Şimdi Ara

GALATASARAY NE DEMEK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Melik

''Sarı-Kırmızılı renklere küçüktenberi hayrandım.Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.

"Fenerbahçe 20 bin, Adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yağptığım gün mutluluktan uçuyordum..."

Metin Oktay.

bu arada harika bir yazı olmuş.

metin oktay 10numara bir insandı zaten türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu

• GALATASARAY'ın ne demek olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez.Bizler "amacımız Türk olan takımları yenmek değil,Türk olmayan takımları yenmek" felsefesine sahip olan bir takımın taraftarlarıyız.Bu arda ege_ çok güzel yazı olmuş kutlarım seni.

anlatamıyorum ki ; bu aşk herşeyin üstünde benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

GaLasarayLıLık 1-2 keLime iLe anLatıLmaz anLatmak için destanLar yazmak gerekir.

Ölene dek sürecek bizim aşkımız,biz GALATASARAYLIYIZ!
    Herkes gider,biz kalırız,biz GALATASARAYLIYIZ!

-------------------------------------------------------------------------

Şereftir seni sevmek,senle ağlayıp gülmek,GALATASARAY sevgisi sürecek sonsuza dek
    Yetmiyorki statlar,kalbimiz senle çarpar,layıksın bu sevgiye,şanlı GALATASARAY

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

Orjinalden alıntı: fear44

arkadaşlar kusura bakmayın ama baya abartıyorsunuz. Tamam bende gs liyim ama bir yere kadar.

Siz onunla ölüme gidin bakalım o sizinle ölüme gelecek mi?

Bir ülkede takımdan daha önemli şeylerde vardır.

Lütfen, buraya neden geliyorsun,git vb.. yazılar yazmayın. sadece kendi fikrimi belirtmek istedim. Başka bir amacım yok..

tamam kardeş fikrin senin olsun
    biz böyleyiz
    kendimizi böyle kabullenmişiz
    fikrini belirtmişsin
    kal sağlıcakla

kal sağlıcakla..
    ...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    ...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
    ..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"...

• quote:

Orjinalden alıntı: Melik

''Sarı-Kırmızılı renklere küçüktenberi hayrandım.Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.

"Fenerbahçe 20 bin, Adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yağptığım gün mutluluktan uçuyordum..."

Metin Oktay.

bu arada harika bir yazı olmuş.

söylenecek başka birşey varmı daha?????

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.