Şimdi Ara

Galatasaray'ın yaptığı terbiyesizlik.(Küfür içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baris01 kullanıcısına yanıt
    Bu bütün takımlar için geçerli. Sen kendi takımına bir şey diyebiliyor musun? Sizin yaptıklarınız da pislik bu da pislik.

Sanki Fenerbahçe yanlışlarıyla yüzleşmiş de Galatasaray yüzleşmiyor gibi konuşuyorsunuz.

Objektif olmaya çalışırken taraf olduğunuz takımın gözlüklerini çıkaramıyorsunuz. Hangi takım hatasını kabul edip özür dilemiş son yıllarda?

Bu olay direkt yerli oyuncuların başının altından çıkmış zaten çok belli. Fenerin yerli futbolcuları ana avrat girmiyor mu GS'ye yani bunu söyleyebiliyormusun?

Bu sadece bir kulüple değil ülkenin genel durumuyla alakalı. Burada ekstra olan şey yayınlanmış olması. Olayı savunmuyorum yoksa...
  • AÇIKLAMA

Kupa Finali dönüşü, Galatasaray Futbol Takımı ve kafilesini taşıyan uçakta, Galatasaraylı futbolcular tarafından gerçekleştirilen, Kulübümüze yönelik küfür ve hakaretler içeren iğrenç, seviyesiz görüntüler; tarafımızca ibretle takip edilmiştir.

Sahip oldukları Fransız Kültürü ve Mekteb-i Sultani terbiyesi ile övünen ve Fenerbahçe'ye karşı organize bir şekilde büyüttükleri nefretlerini, her fırsatta 'münferit bir olay' açıklaması ile geçiştirmeye kalkan Galatasaray Yönetimi'nden, bu konu ile ilgili 24 saat içerisinde bir açıklama bekliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tavrımız nettir:

Bu eyleme karışan, engellemeyen ve bu ortamı hazırlayanların, yöneticilik, futbolculuk ve spor hayatları sonlandırılana kadar bu olayın takipçisi olacağız.

Üç-beş zavallı ahlaksızın, Fenerbahçe'nin büyüklüğü karşısında hiçbir önemi olmasa da duruşu ve tarzının değişkenliği konusunda ün salmış Galatasaray Yönetiminin, bu görüntüde yer alan ve 'isimleri bizde mevcut olan yöneticileri ve futbolcularını', 24 saat içinde kamuoyuna açıklaması ve gereğini yapmasını;

Aksi taktirde kulübümüzün bu konuda hukuki çerçevede çok sert tedbir ve yaptırımlarda bulunacağını, kamuoyuna deklare ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=39898#.U2t10Dm2Y64

• video'da bu /watch?v=EjI1tIea3O4

olmaması gereken görüntüler ... ama kim bağırıyor öyle gülmekten öldüm
  • Yazıklar olsun diyorum hâlâ yapılanları savunanlar var. Aziz yıldırım zicoyu gönderdiği günden beri misyonunu tamamlamış vizyonsuz bir hale gelmiştir. Ve benimim fenerbahçeliliğimi temsil edecek biri değildir . Peki bu meloların Ünal aysalların yaptıkları sizi temsil ediyor ki savunanlar çıkıyor.
    Ancak galatasarayın biz avrupa takımıyız nağmelerinin içinin ne kadar boş ve kendilerini kaptırdıkları bir durum olduğu aşikariken bu yapılanları savunanlar olması şunu dedirtiyor. Yoğurt ne ki kaymağı ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski fenerbahceli tuncay sanli tribunlere baba hindi tezahurati yaptirirken fenerlilerin sesi cikmiyordu.

Yesinler sizin mazlum edebiyatinizi !..

Herkes kendi kapisinin onunu temizlesin bir zahmet...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Ercan Saatci Metin Özülkü gs'ye küfür edince ağlayıp sızlayan gs taraftarı şimdi ne diyecek acaba ki bunlar halktan insan, senin futbolcun bunu yapıyor, Emre-Volkan'a laf ederler bir de ulen onların tırnağı olamaz şu gsli futbolcular...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

Küfürü onaylamıyorum...İyi olmamış...Ama dinime küfreden müslüman olsa...

https://www.youtube.com/watch?v=oAKQ4sgyzlQ

https://www.youtube.com/watch?v=TePGU7bgSEc

https://www.youtube.com/watch?v=9EXX6hzu7MU

1.si taraftar grubu 2.si gs maçı mı ? 3.sü halktan insanlar sen ben dışarda küfür etmiyor muyuz

Ama sizin olayınız hem futbolcuların hem de alenen .... ye fener diyorlar, farkı görmen için önce fanatizm gözlüklerini çıkarman lazım ama nafile tabi...

• Hayatında hiç küfretmemiş insan ancak eleştirebilir bu durumu. Otobüsün içinde olan birşey, Aleni küfür değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

1.si taraftar grubu 2.si gs maçı mı ? 3.sü halktan insanlar sen ben dışarda küfür etmiyor muyuz

Ama sizin olayınız hem futbolcuların hem de alenen .... ye fener diyorlar, farkı görmen için önce fanatizm gözlüklerini çıkarman lazım ama nafile tabi...

Evet fanatik gözlüklerini çıkar...Volkan sahaya giren cimbomlu olsun diyor sonrada mikrofonla taraftarı yönlendirip ky..dukmu diyor...Halktan insanlar dediğin Ercan Saatçi mi

Tuncay üöit özat kemal futbolcu değilmi onlarında küfürleri var...Ya birşeyi kabullenin küfür kötüdür bunu kim ederse etsin ama biz hayatta yapmayız siz yapmışsınız derseniz böyle görüntüler ortaya çıkar...Kalırsınız öyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fenerbahçe son 15 yıldır ektiğini biçiyor yapacak birşey yok.

Kin, küfür, şiddet, düşmanlık, provokasyon hepsini Türk futbolunda başlatan AY yönetimidir.

Yav he he

geldiğinden beri efendi ayağına alttan alttan gaz veren Ünal aysal suçlu değil AY suçlu.

mantığınızı sevdiğim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet fanatik gözlüklerini çıkar...Volkan sahaya giren cimbomlu olsun diyor sonrada mikrofonla taraftarı yönlendirip ky..dukmu diyor...Halktan insanlar dediğin Ercan Saatçi mi

Tuncay üöit özat kemal futbolcu değilmi onlarında küfürleri var...Ya birşeyi kabullenin küfür kötüdür bunu kim ederse etsin ama biz hayatta yapmayız siz yapmışsınız derseniz böyle görüntüler ortaya çıkar...Kalırsınız öyle...

Sahaya giren cimbomlu olsunlar y... ye fener arasında aynı bağı kuruyorsan helal olsun, ercan saatçi ne kulüp yöneticisi mi ? sadece müzik kariyeri olan senin benim gibi bir insan açık konuşayım başka bir ünlü fb'ye bu şekil küfür etse ben de gülerim, ama senin futbolcun yapıyorsa kınama yerine hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsanız yazıklar olsun, fanatiklerle işim yok...

Arkadaşım ben onaylamıyorum zaten ama sen kabul etmiyorsun...Küfürün azı çoğu olmaz ya küfür etmişsindir yada etmemşsindir...Koyduk ne demek...

O görüntüler fb tv de çekildi...Uganda tv de değil...Bırakın fanatikliği artık...Açın gözlerinizi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Fenerbahçe son 15 yıldır ektiğini biçiyor yapacak birşey yok.

Kin, küfür, şiddet, düşmanlık, provokasyon hepsini Türk futbolunda başlatan AY yönetimidir.

Yav he he

geldiğinden beri efendi ayağına alttan alttan gaz veren Ünal aysal suçlu değil AY suçlu.

mantığınızı sevdiğim.

AY'yi ezmesi gereken birisi vardı ve çok şükür Ünal Aysal gibi 30 AY zekasında bir adam geldi.

Yok öyle Polat-Canaydın gibi herşeye eyvallah diyecek birisi artık. Herkes haddini bilecek. Siz Fenerbahçe iseniz, bizde Galatasaray'yız.

Tutmayın küçük enişteyi.

Alttan alttan milleti tahrik eder yok ateş üfleyerek sönmez der her fırsatta dost olalım der ama nifak tohumlarını eker sonra olay olunca suçsuzu davranır.

Merak Etme AY şu haliyle bile Ü.A'ın hakkından gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Bu bütün takımlar için geçerli. Sen kendi takımına bir şey diyebiliyor musun? Sizin yaptıklarınız da pislik bu da pislik.

Sanki Fenerbahçe yanlışlarıyla yüzleşmiş de Galatasaray yüzleşmiyor gibi konuşuyorsunuz.

Objektif olmaya çalışırken taraf olduğunuz takımın gözlüklerini çıkaramıyorsunuz. Hangi takım hatasını kabul edip özür dilemiş son yıllarda?

Bu olay direkt yerli oyuncuların başının altından çıkmış zaten çok belli. Fenerin yerli futbolcuları ana avrat girmiyor mu GS'ye yani bunu söyleyebiliyormusun?

Bu sadece bir kulüple değil ülkenin genel durumuyla alakalı. Burada ekstra olan şey yayınlanmış olması. Olayı savunmuyorum yoksa...

Ben kendi adıma eleştriyorum. Store yandığı zaman taraftarı eleştirdim. Emre terbiyesizlik yaptığı zaman onu eleştirdim.
    Fb futbolcusu günlük hayatında ne yapıyor ne ediyor bilemem ama gs küfredip nete atarsa onuda eleştiririm.

Yaptığım yorumu kanıtlayan bir yorum atmışsın aslında ben ne anlatıyorum büyük bir çoğunluk eleştriyor ama sizde büyük çoğunluk savunuyor bunu yaparkende abuk subuk örnekler veriyolar.

• Bir Fenerbahceli olarak Ozhan baskani ozler oldum bu zihniyeti gordukten sonra.

• terbiyesizlik. şimdi çok eleştirdiğimiz Emre'den Caner'den ne farkınız kaldı? Şu olaydan sonra artık bizim de Emre veya Caner gibilere laf etmeye hakkımız yoktur.
  • Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçeye mi küfretmişler? Oha! Türk futbolu niye gelişmiy? diye konular açıp tartışıyoruz bir de.

• Videoyu görmedim ama Caner Ve Emre gibilerinin yanında bunlar ne ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fbliler basket macinda alenen kizlara edilen kufurlere nedense deginmiyor islerine gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Fbliler basket macinda alenen kizlara edilen kufurlere nedense deginmiyor islerine gelmiyor

Dilil yok panpa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.