Şimdi Ara

Galatasaray'lılar daha hiç bir şeyin farkında değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın matematiği kötü olabilir senin bunu toplum içinde söylemen hoş değil
  • Bu saatten sonra GS şampiyonluğu bırakmaz.

Taraftarsız ve devlet desteği ile bugünlere gelen üstüne lig için Avrupa'yı sallamayan Başakşehir'in ise şampiyon olmasını kesinlikle istemiyorum.
  • guzel troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray %70 şampiyonda %30 Fenerbahçe nasıl oluyor? %30 Başakşehir olması lazım kusura bakmayında artık şu saatten sonra Fenerbahçe ve Beşiktaşın şampiyonluğa havlu attı.

Şöyle bir gerçekte var şahsen biz olamazsak Fenerbahçe olsun isterdim Başakşehir'i şampiyon göreceğime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Yarın metre geriden ofsayt çalan hakemleri var

Onlar sayesinde deplasmanları aşıyorlar
    Yarın metre mi yok canım bir daha bak ertesi hafta metredir o.

• Akbilspor sampiyon olmasında Bjk veya Fb olabilir sıkıntı yok yeter ki akbilspor sampiyon olmasın.
  • futbol bu, top tabii ki yuvarlak ve henüz hiçbir şey belli değil ama,

arkadaşlar galatasaray genleri diye bir şey var. benim bildiğim galatasaray şu saatten sonra şampiyonluğu bı-rak-maz.

hele akhisar'ı geçerse (ki akhisar'ın kafa kupa finalinde olacak) malatya'ya içeride puan bırakma ihtimali yok. gerekirse hasan şaş girer, abdürrahim albayrak kafa vurur yine alır maçı; sinerji başka bir şey.

olay son maça kalır, henüz başak puan kaybetmediyse. son maçta da karşı taraf isterse real madrid'den oyuncu kiralasın yine puan verilmez. yani bunun olabilmesi ihtimal dahilinde pek değil anlatabiliyor muyum? buna kimse izin vermez galatasaray'da.
  • Akhisar maçını kazanırsak şampiyon oluruz.

• bız tarıhın gordugu en buyuk takımız bize bir şey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs nin şampiyon olması % de kaç ?

Hani başakla fbye şans vermişsin. Bizim hiç yok mu ?

3 hafta boyunca galibiyetlerimizi izliceksin ve ağlamaya devam ediceksin :D

• Objektif bakıyorum, galatasaray rehavete kapılmaz. Aksine daha çok hırslanır diye düşünüyorum. Fenerbahçenin şampiyon olması çok zor. Galatasaray ve başakşehir maç kaybetse bile galatasaray averaj olarak önde çıkacak. Şampiyon olmamız mucize olurdu

Not: Fenerliyim
  • Galatasaray biz mi, bu saaten sonra birakmaz.

• Gs 1 maç kaybetse bile Başakşehir berabere kaldığı taktirde şampiyon oluyor.

Hem Başak hem Gs yenilcekte Fb şampiyon olacak. Biz ikinci olursak başarıdır.

• Islak rüyalar
  • Gs bu saatten sonra puan kaybetmez.Başakşehir ve Beşiktaşı yendiler.Birçok kişi bu iki maçta puan kaybetme ihtimalini yüksek buluyordu zaten.
  • hocam ümitlenmeyi acilen bırakmalısınız...

Galatasaray olamazsa şampiyon Başakşehirdir.

Başakşehir hangi maçta puan kaybedecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Yarın metre geriden ofsayt çalan hakemleri var

Onlar sayesinde deplasmanları aşıyorlar
    Ahahahahahahahhahahaahha

• quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

Bu saatten sonra GS şampiyonluğu bırakmaz.

Taraftarsız ve devlet desteği ile bugünlere gelen üstüne lig için Avrupa'yı sallamayan Başakşehir'in ise şampiyon olmasını kesinlikle istemiyorum.

Kelepir stadlar, vergi afları..
    Bütün kulüpler devletin kucağında şu an. Yani senin deyiminle, “devlet destekli”.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bütün klüpler devlet destekli ama Başakşehir'in durumu çok farklı. Bariz bir şekilde proje takımı ve bana acayip itici geliyor.

Herhangi bir başka klüp böyle çıkış yapsaydı falan helal olsun derdim ama yok Başakşehir'e cidden uyuz oluyorum :)
  • Objektif bakmak gerekirse %99 Fener %1 bjk şampiyon arkadaşlar saçmalamayın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.