiyoon cimbomum ne istersen iste benden" diyerek bağlanmaktır kulubüne göbek bağıyla...

Galatasaray demek lisenin yaktığı kıvılcımın Anadolu topraklarında tutuşup yakmasıdır bütün cihanı...

Anlatılmaz bir sevdadır bu bitip tükenmeyecek...

Bir sezon transfersizde olsa yıldız futbolcusunu kendi yaratmaktır Galatasaray demek...

55000 kişinin önünne 17 yaşında çıkacak cesarettir Galatasaraylılık birileri çürürken külübede...

Fatih Terim dir Galatasaray, Avrupa zaferinde "Allahım Allahım" diye ağlayabilmektir...

Bülent Korkmaz'dır Galatasaray kolunu bırak ayağı kopsa çıkıp oynamaktır, Galatasaray aşkıyla gitse de başka diyarlara "mutlaka geri geleceğim herkes benim sevdamı iyi biliyor" demektir... Evet biliyoruz büyük kaptan.

Galatasaray demek rakip sahada oynarken Almanya'da, evinde oynarmış gibi karşılanmaktır...

Sözün, umudun bittiği yerde başlamaktır Galatasaray. Herkes deniz bitti dediğinde okyanusa dalmak demektir bitip tükenmek bilmeyen bir ummanda...

Galatasaray demek babam demektir elime verdiğinde sarı kırmızı bayrağı 5 yaşında gözlerindeki şampiyonluk gülümsemesidir...

Galatasaray demek anam demektir televizyona kilitlenip çoşkuyla bağırmaktır "aha ayağını kırdılar bizim çocukların boyu devrilesiler" demektir anlamasada futboldan...

Galatasaray demek soluk almaktır gazeteye sondan başlamaktır, kahvaltıdan önce doyurmaktır ruhunun bütün açlığını...

Tekrar tekrar izleyip ağlamaktır unutamadığın anları ve izlettirmektir gururla her gelen misafire...

Galatasaray demek kalbininin attığının göstergesidir...

İyiki varsın Cim bom bom'um iyiki varsın ve iyiki genetikmişcesine geçip duruyorsun babadan oğula... İyiki ''sen en büyük sevdamsın'' dediğimde bir gün olsun terk edip gitmiyorsun beni, düşürmüyorsun aşk acısına

Ve iyiki seviyorum seni anamı babamı eşimi memleketimi sever gibi (ALINTIDIR)

• Harika ßir yazı oLmu$
  • galatasaraylılık anlatılmaz.

Asaletin Bize Yeter
  • ''Sarı-Kırmızılı renklere küçüktenberi hayrandım.Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.

"Fenerbahçe 20 bin, Adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yağptığım gün mutluluktan uçuyordum..."

Metin Oktay.

bu arada harika bir yazı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 19 Kasım 2006; 14:01:49 >

SÜperrrrr

GaLaTaSaRaY demek ÖLÜM olsa Dahi VAZGEÇİLMEYECEK Bİ AŞK DEMEK,BAĞLANMAK demek..

GALATASARAY demek imzam demek.
    ...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    ...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
    ..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"...
  • Hala uefa kupası finalinde popescunun kullandığı penaltıdan sonra olanları izlerken ağlıyorsam

Hala geçen sezon 16 dk bekleyip şampiyonluğu ilan ettiğimiz an(o an geene kadar 2 kere fenalaştım kalbim tekledi) Hakan Şükürün kızlarına sarılıp ağladığını gördüğümde bende onunla birlikte ağlıyorsam

BEN BU TAKIMA BU RENKLERE AŞIĞIM DEMEKTİR...BEN SİMOVİÇLERLE BÜYÜDÜM PREKAZİLERLE BÜYÜDÜM...BÜLENT KORKMAZ KALİBİMİ FETHETTİ...RUHUMU 5 YAŞINDA GALATASARAYIMA TESLİM ETTİM...O GÜNDEN BERİDE GURURLA KAZANASADA KAYBETSEDE BAYRAĞINI EVİMİN BALKONUNDAN SARKITIRIM...GALATASARAYLILIK BUDUR İŞTE....

quote:

Bülent Korkmaz'dır Galatasaray kolunu bırak ayağı kopsa çıkıp oynamaktır, Galatasaray aşkıyla gitse de başka diyarlara "mutlaka geri geleceğim herkes benim sevdamı iyi biliyor" demektir... Evet biliyoruz büyük kaptan.

HEPİMİZ BÜLENTİZ HEPİMİZ KORKMAZIZ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit ne demek ?
    12 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GALATASARAY ANLATILMAZ, YAŞANIR
    Bu takım bana sokaklarsa avrupa da 2 kupa kaldırmış takım olarak dik yürüme ve o onları canlı olarak izletme zevkini yaşattı, bakalım kaç nesil sonra aynı başarıyı hangi başka takım taraftarı yaşayacak ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

eliminator tekrardan hoşgeldin cezan kalkmış.

eywallah dostum, sağolasın

Merak ettim doğal bişeymi bu yaptığımız
    İki rengin peşinde koşmak
    Bu renklere ölümüne bağlanmak
    Gördüğünde içinin kıpırdaması,doğal bişeymi

Gazeteleri ilk önce arka sayfadan açmak
    Televizyonda yeşil bi sahada top koşturan aslanı aramak
    İnternette onun için bi anlamda katkı sağlamak
    Sevmek bu kadar ötemi,doğal bişeymi

Anladığımız kavradığımız bi abartımı
    Yenilgilerde sadece bir üzüntümü
    Yoksa sel gibi akan bir gözyaşımı
    Yada nedir bu his,doğal bişeymi

Koca bir yalanmı yaşadığımız
    Yoksa tek aşkımızmı ağladığımız
    Uğruna bir ömür harcadığımız
    Hepsine değermiki,doğal bişeymi

Aldırış etmeyiz pek çevremize
    Kapak takar geçeriz ite köpeğe
    Onun için gideriz taa ölümüne
    Sevsekmi ölsekmi,doğal bişeymi

Babamızdan kalan bir mirasmıdır
    Annemizin söylediği nasihatmıdır
    Çocukluktan kalan bir uğraşmıdır
    Acaba çokmu sevdik,doğal bişeymi

Tribünde ses çıkana kadardır
    Evde yorum bitmez ev bize dardır
    Ondan vazgeçmekmi?imkansız zordur
    Düşünmem vazgeçmeyi,doğal bişeymi

Cepteki son para hep feda olur
    Kalbimde kazınmış bir resmi durur
    Belkide kefenim bu renkten olur
    Böylesine sevmek,doğal bişeymi

Aldırış etmeden yağan yağmura
    Takımın yanındayız düşsede dara
    Başarılar kalsada artık hatıra
    Bu kadar vefa niye,doğal bişeymi

Bir takım uğruna böylesi sevgi
    Değiştirmek istesen bulunmaz dengi
    Bulamazsın başkasında ahengi
    Aramaya gerek yok,doğal bişeymi

Be CooL ul cevabı fazla gecikmez
    Bu sevdaya devam bıksada bitmez
    Gönül sevdi bir kez artık vazgeçmez
    Tek doğal varlığım GALATASARAY

Bir istanbul masalı şanlı cimbomum
    Meşalen sönse bile yansın hep mumun
    Seninle başladım sen ol en sonum

Kıbrıstan kalkıpta gelirim sana
    Bir güzel gülüşün yetti hep bana
    Yardan bile ayrılırım uğruna

Ölmek var unutmak yok demiştik sana
    Sen mutluluk yaşattın bütün vatana
    Milyonlar sokakta hepsi kolkola

Varsın olsun yenil ama ezilme
    Sen büyük kralsın kendini üzme
    Başın hep dik olsun yüzünü asma

Yıllarca avrupa seni izledi
    Çekemeyenler yüzlerini gizledi
    Taraftarın o günleri özledi

Aklımdan çıkmıyor kupa finalin
    İlk olan herşeyi getirmek işin
    Ne çok sevdik seni artık sen düşün
    Tek gerçek varlığım GALATASARAY

Taraftarın seni unutmaz cimbom
    Bu kıtada olsunmu artık son
    Benim uykum geldi ben artık yatsam

Be CooL-HAKTAN

bu arada yukarıdaki yazı muhteşem
    teşekkürler

• arkadaşlar kusura bakmayın ama baya abartıyorsunuz. Tamam bende gs liyim ama bir yere kadar.

Siz onunla ölüme gidin bakalım o sizinle ölüme gelecek mi?

Bir ülkede takımdan daha önemli şeylerde vardır.

Lütfen, buraya neden geliyorsun,git vb.. yazılar yazmayın. sadece kendi fikrimi belirtmek istedim. Başka bir amacım yok..

Orjinalden alıntı: fear44

arkadaşlar kusura bakmayın ama baya abartıyorsunuz. Tamam bende gs liyim ama bir yere kadar.

Lütfen, buraya neden geliyorsun,git vb.. yazılar yazmayın. sadece kendi fikrimi belirtmek istedim. Başka bir amacım yok..

tamam kardeş fikrin senin olsun
    biz böyleyiz
    kendimizi böyle kabullenmişiz
    fikrini belirtmişsin
    kal sağlıcakla

Asaletin Bize Yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

biz kafayı yemişiz bilader.rerere rararara gassaray gassaray cimbombooomm

Orjinalden alıntı: fear44

arkadaşlar kusura bakmayın ama baya abartıyorsunuz. Tamam bende gs liyim ama bir yere kadar.

Ben bir Galatasaraylı olarak katılıyorum. Şunu da dürüstçe söyliyim takımım için asla ölmem. Benim fikrim budur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.