Şimdi Ara

Galatasaray'da fatura Burak ve Selçuk'a kesildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'da Borussia Dortmund ve Başakşehir maçında alınan 4-0'lık yenilgilerin fatura Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a çıkıyor.

Anderlecht maçından sonra kaptanlık bandını teknik direktör Cesare Prandelli'ye veren Selçuk'un o günden sonra takımın üzerinde hiç etkisinin kalmadığı belirtiliyor. Son Başakşehir yenilgisi de yeni yönetimi yeni bir kaptan belirlemeye yöneltti. Yönetim, "Kaptanlığı layıkıyla yapamıyor. Takımda sadece Olcan ve Burak Yılmaz ile konuşuyor. Hiçbir sorunda elini taşın altına koymuyor" dediği Selçuk İnan'a ayrıca para cezası vermeyi de düşünüyor. Selçuk dışında kötü gidişin bir başka sorumlusu olarak görülen Burak Yılmaz'a da para cezası dışında kadro dışı kalma faturası da her an çıkabilir.

Melo ilk aday
    Selçuk İnan'dan alınacak kaptanlık bandı için ilk aday Felipe Melo.Yönetim Hamit Altıntop ve affedilecek olan Sabri Sarıoğlu üzerinde de duruyor ama "İlk 11'de banko değiller" diyerek bu isimlere sıcak bakmıyor. Bu krizi çözmek için Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın oyuncularla görüşeceği de belirtiliyor.

Operasyon kapıda
    Alınacak önlemler sadece kaptanlıkla ilgili değil. Yönetim devre arasında Dzemaili ve Pandev gibi yabancı oyuncuların biletini de kesmeye hazırlanıyor. Bekleneni veremeyen Veysel de topun ağzında. Kadroda 41 futbolcunun olduğu konuşulan G.Saray'da bu rakam devre arasında 'makul' sayıya indirilecek. (Ajansspor)

• sabri olsun yine kaptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prandelli formsuz Burak ve Selçuk'u bu kadar sahada tutması ayrı bir gariplik, sadece onlarda değil çoğu formsuz oyuncuyu sahada tutmaya forma vermeye devam ediyor.

Tamam Prandelli dışında gelişen bazı sıkıntılar var bu net olarak görülüyor. Ancak Prandelli'de hiç bir müdahalede bulunmuyor.

En basit ve popüler örnek; Selçuk kötü oynar anlarım, kötü pas atar anlarım ancak bu adam yürümekten bile aciz halde sahada dolanıyor. Şimdi Furkan Özçal, Umut Gündoğan ne diye çalışıp forma kapmaya çalışsın ki ? adam zaten sürekli sahada...
  • bi dahaki macta da artik burak ve selcuk'u sahada gorursem maci izlemicem

• kaptanlığı muslera ya vereceksin yada savunmada semih e..
    burak-selçk veysel dzmali pandev bunları kadrodan keseceksin en az 2 hafta ..
    sabride gelir gelmez 11 oynatmak intihardır yedek beklesin 1-2 hafta hatta bence tamamen kovulmalı ben olsam eboue yi affederdim.
    umut gündoğan,emre çolak, furkan, sinan gümüş, birhan, emre can biton genç oyuncu var orta sahada koy melonun yanına dinamo gibi koşsunlar

• Sneijder varken kimse kaptan olamaz 2.kaptanda muslera olur
  • Trabzondan aldığımız adamları şutlamanın zamanı çoktan geldi dediğimizde herkes mesajlarımızı eksiledi, hatta bunu geçen sezon demiştik.

Selçuk bi tarafa Burak benim gözümde fenerbahçe maçının 2. gölünde tamamen bitti isterse bu sezon 40 gol atsın yinede benden destek göremez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin dilendiği Melo da çok formsuz ama kredisi fazla ondan bu kadar konuşulmuyor.
  • Bana mı kesilecekti fatura Sonunda doğru hamleler gelecek gibi..

• Istedigimiz kadar cene yoralim haftaya bu iki sahsiyet prof prandelli tarafindan yine ilk 11de oynatilacak. Akli basinda bi teknik adam gelmedikce bu iki kendini futbolcu zanneden her mac ilk 11 bu anlaşıldı

• Albayrak bunlari motive edemezse daha kimse edemez .daha turkiyede kulüpte bulamazlar.

Selçuk a islak meşe odunuyla dalacan.

1 yil kredi verdik bu adama kendinintoparlar yeni sezona iyi girer diye olcan da aldik bak arkadaş geldi dedik.

Hala oynamiyor ben döverim böyle adami.

Alsin kankalarinida defolsun gitsin.prandelli iyi dayaniyor .

Umarim albayrak bunlari adam.eder atsal gibi para verimde oynayin demez. Iki tane geçirsin sağli sollu bak nasil oynuyorlar.

Tonla para aliyorlar.

Selçuk burak başlangiç meloda bunlar kadar faydasiz şuan eski melodan eser yok .

Veyselin becerisi o kadar tamam kotu oynyyor ama elinden gelen bu yapamiyor adam.

Ama diğerleri yapabileceklerini yapmiyor.

• Melo san kaptan olmaz sirasiyla hamit,sneijder,chedjou olabilir

• O denilen cezaları versinler vallahi sonuna kadar desteklerim
  • benim anlamadığım selçuk nasıl her maçta maçın en çok koşanı çıkıyor nerede koşuyor bu adama biz niye göremiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.