Şimdi Ara

GALATASARAY-BORDEAUX CL MAÇI TOPİCİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isterse 150.000 kişi olsun bu stad boş gibi geliyor bana hepasy de olsa daha iyi olurdu bnce neyse olan olmş..Bu arada gs fena oynamıyor ama karşısında çok iyi defans yapan bi bordeaux var herşey 2. yarıda belli olucak amaberabere kalıcaklar gibime geliyo hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 12 Eylül 2006; 22:37:19 >
  • bu takımı olimpiyatta herzamanki gibi rüzgarla maç oynatanlara bir kere daha YAZIKLAR OLSUN!!!oyun kuramıyor takım,çünkü önceki yıllarda olduğu gibi yine rüzgar var.uzun top atıyorlar yine ama hakan yok..necati kesinlikle oyundan alınmalı ve de iliç.Biz bu maçı bu sahada bu şekilde kesinlikle alamayız
  • ßordeaux çamur oynuyor adamın defansı kıpırdamıyor ßiLe
  • Birde tek Arda kardeşim gerisi hiç. Defanstan top çıkarıyo orta sahada sürekli koşuyo ve na zaman ilerde tehlileki birşeyler yapmaya çalışsak hep bu çocuk var
  • walla 1 puan iyi olıur ama 4 puan olursa ballı kaymak olur
  • Ali Samiyen
    Birde N E C A T İ
  • abi bu maça yorum bile yapmam bizim halı saha maçları daha zevkli çok şaşırdım bu kadar silik oynamamıza. bordo vasat takım samiyen de olsa abartısız beşlerdik bu kadar diyorum.
  • necati niye oynuor yaaa...adam zaten formsuz ama yine aynı necati top ona gelior ezilior...

bu arada arda böle oynamaya devam ederse fazla kalmaz bizde...
  • bordo niye kapanıyo onu anlamadım ben.adamlar 1 puan için gelmiş belli.kontra çıkmaya çalışıyorlar sadece.bizi ise hiç söylemiyorum ne oynadığımız belli değil
  • ßunLarı aLi samiyende ezerdik.
  • Şampiyonlar ligi oyununda Crouch ve Henry var ikiside oynamıyor.Arda da vardı kadroda golü atarsa süper olur aslında.Zaten şu an için hakediyor da.
  • necati yeter artık ya çıkartın şunu kabzeyi alın keşke ali sami yen standartlara uysada orda oynasak
  • 2. yarı da gol olmaz
  • ilk maç sıfır puan bir hiçtir ama 1 puan altın gibi olabilir hele deplasmandaysan Bordo beraberliğe razı gibi
  • olucak.2. yarı gs presle başlayacak.kontradan yiyip daılmassak gol olur.
  • BEYLER ANLADIM Kİ BORDO DA HİÇ İŞ YOKMUŞŞŞ..!

1 : İNAMOTO ÇOK GÜÇSÜZ VE ETKİSİZ ÇIKARIP AYHAN VEYA M.TOPALI ALMASI GEREK...!

2 : İLİÇ ORTA SAHADA ÇOK ETKİSİZZ FORVETE ÇEKİLMESİ GEREK..!

3 : MADEM Ü.KARANI OYNATCAN DENİZLİDE NİYE OYNATMIYOSUN

4 : NECATİ İKİNCİ YARIYADA BÖYLE KÖTÜ BAŞLARSA ÇIKARIP YİNE M.TOPAL VE AYHANDAN BİRİNİ ALMALIYIZZ..!

5 : SON OLARAK BUNLARI YAPTIKTAN SONRA ORTA SAHADAN ADAM ÇIKARIP KABZEYİ OYUNA ALIP ŞU TAKTİĞE DÖN.!

M.TOPAL AYHAN ARDA

İLİÇ

KABZE -KARAN

İNŞALLAH İYİ BAŞLARIZ VE KAZANIRIZZZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 12 Eylül 2006; 22:47:10 >

• 60 a kadar hersey belli olur 60 dan sonra bizimkiler doldur bosalta başlar o zamanda hiç atamazlar
  • beyler Bordo bu zaten...
    İyi savunma+kontra...Fırsat bekliyorlar dilerim bulamazlar
  • çok sıkıcı maç yaw. bordoeux da hiçiş yok bence grup sonuncusu olmalılar bu oyunla. biraz micoud göze batıo. işallah gs bi gol bulur ama bu da zor görünüo. inamoto biraz silik oynuo buakşam.
  • gerets inamotoyu hala nasıl sahada tutuyor anlamış deilim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.