Arda artık Galatasaray kaptanı olduğunun farkına varmalı. Böyle saçma tepkilere gerek yok.
Size göre saçma olabilir ama bir çok kişiye göre iyi yapmıştır Arda Turan. Profesyonellikte bir yere kadardır.
Şahsen ben olsam ben de susardım ama adamın yapısı bu susamıyor, kendi olmaya devam ediyor.
Başkasına göre saçma olmayabilir, ben kendi fikrimi yazdım.
Orda fenerin marşı çalacak ve Kaptanımız susacak öyle mi ?
İyi yapmış susmamakla...
Yahu adam Fenerbahçelidir, futbolu seviyordur ve sadece izlemeye gelmiştir. Tepki göstermek çocukluk olmuş, komik.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
quote:
Arda artık Galatasaray kaptanı olduğunun farkına varmalı. Böyle saçma tepkilere gerek yok.
Size göre saçma olabilir ama bir çok kişiye göre iyi yapmıştır Arda Turan. Profesyonellikte bir yere kadardır.
Şahsen ben olsam ben de susardım ama adamın yapısı bu susamıyor, kendi olmaya devam ediyor.
Evet insanlar fikirlerini yazabilir ama eleştiriyede açık olmalıdırlar
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
Yahu adam Fenerbahçelidir, futbolu seviyordur ve sadece izlemeye gelmiştir. Tepki göstermek çocukluk olmuş, komik.
Basın mensubuymuş yani bi gazeteci. Demin Mehmet Demirkol dedi. Ayıp yani hem gazetecisin hemde Galatasaray idmanında telefonun fener marşı çalıyor dedi. Dünyada başka sevdiğn melodi yok mu sanki ? dedi...
Bana o kadar ters gelen bir durum yok halen, hele ki ayıplık bir durum asla yok. Fikir farklılıkları zenginliğimizdir zaten bea
Hadi öle olsun :D
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet insanlar fikirlerini yazabilir ama eleştiriyede açık olmalıdırlar
Ben de eleştiriye kapalı olmalıdır yazmamıştım zaten.
Taraftar olsa neyse.. Galatasaray ile ilgili bir yere gittin mi tedbirli gideceksin. Fener adına hiç bir şey olmayacak.
quote:
Sonunda aklı başında bir yorum koskoca galatasarayın kaptanı başka derdimiz tasamız yok fenerbahçe melodisi çaldı diye bağırıp çağırıcakmı bende sabah gazetede okumuştum yalandır diye gülüp geçmiştim ntvsporda dediyse doğrudur büyük ihtimal yanlış yapmış fenerbahçeli bir gazetecinin çalmıştır belkide bilerek yapmıştır ama hiç böyle şeylere gerek yok.
Tepki fazla olmuşta, böyle şeyler sakıncalı. Che tshirtiyle ülkü ocağına girmek gibi birşey olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Tepki fazla olmuşta, böyle şeyler sakıncalı. Che tshirtiyle ülkü ocağına girmek gibi birşey olmuş
Niye sakıncalı olsun ki? Ya arkadaşlar bu kadar bağlılık, fanatiklik saçma değil mi? Tamam takımını seversin de başkasının fikirlerine saygısızlık komik olmuyor mu? Lafım doğrudan sana değil yanlış anlama ama ''ölümüne'' taraftarlık mantıksız.
quote:
Oysaki Fenerbahçe barış için kendi televizyonlarında, şampiyonluk görüntülerimizi yayınlamıştı. Ayıp etmişsin Arda
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Niye sakıncalı olsun ki? Ya arkadaşlar bu kadar bağlılık, fanatiklik saçma değil mi? Tamam takımını seversin de başkasının fikirlerine saygısızlık komik olmuyor mu? Lafım doğrudan sana değil yanlış anlama ama ''ölümüne'' taraftarlık mantıksız.
Ben olsam birşey yapmazdım zaten, tepki fazla olmuş dediğim gibi. Fakat Galatasaray tesislerine giren bir gazetecinin telefonunda Fenerbahçe marşı çalması hoş değil. Ben bir gazeteci olsam Fenerbahçe tesislerine girsem, nezaketen çok büyük bir kısmı Fenerbahçe'li olan mekanda oturup Galatasaray marşı dinlemem veya telefonumu sessize alırım. Sonuçta orası herkese açık bir alan değil, Galatasaray'ın.
Ha bu o çok büyük bir gerilim yaratacak kadar birşey değil, ama bunu o gazetecinin düşünmesi lazım. Galatasaray kaptanının böyle işlerle uğraşmaması gerek oda ayrı mevzu.
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Ne güzel işte,Fenerbahçeliler bile Arda'yı izlemeye geliyor.
güzel yorum
+1 oldukça iyi bir yorum tebrik ediyorum..
Arda'nın tepkisi çok saçma sanane adamın zil sesinden.
Demek ki cebe uygun melodisi olan bir Galatasaray marşı yok. Ama Kıraç ın 100.yıl marşının başlangıcıda acayip havalı. Sanki kolezyuma gladyatörler çıkacak gibi.
fake ler amip gibi ürüyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Ne güzel işte,Fenerbahçeliler bile Arda'yı izlemeye geliyor.
problem fenerlilerin izlemesi değil,fener marşının Gs idmanında çalmasıdır
tamam galatasaraylı bir gazetecinin telefonunda fenerbahçe marşı çalmayacağına göre fenerbahçelilerde galatasarayı izlemeye geliyor demektir.
yazdığı yazmışssın ama aynı şeyi sölüyorsun.İzlemesinde bir sakınca yok ta o fener marşı niye çalıyor orda? bide şu var kaç kişinin telefonu fener marşı çalar?o kaç kişiden biri gelip antremanı izler ve şansa bak ki o anda telefon çalar.vay anasını !
ne var abi fener marşı çaldıysa sanki pkk şarkısı mı .. inanmıyorum ben ardanın öyle tepki verdiğine de verdiyse de yanlış olmuş