Şimdi Ara

GALATASARAY BURADA KAMP YAPACAK ! İŞTE KAMP İÇİN SEÇİLEN SÜPER YER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Mağara.

???
  • Ahh Ahh azıcık daha yetenekli ve şanslı olsaydım da şuralara bende gidebilseydim.. Adamlar hem zevk aldığı şeyi yapıyor yani futbol oynuyor hem geziyor hem yiyor hem içiyor hemde bunun karşığında para alıyor. Allah'ım neden, neden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Mağara.

???

http://forum.donanimhaber.com/m_77305491/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

Ahh Ahh azıcık daha yetenekli ve şanslı olsaydım da şuralara bende gidebilseydim.. Adamlar hem zevk aldığı şeyi yapıyor yani futbol oynuyor hem geziyor hem yiyor hem içiyor hemde bunun karşığında para alıyor. Allah'ım neden, neden...

stres yapma şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

Ahh Ahh azıcık daha yetenekli ve şanslı olsaydım da şuralara bende gidebilseydim.. Adamlar hem zevk aldığı şeyi yapıyor yani futbol oynuyor hem geziyor hem yiyor hem içiyor hemde bunun karşığında para alıyor. Allah'ım neden, neden...

stres yapma şampiyon

Haksızmıyım rocky
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

stres yapma şampiyon

Haksızmıyım rocky

Kader de kismet de cik isin icinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• British English muhteşem bir aksan ya. Hani tesis de harika ama tesisten daha çok adamı dinledim resmen. Ne güzel bir dildir ne güzel bir aksandır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

quote:

quote:

quote:

stres yapma şampiyon

Haksızmıyım rocky

Kader de kismet de cik isin icinden

Adaletini s***m dünya 2 hafta önce biz sıcakta pişerken selçuk şahin sarışınlara yatta çakıyodu . Para bok çük ok . Adamda yetenek 0 ama işte. Mesela aykut erçetin yıllardır yedek ama adam trilyoner . Bizde üni okuyalım mezun olalım gene iş yok gene iş yok . Böyle dünyanın

zamaninda butun dunyanin agzinin sulanarak paylasmaya calistigi bu topraklarda zengin olmak icin yapacak bir sey bulamiyorsan suc sende. sadece futbol yok hayatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.