Şimdi Ara

Galatasaray, Halil Altıntop ve kulübü Schalke 04 ile anlaşma sağladı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray, Halil Altıntop ve kulübü Schalke 04 ile anlaşma sağladı.
    14/06/09 11:54

    GAZETE HABERTÜRK - MURAT KAPANLI

    Sarı kırmızılılar, milli yıldızın bonservisi için 4 milyon euro ödeyecek. Hamit Altıntop ise, "Bu yıl olmaz ama seneye sizdeyim" diye söz verdi.

    -İKİZ HAMİT SENEYE GELECEK-

    Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri renklerine bağlamak için yoğnu çabalar sarf eden Galatasaray, Halil'i bitirirken Hamit'ten "söz" aldı. Antalya'da tatil yapan "ikizler"le bizzat masaya oturan yönetici Haldun Üstünel, uzun süren pazarlıklar sonrasında Halil'le her konuda anlaşmaya vardı. Ancak Hamit, Bayern Münih ile olan 1 yıllık sözleşmesini öne sürerek, önümüzdeki sezona randevu verdi. Halil'i ikna eden Haldun Üstünel, daha sonra yıldız futbolcunun kulübüyle de görüşerek, bonservisi konusunda kıran kırana pazarlığa girişti. Yapılan görüşmelerde ortaya 4 milyon euroluk binservis bedeli çıktı.

    -SPONSORLAR SAĞOLSUN-

    Rakamı önce yüksek bulan Üstünel'in Adnan Polat'ı telefonla bilgilendirdiği, başkanın ise "olur" cevabı verdiği öğrenildi. Polat, Halil'in transferini gerçekleştirebilmek için hemen sponsorlarla temasa geçerken, aranan kaynak da kısa sürede bulundu. Riva arazininin inşaatı için prensip anlaşmasına varılan PAG İnşaat'ın ortaklarından Suat Donay'ın devreye girmesiyle sorun çözüldü. Donay'ın iş ortaklığı yaptığı İzmir'deki Uğur Şenel Otomotiv'den Halil Altıntop için gerekli olan 4 milyon euroluk kaynak sağlandı ve transfer mutlu sonla noktalandı.



  • kaynak haberturk müş gerçekte orda karlspor mu ne denmiş
  • hiç bi işe yaramaz.çok gereksiz bi transfer olur.
  • İnşallah olur diyeceğim çünkü elimizin altında her zaman için iyi bir yerli forvet de bulunmalı. Fakat habertürk'ün Galatasaray ile ilgili kaynaklarına güvenemediğim için de haberin doğruluğuna tereddütle yaklaşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.