Şimdi Ara

GALATASARAY-BORDEAUX CL MAÇI TOPİCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasarayın şampiyonlar ligindeki grupubunda ilk rakibi olan Bordeaux maçı'nda Galatasarayımız ne yapmalı sizce Bordeaux'u kendi evimizde yenerbilirmiyiz? Buyrun tartışalım...

• ßu maçı aLıcaz ßa$ka yoLu yok!!! ßu maçı aLıcaz ßa$ka yoLu yok!!! ßu maçı aLıcaz ßa$ka yoLu yok!!!
  • bu futbolla hiçbirşey yapamayız.. saidouyu arar olduk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

ßu maçı aLıcaz ßa$ka yoLu yok!!! ßu maçı aLıcaz ßa$ka yoLu yok!!! ßu maçı aLıcaz ßa$ka yoLu yok!!!

evet zaten bu maçı mutlaka kazanmalıyız yoksa bu gruptan çıkmamız çok zor olacak
  • İlk maç olmasına rağmen ya tamam ya decam maçı niteliğinde.
  • abicim defans beni çok düşündürüyo.benim korkum hezimete uğramak.inşallah öle birşey olmaz ama benden sölemesi hezimet korkusu aklımdan çıkmaz oldu.hadi hayırlısı diyelim.öncelikle lig maçalrında eminimki hepimizi çıldırtan cihan bu maçta da sçalarımızı yoldurtacaktır şüphesiz.song ve tomasdaki düşüşü hepimiz görebiliyoruzdur.mehmet topla bu akşamki maçta çok iyi oynadı.bu adam hep böyleyse çok büyük bir kazanç.ben hala iddaa ediyorum kim nederse desin bu takıma forvet lazım golcü lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ta4cmj

bu futbolla hiçbirşey yapamayız.. saidouyu arar olduk..

haklısın babo haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bi fb li olarak diyorum ki eğer ali samiyende oynamak mümkün olsaydı acaba olimpiyat stadından daha mı ürkütücü olurdu rakip takım için?bence öyle olurdu.Bordo karşısında başarılar ama zor bu enkaz takımla
  • inamotoyu hiç beğenmedim ben gerçi ilk maçında yargılamak doğru olurmu bilmiyorum ama zaten o parayada ancak bu kadar oynar
  • şampiyonlar liginde cihan oynarsa tur garanti
    Yanlız denizli maçındaki performans bordeaux maçında olmaz içiniz rahat olsun...
  • bu maçtan beraberlikle bile ayrılırsak tur yatar onu söyleyeyim.

gerçi avrupa da farklı oynuyoruz ama bu gün ki futbolla fark yemesek iyi.

defans dökülüyor , orta sahada adam yok forvette adam yok ne kaldı ki geriye.
  • Umutsuzluğa kapılmayın bu maçı KESİNLİKLE ALICAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

abicim defans beni çok düşündürüyo.benim korkum hezimete uğramak.inşallah öle birşey olmaz ama benden sölemesi hezimet korkusu aklımdan çıkmaz oldu.hadi hayırlısı diyelim.öncelikle lig maçalrında eminimki hepimizi çıldırtan cihan bu maçta da sçalarımızı yoldurtacaktır şüphesiz.song ve tomasdaki düşüşü hepimiz görebiliyoruzdur.mehmet topla bu akşamki maçta çok iyi oynadı.bu adam hep böyleyse çok büyük bir kazanç.ben hala iddaa ediyorum kim nederse desin bu takıma forvet lazım golcü lazım.

ümit karan ne güne duruyor?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

abicim defans beni çok düşündürüyo.benim korkum hezimete uğramak.inşallah öle birşey olmaz ama benden sölemesi hezimet korkusu aklımdan çıkmaz oldu.hadi hayırlısı diyelim.öncelikle lig maçalrında eminimki hepimizi çıldırtan cihan bu maçta da sçalarımızı yoldurtacaktır şüphesiz.song ve tomasdaki düşüşü hepimiz görebiliyoruzdur.mehmet topla bu akşamki maçta çok iyi oynadı.bu adam hep böyleyse çok büyük bir kazanç.ben hala iddaa ediyorum kim nederse desin bu takıma forvet lazım golcü lazım.

ümit karan ne güne duruyor?.

hocam görecez şampiyonlar liginde.inşallah ben yanılırım.hem bi takımda bi tane forvet yetiyo dimi.

• bence hakan şükür ümiyt karan ikilisi forvet oynamalı veya hakanın yerine hasan kabze
  • ümit karanı kesin oynamali bence dünkü gibi oynatmamazlik yapmasin ümit gibi adami daha bulamazlar belkide bu para sorunu yüzünden
  • Cl de tur atlamaniz zor fakat bordo yu yenerseniz işler oynar ama bu oyuncularlaa zor
  • GS'li arkadaşlarım başarılar bu maçta GS'ye.

Bordeux en kolay görülen maç gibi duruyor.Ama bence çok tehlikeli olabilecek bir takım....
  • cihanı , hakan , ergün , hasan , tomas la olmıcak bu iş...
  • Mondragon

Arda---Song---- Tomas----Ferhat

İnamoto----Mehmet T.

Hasan-----İliç-----Carrusca

Ümit Karan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.