Şimdi Ara

Galatasaray eriyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Doruk..

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Haftaya 4 atar Galatasaraydan iyisi olmaz...Sonra da futbol tartısırız....

bunu da bi çeyrek finale çıkıp kendilerini avrupanın güneşi ilan eden takım söylüyo

hayır o söylemiyor serseri söylüyor

Kazımı Ronaldo ilan edenlere de haftaya Kazım saçmalar sonra yerin dibine batırırsınız da diyen serseri bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orjinalden alıntı: XilveR

tek sorun servet ve ayhan bütün golleri sezon başından beri servet yüzünden yedik...

Futbol bir Takım Oyunudur,Bir Sistem Oyunudur.

Siz Servet i Ayhan ı yeyin, Skibbe ile mutlu mesut yaşayın..

saol bilgi için :) futbolda tek bir kişi takımı kurtarabilir de batırabilir de ve inan bana ayhanı bir maçta izle bir kere tek top oynadığını göremessin kesin bi durdurur yada dolaştırır servete gelince en büyük hata o dedeler gibi koşuyor ve meiranın bütün verimini azaltıyor sana önerim galatasarayın sezon son 5 maçını hatta son 7 maçını izle tüm golleri servetin hatası yüzünden yedik...

• quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Haftaya 4 atar Galatasaraydan iyisi olmaz...Sonra da futbol tartısırız....

İlk paragrafta söylediğim gibi takım istikrarsız.4 attı mı da bireysel becerilerle atıyor.Bugün Bursa ya gidip kenarda bende otursam aynı sonuç olurdu.Aslında daha bile iyi olurdu çünkü ben Aydın ı yedek başlatmazdım

iyi de hocam bundan önce iki mac 4-1 bitince sen forumu okudun mu bilmiyorum ? Sitemim ona idi benim...Eğer sen 4-1 Kocaeli macından sonrada bu düşünceyi düşünüyorsan doğrusun demektir.Tabii bana göre...

• bu kadar güzel kadro eric geretsin döneminde olsaydı takım çok daha iyidurumda olurdu skibbe yaramaz abicim daha orta sahada doru sürüst taktiği yok adamın
  • quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

bu kadar güzel kadro eric geretsin döneminde olsaydı takım çok daha iyidurumda olurdu skibbe yaramaz abicim daha orta sahada doru sürüst taktiği yok adamın

Al burunu vur ötekine.. Bize sistem hocası lazım..
  • Skibbe yi sadece Steaua zamanında savundum o da daha çok yeni olduğu için.
    Şu an Galatasaray kadrosu ligin AÇIK ARA en iyi ve alternatifli kadrosu.Sakatlar var saçma saçma konuşmayın denmiş.

Hoca defansif oyuncularımız sakat o yüzden çok gol yiyoruz demiyormuydu?

Sabri,Servet,Meira,Hakan Balta ideal defans 4 lümüz sahada değil miydi bugün?Gerçi sol bekte Volkan vardı ama olsun.

Arda,Lincoln,Aydın 3 lüsüne haftalardır methiyeler düzülmüyor mu?Baros cok formda değil mi?

Kimse sakat sukat demesin.Skibbe nin kurbanıdır takım.Vizyonsuz herif.

4-1 lik Kocaeli,Denizli,Konya maçları sadece günü kurtarır.Biraz dişli bir takım geldi.Sahadan buharlaştık sanki.Yarın grubumuza Milan düştü Sevilla düştü diyelim.Bu takımlar bize bu futbolla tecavüz eder.

Galatasaray küme düşse bile takımımdır ama gerçekleri de inkar edemem.Yoksa her topicte Gs-Fb ehehe 6-0 ehe ezik Tromsö ehe D.Kiev muhabbeti çeviren adamlardan farkım olmaz.

• @Maitapha

senin gibilerden nefret ediyorum 1 macta herseyi bitiriyosun bu kadar kolay mi yaaa???

her maci kazanacaz diye bisey yok tamammi ?

bide sabriye laf etmissin kolaysa git sen ac orta hadi bakim hadi ?

YENSEN SENILSEN KALBIM HEP SENLE

UA
  • Skibbeyi ilk haftalar savundum ama Skibbe bellizona maçları sonrası gözümde bitti...Zaten Galatasaray'dan cacık bile olmaz diyen de benim..Artık Skibbeyi savunmanın bi mantığı yok...
  • Hocam cok acımasız düşünüyorsun yine de
  • Takım buharlaştı çoktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maitapha

Sabri Sarıoğlu,seni halısaha takımıma almam.Sen futbolcuysan ben eşşeğim.Düşünüyorum hayatımda bir kere isabetli orta açtın mı diye,aklıma bir tek Almanya yarı finali geliyor Euro 2008 de.Onu da nasıl becerdiysen...Tamam yeteneksiz olabilirsin oynadıgın mevki itibariyle Hagi ol demiyoruz sana.Bak Hakan Balta ya.Zerre hücum gücü yok ama ne çok iyi ne çok kötü,her maç sol bekte belli bir standardı yakaladı adam.Sense bir odunsun.Futbol zekasından zerre nasip almamışsın.

bu bölüme kesinlikle katılıyorum, sabriden adam olmaz, ama kadromuz çok yetersiz durumda sakatlıklardan dolayı, sabriye bile mecbur kaldık...

skibbe gerçekten sistem sahibi bir hoca gibi görünmüyor,bu forumda bulunan bir üye gibi düşünüyormuş gibi geliyor. yani şu ilk 11 i süreyim kadro iyiyse gerisi sorun olmaz diyor galiba. sistem kurayım belirli bir hücum anlayışımız olsun diye bir düşünce yok sanki.
    merak ediyorum galatasaray acaba hiçbir maçta ilk yarıda iyi oyun oynamayacak mı ve ilk yarıda atamadan çoğunlukla gol mü yiyecek skibbe takımın başındayken?

• Baros her maç elle top alıyor....

Voleybolcumu bu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.