Bu sezon çıkardığı mor formalarla dikkat çeken Galatasaray'ın 2010- 2011 sezonu için de hazırlık yaptığı öğrenildi. Her yıl tek farklı renkte forma çıkaran sarı-kırmızılıların, gelecek yıl ise iki farklı rengi birden piyasaya süreceği bildirildi. Bu renklerin kum rengi ve yavruağzı olacağı gelen haberler arasında.
Parçalı forma garanti olacak. Kum rengi yani gri renk benim en çok istediğim renkti. Beyaz forma olmasın mümkünse. Siyah forma olmalı. Yavruağzı tuhaf olacak gibi. Olursada şortu farklı renk olsun, biraz koyu tonu güzel olabilir.
bu yavruağzı pembe turuncu karışımı bişeydi demi ?
yeşil olmasında hangi renk olursa olsun
Magenta kırmızısı.
Hiç biri olmasın mümkünse. Ben anlamıyorum her sene abuk subuk renklerde forma çıkartmayı. Birde pazarlama stratejisi diyorlar. İyide sen kendi renklerinle ilgili formalar yapabiliyor musun ? Hayır. Sarı ile Kırmızı renklerinin kullanıldığı bir ton farklı tasarım var internette. Aralarında çok hoş olanlarıda var. Öyle formalar çıkartsalar peynir ekmek gibi satar.
Yok kum rengiymiş yok yavruağzıymış, her sene ayrı bir dalga malzemesi. Abuzer Kadayıf'a döndük
avea yı koysunlar ilk olarak ön reklama güzel duruyor yada vodafone ile yapsınlar türk telekom çok dandik
avea yı koysunlar ilk olarak ön reklama güzel duruyor yada vodafone ile yapsınlar türk telekom çok dandik
ayrıyetten degişik bir renk olabilir siyah mesala
Evet, isteğe göre değiştirilebiliyor forma sponsoru. Bu yıl Durex'le anlaşacakları kulislerde konuşuluyormuş..
Bukamelon gibi oldu gs...
quote:
Orijinalden alıntı: kartalizma_26
Bukalemun abi onun dogrusu.
Benim anlayamadığım bir konu var. İç saha maçlarında giydiğimiz forma neden sürekli değişir. Bizim bir klasik formamız yokmudur yahu? barca,real,manu,chelsea,milan,inter gibi dev kuluplerin iç saha formalarına bakın hiç değiştirmezler. Bizim de aynısını yapmamız lazım. Sahi bir de şu yıldızlar formadan kalkmalı artık. Hiç hoş durmuyor formada bence.
parçalı her yıl oluyor zaten o tamam.. Bence alternatif renklerde de çok başarılıyız...
GS'de çubukluya dönsün bence.
Ön forma reklamı bu sene Samsung'un olsun diye çok istemiştim bi ara öyle haber çıkmıştı zaten Samsung olabilir diye olmadı Türk Telekom eğer kalacaksa ki kalacak sanırsam daha güzel bir reklam yapmalılar düz fontla Türk Telekom çok çirkin duruyor.Yavruağzı forma olmasında kum rengi iyi gider.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Orijinalden alıntı: kartalizma_26
Bukalemun abi onun dogrusu.
Bukalemon yazmak istemiştim ama oda yanlışmış...
siyah-sarı-kırmızı renklerinden oluşan bir çubuklu forma çok iyi olurdu.
bordo yakışır
quote:
Orijinalden alıntı: The_666
bordo yakışır
O da Trabzon gibi olur. Parçalı olsun, siyah olsun, birde turuncu olsun yeter.
siyah çıksın store'un kapısında yatıcam..
siyah siyah siyah. sanırım 2007-08'de vardı en son, muhteşem bi formaydı..