Şimdi Ara

Galatasaray çok büyük takım be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transferleri bir başka, Avrupa'daki maçları bir başka.Şike vs. olaylara adı karışmıyor.4 yıldız oldu olacak.Son 2 senedir bize müthiş şampiyonluk sevinci yaşatıyor, ŞL'de müthiş maçlar çıkarıyor (Bazı istisnalar olabilir ama bulunduğumuz durumu bozmaz).Şimdide rakip Chelsea falan.Cidden çok müthiş takım.Bende her türlü desteği veriyorum.Yaşasın Cimbom, Yaşasın Galatasaray

• bi trollük seziyorum
  • Konu dışında post kasmayı bırakıp buralara uğramış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

bi trollük seziyorum

Yok hayır.Cidden samimiyetimle söylüyorum.Son Avrupa maçlarında (Geçen sezon içinde geçerli) sesim kısıldı hep.Hele o 3-2'lik Real maçını alsaydık intihar etmiştim.Gerek geçmişiyle gerek her türlü faaliyetiyle örnek takımdır bana kalırsa.Objektif bakmaya çalışıyorum ve öyle söylüyorum.
  • Konu dışında post kasılmıyor ki? Memstatsı diyorsan bilemem.Ben konu dışına atılan mesajları boşa gidiyor olarak görüyorum.Son zamanlarda bıraktım zaten.
  • Fenerbahce buyuk takim be. Gecen sene uefada yari final finalin kapisindan donduk egemen kafayla golu atsa intihar etmistim. 2.5 yildir sike illetiyle ugrasiliyor ama hala lideriz yikilmiyor oyuncular bu senede sampiyon olucaz umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-2'lik Real maçını biz aldık zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ego tatmini için takım tutanlar vol124123.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killibozayi

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Galatasaray çok büyük takım be

iyiki almamışız rezalet oynayan bir adam , biz istediğimiz adamları tıkır tıkır alıyoruz sizin gibi köy takımı değiliz hepsini kaçıralım . sizde anca bizim çöplerle dany falan ilgilenin

Hahahahaha ahauahaja

• quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Fenerbahce buyuk takim be. Gecen sene uefada yari final finalin kapisindan donduk egemen kafayla golu atsa intihar etmistim. 2.5 yildir sike illetiyle ugrasiliyor ama hala lideriz yikilmiyor oyuncular bu senede sampiyon olucaz umarim.

Haklısın

• Son 2 senenin şampiyonu Juve'yi indirdik.Şartlar eşitti.Kadrolar belliydi.Ama biz her zamanki gibi gücümüzü gösterdik.Gerçek gücümüzü.İşte bu yüzden gurur duyulacak bir takımız.Başka Türk takımları gibi 2 maçta 10 gol yemiyoruz normal takımlara karşı.Real istisnası var ama belli nedenlere dayalı olarak.Onun dışında Real'inde bileğini bükebildik.Ciddi anlamda müthiş takımız
    Hadiyin bakalım.Chelsea maçında neler olacak

• Arkadaşlar anlamadığım bi durum var bölümde ki troller bağırıyor resmen ben trolüm diye ama nedense kimse bloklamıyor, neden acaba? Ben adamı bloklamışım siz alıntıladınız diye görüyorum saçmalıklarını, herkes bloklasın kurtulalım şunlardan 1 hafta cevap gelmesin susarlar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.