Bu topici kulübümüze desteğin en kolay yolu olan Galatasaray dergisine ilgi çekebilmek için açtım. Umarım ilgi görür.
66. Sayı
Başkanlık Seçimi
Galatasaray Spor Kulübü geride kalan 103 yıllık tarihinde bugüne değin farklı başkanlar ve pek çok yönetim seçti. 22 Mart 2008 günü yaılan kongrede ise altı yıl süren Özhan Canaydın devrinin tamamlandığı ve Adnan Polat başkanlığında yeni bir sürecin başladığı dönem oldu. Seçim gününün tüm ayrıntılarını ve fotoğraflarını dergimizde bulabilirsiniz.
Superleague Formula
Galatasaray'ı dünyanın 19 dev kulübüyle beraber yarış pistine taşıyacak olan Superleauge Formula'nın İstanbul lasmanı Mart ayında Galatasaray adasında yapıldı. Özhan Canaydın ev futbol takımımızın katılımıyla gerçekleştirilen lasmandan ve Galatasaray yarış aracından en güzel fotoğraflar ve yorumlar sayfalarımızda sizleri bekliyor.
Adını Ezberledik: Mehmet Topal
Dergimizin 49. sayısında verdiği röportajda "adım ezberletmeye geldim" diyen Mehmet Topal kısa sürede sözünü tuttu ve adını herkese ezberletti. Az konuşan, çok çalışan ve sözünü tutan futbolcumuz Mehmet Topal, dergimizin sayfalarına bu ay tekrar konuk oldu.
Gemiyi En Son Terk Edenler
Takım kazanırken onlar akıllara gelmez çünkü sahnede yıldızlar vardır. Ancak kaybettiğinizde bir kişi ortaya çıkar ve takım adına her zorluğa göğüs gerer. 'Kaptan' dır onun adı. Bu sayıda dergimizin sayfalarına takım kaptanlarımız var. Cüneyt Erden'den Inoslav Krnic'e Hakan Şükür'den Neslihan Keskin'e kaptanlarımız.
Yelken Şubesi
Yelken bu sporu yaanlar için sadece bir spor değil, insanı geiştiren ve olgunlaştıran bir araç aynı zamanda. Üstelik bu soru hiçbir karşılık beklemeksizin, sponsorsuz olarak yapıyorlar. Amaçlarından birisi ise bu sporu gençlere sevdirmek. Dergimizin bu ayki konuklarından biri yelken şubemizin kaptanı Hasan Ali Öndül
Nedim Gürsel
17 yaşındayken ilk öyküsü yayınlanan, sayısı 35'e varan roman, öykü, anı ve gezi kitabı bulunan Nedim Gürsel'le Galatasaray Lisesinin kendine kazandırdıkları Galatasaray'ı ve tabiiki edebiyatı konuştuk.
Cenk Akyol'un Yolu
Cenk Akyol voleybolcu bir ailenin basketbolcu tek çocuğu. Önce ismini öğrendik sonra yüzünü gördük. Türkiye'de NBA kapısını çalan 6 isimden biri. "Oraya gitmek de oynamakta elimde diyor. Cenk Akyol 8 yaşıjndan beri yolunu kendi çiziyor...
Ve Diğerleri...
Haberler
Kulüpten, Florya'dan, şubelerden, yurt dışından haberler, izlenimler, söyleşiler, olayler ve fotoğraflar...
1905 GSYİAD
Galatasaray'a yaptıkları karşılıksız katkılarla son dönede öne çıkan 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'ni başkanı Doc. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu'ndan dinledik.
2020'de Futbol
İngiliz GSM şirketi Orange sponsorluk anlaşmalarıyla var olduğu futbol dünyasına yakın tarihte bir raor hediye etti: "2020'de Futbol". Bu raporun öncülüğünde biz de 2020 yılında futbolun nerede olabileceğini araştırdık, futbol konusunda kafa yoranlara yorumlarını sorduk.
Futbol Kitaları
Ülkemizde 1990'lı yılların ortalarında başlayan ve gittikçe yükselen bir ivme kazanan futbol ve kitap ilişkisine biz de büyüteç tuttuk. Hem futboldan hem de kitaptan vazgeçemeyenler için...
Galatasaray Müzesi
Galatasaray Müzesi bundan 100 yıl önce bizzat kurucu Ali Samiyen tarafından oluşturuldu. Galatasaray müzesi şimdilerde ise müzenin karşısında eski postanedeki yeni yerine taşınmanın hazırlıkları içerisinde. Biz de, müzenin dününü, bugününü ve geleceğini müzenin müdürü ve en kıdemli üyelerinden Ali Oraloğlu'yla konuştuk.
Memento
Memento sayfalarımızda bu ayda unutulmaz bir maç bizi bekliyor. Tarih yaprakları 17 Ekim 1996'yı gösterirken Kupa Galipleri 2. turunda Galatasaray, Samiyen'de Paris Saint Germen'i ağırlıyordu...
Futbol Tapınakları Dünyanın en önemli stadyumlarını keşfetmeye devam ediyoruz. 8. durağımızda Hollanda'dan 2 önemli örnek var. Ajax'ın arenası Amsterdam Arena ve PSV'nin bol ışıklı evi Philips Stadion.
Futbol Magazin Dünyada futbola dair herkesin gözünden kaçanlar bizim gözümüzden kaçmadı. Daha önce hiç okumadığınız haberlerle dünyadan futbol.
Nasıl Galatasaraylı Oldum Taraftarlarımız kalemi eline aldılar ve o tarihi kararın hikayesini yazdılar.
Genç Yetenekler, Müzik, Bulmaca, İlginç Bilgiler, Futbol ve Basketbol Takımımızın Geçen Ayki Tüm Maçları.
Promosyon: Superleague Formula yarış arabası, Aykut, Serkan, Emre, Brown posterleri.