Şimdi Ara

Galatasaray' ın Aradığı Kanat Oyuncusu İşte Bu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS' ın kesinlikle alması gereken bir adam Mohamed Salah. 20 yaşında, 4 milyon Euro fiyatı var. Çok hızlı ve teknik bir oyuncu. Son vuruşlarıda iyi.

Amrabat ile kanatlarda değişmeli oynarlar. Bu iki kanat oyuncusu Drogba'yı çok iyi besler. Kanatlarda kimse bizi tutamaz bu oyuncu alınırsa.

• 4 milyon Euro'ya almamız imkansız. Avrupa Ligi'nde iyi piyasa yaptı.

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

4 milyon Euro'ya almamız imkansız. Avrupa Ligi'nde iyi piyasa yaptı.

Bilmiyorum, Transfermarkt' ta öyle yazmışlar.
  • Zaten büyük ihtimalle bu sene satmazlar. Basel Shaqiri'de yaptığı gibi hem kendi 1-2 sene yararlanmak hem de bu süre zarfında Salah'ın piyasasının daha da artmasını isteyecektir. Belki gidip 10 milyon Euro verirsen bırakabilirler ama 10 ay önce Arap liginde oynayan bir adama o parayı vermek mantıklı olur mu,orası tartışılır. Böyle 1 sezon parlayıp sönen çok futbolcu var çünkü.

İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • Bu adamda gerçekten yetenek var ama. Alsak çok iyi olur bence.

Shaqiri gibi adamı sattıktan hemen sonra belki de daha iyisi olan birini buluyorlar. Biz 10 senede bir Arda Turan gibi futbolcu yetiştiriyoruz. Tabi Salah'ı Basel yetiştirmedi ama bizim yurtdışından genç oyuncu aldığımız da görülmedi henüz. Artık bu işleri halletmemiz lazım. Porto futbolcu fabrikasına döndü. Her sene hem başarılı oluyorlar hem maddi yönden çok iyiler.

daha geçen gün haberi çıkmıştı kaldı ki bunu biz Türkiye'den internet başında öğreniyorsak bu işin içindeki transfer gözlemcileri çoktan öğrenip alttan alttan yoklamış olabilirler ...

tabi ki şimdi bu adamı 10 m euro da alsak gelecek parlak olduğu için kar ederek satabiliriz ama dediğim gibi bazı devlerin takip ettiği söyleniyor ...

birde şu var biz isterken kimse istemese bile o ara ortalık ayağa kalkar başkaları devreye girer uçuk fiyatlar olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Ronaldo mu oyle biri varmis o da cok iyi oyuncuymus, Brezilyali Ronaldo'dan bahsetmiyorum.

Adanalı Ronaldo mu ?
  • Hep hazir Yiyici bi ülke olduğumuz için 85 milyonluk ülkeden Bi Futbol ilahi Çikartamadik... Adam gibi bi altyapi ve O altyapida Futbolcu yetiştirecek Antrenör YOK.. Antrenör diyosun Eski futbolcu eskilerini antrenör yapiyolar.. Ulan o adam gençliginde ne gördü ki Çoluk çocuğa eğitim versin.. Bizim Komple bi 400-500 kişilik bir antrenör takimi kurup bunlari 5 ila 7 yil Avrupanin En prestijli Antrenörlük okullarinda eğitmemiz lazim.. Bak o zaman gör sen Ligin Yerli kalitesi nasil artiyor.. O zaman istersen yabanci sayisini 3'e düşür..

Bu ülke zamaninda Kakaya appiaha Drogbanin gençliğine Veeee daha kimlere kimlere bunlardan yol olmaz almaya değmez dedik 3 sene sonra adamlari Avrupa maçlarinda seyrettik.. Drogba 22 yaşindayken mi ne Galatasarayin kapisindan döndü.. İnterneti araştirin Rahmeli Özhan canaydin O zamanlar Le Mans'da oynayan drogbayi izletmeye Ekip yollamiş Dönen ekip bundan bize fayda gelmez demiş ve almamişiz.. Daha bunlar bizlerin bildikleri..

• Olabilir. Ben çok fazla maçını izlemedim bu sene Basel'in. Avrupa Ligi'ndeki 2-3 maçını izledim sadece. Yetenekli bir futbolcu olduğu kesin ama o paralar verilecekse çok iyi araştırılmalı. Karakteri,yaşam tarzı,çalışkanlığı,hatta hocasıyla iletişimi bile. Colin Kazım gibi çok iyi bir örnek var önümüzde. Gittiği her takımda 1 sezona yakın iyi oynayan ama sonra futboldan başka her şeyle uğraşan bir adamdı mesela. Onun için de Salah'tan "emin" olmamız lazım.

10 milyon Euro'yu sokağa atacak kadar büyük bir kulüp değiliz henüz. O parayla "şu anda" Salah'tan çok daha fazla katkı alabileceğimiz futbolcular alabiliriz. Hem mevki bakımından hem de oyun bakımından. Bana göre Salah önceliğimiz olacak kadar önemli bir futbolcu değil şu anda. Zaten bu sene 10 milyon Euro verip almaktansa seneye 12,5 milyon Euro verip almayı tercih ederim. Elimizde daha sağlam referanslarımız olur. Tekrar belirteyim yetenekli olduğu kesin.

Zaten seneye sistemimizin ne olacağı da belli değil. Belki de 4-3-1-2 oynayacağız ve Salah'a hiç ihtiyacımız olmayacak. Alınsa sevinirim ama alınmazsa da "Böyle bir adam vardı,nasıl almadınız ?" diye kızmam yönetime.

M.K.Atatürk (1881-193∞)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Anlamıyorum adamlar bu kadar oyuncuyu nereden buluyorlar

Shaqiri gibi adamı sattıktan hemen sonra belki de daha iyisi olan birini buluyorlar. Biz 10 senede bir Arda Turan gibi futbolcu yetiştiriyoruz. Tabi Salah'ı Basel yetiştirmedi ama bizim yurtdışından genç oyuncu aldığımız da görülmedi henüz. Artık bu işleri halletmemiz lazım. Porto futbolcu fabrikasına döndü. Her sene hem başarılı oluyorlar hem maddi yönden çok iyiler.

Bence de. Oyuncu almak kadar yetiştirmek de marifet. Ya da Dortmund gibi falan genç yaşta ucuza alıp 3 sene sonra yüksek fiyatlara satmak. Kagawa'ya hala akıl sır erdiremiyorum. Adamı €300.000'ya almışlar abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam Salah büyük takımların takibinde ve muhtemelen satılırsa büyük bonservis ücretleri verilecektir...

daha geçen gün haberi çıkmıştı kaldı ki bunu biz Türkiye'den internet başında öğreniyorsak bu işin içindeki transfer gözlemcileri çoktan öğrenip alttan alttan yoklamış olabilirler ...

tabi ki şimdi bu adamı 10 m euro da alsak gelecek parlak olduğu için kar ederek satabiliriz ama dediğim gibi bazı devlerin takip ettiği söyleniyor ...

birde şu var biz isterken kimse istemese bile o ara ortalık ayağa kalkar başkaları devreye girer uçuk fiyatlar olabilir

Bizde ŞL'de çeyrek final oynadık. RM' i yendik. Seneye çeyrek finalden ötesini düşünüyoruz. Parayı bastırırsak alınır.

• 5. dakikadan sonra izlemedim

Alın olum bu adamı başgan gözünü seveyim al bu adamı shaqiri için paraya kıyamadık ama bu adamın artısı müslümanda GS yi avrupaya açılmak için basamak olarak kullanabilir (bizde onu :) ) . Bana arda turanı hatırlattı kendi adıma konuşayım onun eksikliğini hissediyorum (tabi forumdakiler auwwwa başlamazsa ) .. Bonservis üçretide şuan için gayet makul hatta gerekiyorsa 10'na (max 12 ) kadar zorlanabilir . Çünkü adam henüz 20 yaşında ve çok ciddi gelecek vaadediyo
    | INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |

• Amrabat'ın da vuruşları iyiydi,Stoch tarzı 1 tane bile golü yok bizim takımda.Hal bu ya zaten topu topu 1 golü var.Çürütürüz biz bu adamı ya da o kendini çürütür.Hamitin takımdan gitmesi,takımın abdest alması lazım
  • Bence bu adam için değer. Çok büyük gelecek vadediyor. Henüz 20 yaşında. FT' in Hamit sevdası yüzünden Amrabat oynayamadı adam akıllı yoksa oyuna girdiği zaman gayet iyi oynuyor bence. İki kanada bu adamları koyarsak ileriye hızlı top taşıma sorunumuz ortadan kalkar.

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bence bu adam için değer. Çok büyük gelecek vadediyor. Henüz 20 yaşında. FT' in Hamit sevdası yüzünden Amrabat oynayamadı adam akıllı yoksa oyuna girdiği zaman gayet iyi oynuyor bence. İki kanada bu adamları koyarsak ileriye hızlı top taşıma sorunumuz ortadan kalkar.

Senin dediğin gibi olursa seneye Drogba tek forvet olacak,peki ondan sonraki seneler için ne düşünüyorsun?Sonuçta Drogba 29 yaşında değil ve sözleşmesi 1.5 yıl.Kaldı bir yıl.
    Burak'ın da bir şekilde bu takıma adapte olması lazım.Bunun için takımın mecbur kanatsız oynaması lazım. 4-3-1-2 gibi bir sistem lazım yani.Sneijder'ı kesemezsin,e Melo gidecek desek onun yerine biri gelecek.Selçuk Melo'suz idare eder desek nasıl edecek?Ben sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan,daha sonra oynamayacak olan Drogba için kadro yenilemeyi veya sistem değişikliğini doğru bulmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Anlamıyorum adamlar bu kadar oyuncuyu nereden buluyorlar

Yabanci siniri olan bir ligde kimse 18-20 yasinda yabanci bi oyuncu alip olacak mi diye bakmaz, bakamaz cunku o yuzden.

Cag disi yabanci siniri yuzunden turkiye ya formdan dusmus yildizlarin ya da 32-33 unden sonra yatmaya gelmis yabancilarin duragi olur baska da bisey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.