Şimdi Ara

Galatasaray Heinz'ı gönderdi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Çek futbolcusu Marek Heinz'ın sözleşmesini fesh etti.
    Galatasaray yönetimi, kadroda düşünülmeyen Marek Heinz'ın sözleşmesini 700 bin euro ödeyerek fesh etti.
    Sarı-kırmızılı formayla 24 resmi maça çıkan ve dört gol atan Heinz, geçtiğimiz sezon Almanya'nın Borussia Monchengladbach takımından transfer edilmişti.
    Heinz'ı gönderdikten sonra Milan'ın orta saha oyuncusu Johan Vogel'i kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray İsviçreli yıldızın transferini sonuçlandırmaya uğraşıyor.
    Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Arjantinli Marcelo Carrusca bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geliyor. Üç yıllık sözleşme imzalayacak olan sol kanat oyuncusu için iki milyon dolar bonservis bedeli ödenecek. 22 yaşındaki Carrusco ise ilk yıl için 800 bin, sonraki sezonlarda birer milyon dolar alacak.

Kaynak Milliyet Gazetesi...

• heinz'ı severdim kişilik sahibi biri sorun çıkarmayan sakin güzel bir insandı ama galatasarayımıza yararlı olamadığı için gönderildi üzüldüm inşallah kendisine iyi bir kulüp bulur ve futbol hayatına devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 26 Temmuz 2006; 16:43:36 >
  • Öncelikle isabetli bir karar olduğunda tüm gsliler hemfikirdir sanırım.
    Takıma ısınamadı ve yararlı olamayacağı anlaşılınca gönderildi.
    Ben de sevindim fakat severdim de kendisini..

Gerçekten çok efendi adamdı.
    Kişilik olarak tüm takıma kendisini sevdirmişti.

Güçlükle tek golle yendiğimiz bir maçta sonradan oyuna giren Heinz gol atınca, kale arkasındaki İlic'in Marek Heinz, Marek Heinz diye zıplayıp Hasan Şaş'a sarılışını unutamam.
    Ki bu üçlü maç öncesi sürekli sohbet ediyordu, hatırladığım kadarıyla Hasan Türk gazetelerini anlatıyordu Heinz'a..

'Zidane yarın bizde Zidane, bak Turkish Newspapers, hiç yalan olmaz bunlarda' falan diyip kahkahayı basıyordu.. Heinz ile İlic de kopuyordu..

'Maraton' ve 'Aslan Cimbom' programında izlemiştim, süper görüntülerdi..

Bunların konuyla birebir alakası yok ama duygulanınca anlatasım geldi..

Herkes için hayırlısı olsun..

• fm 2006 da baya iyi oynuyor bu adam. ama gerçekte niye bu kadar iyi oynamadı anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SÜHVAİ

heinz'ı severdim kişilik sahibi biri sorun çıkarmayan sakin güzel bir insandı ama galatasarayımıza yararlı olamadığı için gönderildi üzüldüm inşallah kendisine iyi bir kulüp bulur ve futbol hayatına devam eder

Kesinlikle, sanki beynimi okudun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.