Bildirim
GALATASARAY BURADA KAMP YAPACAK ! İŞTE KAMP İÇİN SEÇİLEN SÜPER YER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mağara. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Mağara.
??? -
Ahh Ahh azıcık daha yetenekli ve şanslı olsaydım da şuralara bende gidebilseydim.. Adamlar hem zevk aldığı şeyi yapıyor yani futbol oynuyor hem geziyor hem yiyor hem içiyor hemde bunun karşığında para alıyor. Allah'ım neden, neden... -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassins
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Mağara.
???
http://forum.donanimhaber.com/m_77305491/f_//tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: ArtLeSs
Ahh Ahh azıcık daha yetenekli ve şanslı olsaydım da şuralara bende gidebilseydim.. Adamlar hem zevk aldığı şeyi yapıyor yani futbol oynuyor hem geziyor hem yiyor hem içiyor hemde bunun karşığında para alıyor. Allah'ım neden, neden...
stres yapma şampiyon -
quote:
Orijinalden alıntı: Kılpaçino
quote:
Ahh Ahh azıcık daha yetenekli ve şanslı olsaydım da şuralara bende gidebilseydim.. Adamlar hem zevk aldığı şeyi yapıyor yani futbol oynuyor hem geziyor hem yiyor hem içiyor hemde bunun karşığında para alıyor. Allah'ım neden, neden...
stres yapma şampiyon
Haksızmıyım rocky -
quote:
quote:
quote:
stres yapma şampiyon
Haksızmıyım rocky
Kader de kismet de cik isin icinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
British English muhteşem bir aksan ya. Hani tesis de harika ama tesisten daha çok adamı dinledim resmen. Ne güzel bir dildir ne güzel bir aksandır bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertokan11
quote:
quote:
quote:
quote:
stres yapma şampiyon
Haksızmıyım rocky
Kader de kismet de cik isin icinden
Adaletini s***m dünya 2 hafta önce biz sıcakta pişerken selçuk şahin sarışınlara yatta çakıyodu . Para bok çük ok . Adamda yetenek 0 ama işte. Mesela aykut erçetin yıllardır yedek ama adam trilyoner . Bizde üni okuyalım mezun olalım gene iş yok gene iş yok . Böyle dünyanın
zamaninda butun dunyanin agzinin sulanarak paylasmaya calistigi bu topraklarda zengin olmak icin yapacak bir sey bulamiyorsan suc sende. sadece futbol yok hayatta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X