Şimdi Ara

Galatasaray doğru yolda mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noseyparker

    Hocam güzel yazmışsın da tepki verdikçe daha fazla yazıyor bu arkadaş. Aman dikkat diyeyim.

    Ya hocam Galatasaray'da kaos ortamı varmış gibi yazılan yazılara sinirleniyorum. Eleştirilerin çoğu abartılarak yazılıyor.

    Her şey dört dörtlük olmayabilir , yönetim bazı konularda hata da yapmış olabilir ama öyle abartılıyor ki sanki kulüp borç batağında ,

    her geçen gün kötüye gidiyormuşuz gibi. Şu iki sene içerisinde yönetimin yaptığı işleri görememek büyük cahillik. Daha ne yapsınlar ?

    Haklısın hocam. Bizim sadece taraftarımızda değil insanımızda da eksik bu realist ve dengeli yaklaşım. Duyguları frenleyememekten kaynaklanıyor herhalde.

    Bir şey hakkında ufak bir olumsuz düşünceyi bile kendi kafalarında büyütüp büyük bir sorun haline getirmeye çalışıyorlar. Takıntı zaten bunun adı.

    Bir konu hakkında tartışma yapılacaksa o konu hakkındaki olumlu ve olumsuz yönleri teraziye koyman gerekir. Ancak gördüğüm kadarıyla terazinin tek kulbu var bu insanlarda.

    Yönetimimizi cidden takdir ediyorum. Sürekli kendilerini yeniliyorlar. Transfer dönemlerini mesela ölçüt alırsak hep bir kendi çapında proje veya bir fikir var. Bunu görebiliyoruz. 2 sene önceki yıldızsız ancak iyi işleyen takıma ne yapabiliriz diye düşündüler mesela.

    Yapılabilecek şey bu takımı yurtdışına açmak ve 1-2 büyük yıldız getirerek ilgi çekmek olacaktı. Bunu yaptılar. Bu seneye bakıyorum hemen yaş ortalaması sorununu tespit edip buna göre günü kurtarmak amacı gütmeyen sadece bir düşüncenin ürünü olan transfer haberileri ve girişimleri görüyorum.

    Zaten böyle bir izleyici ve yönetici kitlesi arasından sıyrılıp dünyaya açılmaya çalışmak bile başlı başına bir olay.




  • adam engin çok önemli futbolcu diyor siz de cevap yazıyorsunuz buna...
    2 yılda 5 maç oynamamış adam gitti takım küme düşecek..
    şampiyonlar liginde de yarı final lazımmış... seneye final, ondan sonra ki sene kupa... bir sonraki sene de ülke olup dünya kupasında oynarız...
    adamda ki mantık bu..
  • ya bıktım walla haytının her noktası Galatasaray olan FB lilerden.
  • Galatasaray şuan tedirgin ediyor çünkü sürekli yabancı alıyor, gönderilen kimse yok. Ancak bunları tabi ki biz daha iyi bilemeyiz. Mutlaka planlaması yapılmıştır. Yada tamamen şampiyonlar ligi yatırımı yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.