Şimdi Ara

Galatasaray Facebook Resmi PES Sayfasında ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk milleti dışında bu oyunu seven adamda kalmadı şaka maka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes oynayan kaldımı yahu pes artık
  • We are love Chelsea. We are love Didier Drogba. welcome to hell chelsea... GALATASARAY

Bu nası yorum lan ashgdjsadkhgdksjahjgdsa
  • ogdex kullanıcısına yanıt
    amacım kapak değildi kardeş. sadece mizahi bişey yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Pes 11 milyonu haketmiyor, Fifa varken 1 kişinin bile pes oynaması resmen cahillik

Kimseyi kişisel zevkinden ötürü cahil diye yargılamaya hakkınız yok. Fifa size göre daha iyi olabilir, ötekine göre PES daha iyi olabilir. Bırakın insanlar hoşuna giden ne ise onu oynasın, tekelleşme olmasın. Unutmayın ki PES olmasaydı Fifa bu noktaya gelemezdi, zira Fifa'nın bu noktaya gelmesine neden olan PES 6'nın Fifa'yı ağır bir şekilde tokatlamasıdır.

Fifa gerçek futbola daha yakınken insanlar nasıl PES oynuyor diye düşünebiliyorsanız cevabı çok basit. İnsanlar arkadaşlarıyla beraber bir araya geldiklerinde tamamen zevk alma odaklı oluyorlar. Bu yüzden gerçeğe en yakın futbol oyunu olan Fifa'yı değil, kendi yaratıcılık sınırlarını zorlayabileceği ve daha çok zevk alabileceği PES'i tercih edebiliyorlar. O yüzden insanları kişisel zevklerinden ötürü cahil diye yaftalamak doğru değil. Fifa'nın Fifa 11'den beri gerçeğe en yakın futbol oyunu olduğunu kabul etmekle birlikte PES oynamaktan hala zevk alıyorum

%100 katılıyorum.. Evde fifa, dışarıda arkadaşlarla konsolda oynarken pes.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.