Şimdi Ara

Galatasaray'in sozlesme yenilemedigi oyuncu 10M Euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sporx.com/deportivo-emre-colak-icin-10-milyon-euro-istiyor-SXHBQ635282SXQ

    Deportivo Emre icin 10M istiyor. (Sallama haber olabilir ama Emre'nin su anki degeri istenen ucrete yakindir)
    Gecen sene Emre'yi takip edenler bilir nasil bir performans sergiledigini!
    Turkiye'de futbolun su anki halinde olmasinin aci bir ozeti...



  • yetenekli oyuncular burada yatıyor gidip kendini toparlayacak kadar akıllısı parlıyor işte. türkiye'de antremanı zoraki yapıp çıkar çıkmaz playstation oynamaya koşan adamı göndericez tabii şimdi akıllandı diye dövünmenin anlamı yok.
  • Emreyi her zaman herkese karşı savunurum, muazzam yetenekli harika bi futbolcu. Ama 7-8 yıl önce neyse o, futbolunu geliştirmesen bile biraz vücudunu geliştir bir şey yap. Rüzgarda bile uçuyor malesef. La ligada biraz daha yumuşak bi futbol oynandığı için göz önünde, italyada oynasa üstüne para verip yollanmaya çalışılacak bi futbolcu olurdu malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda yatiran hoca, yonetim, taraftar var.. Ozellikle taraftar, oyuncuyu iki gunde kral yapip, iki gunde itin bir tarafina sokuyorlar.. Hadi Terim'in takiminda yataydi Emre.
    Hamza, Rikerink, Tudor varken yatmak kolay ama Terim vb. hocalar varken cok zor.
  • Yenileseydi ana avrat kufrederdiniz yönetime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada Telles ve Sociedad'a gitmeden once taraftar tarafindan yerden yere vurulan Bruma'yi bir cok arkadas destekliyordu. Bunlar Galataray'imizin gelecegi diye bas bas bagiriyorduk.
    Hamza, Riekerink, Tudor gibi hocalar ve Turk taraftar mantalitesi sayesinde bu gencler mundar oldu. Telles Portekiz liginde neler yapti gecen sezon!
  • Emre burada kalsaydı yine aynı tas aynı hamam devam ederdi siz de hem yönetime hem Emre'ye küfür ederdiniz.Fatih Terim yoksa sizde kolay kolay bir Türk oyuncu yetişmez,gelişimine devam edemez.

    Fatih Hoca Semih Kaya'yı ilk oynattığı zaman hepiniz umutlanmıştınız,yeni Bülentimizi bulduk diye.Şimdi Semih istenmeyenlerin başında geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemesi alacağı anlamına gelmez.
    ayrıca orası ispanya burası türkiye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak-09k

    Burada Telles ve Sociedad'a gitmeden once taraftar tarafindan yerden yere vurulan Bruma'yi bir cok arkadas destekliyordu. Bunlar Galataray'imizin gelecegi diye bas bas bagiriyorduk.
    Hamza, Riekerink, Tudor gibi hocalar ve Turk taraftar mantalitesi sayesinde bu gencler mundar oldu. Telles Portekiz liginde neler yapti gecen sezon!


    Yav sen Emre gidince seviniyordun şimdi emre çolak fanı mı oldun başarılı olunca
  • taraftar mundar ediyor diyipte, hiçbir hazırlığı olmadan, kampı bırak sezonun ortalarında gelen tudoru yeren arkadaşlar var.
  • Josue Emre'den iyi mi ?

    Değil.

    Konu bu kadar basit.
  • sabri hamit hakanla kontrat uzatan jpk serdar ahmet tolga vs yerli adamlara dünyaları veren dursun emre ile kontrat yenilemeyecek ha
    gs evladı emre 5 kuruş kazandırmadan defolup gitti sözleşme yenilemeyen kendisi, aynı emre abisi okan abilier gibi. iyi ki gitti geçen sabri ile uzatılmadı diye gs ye o kulüp demiş , ne kadar gs evladıyım diyen varsa florya kapısından sokmayacaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 20 Haziran 2017; 0:36:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.