Şimdi Ara

GALATASARAY-BORDEAUX CL MAÇI TOPİCİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off offf bu gerets ten korkuyorum. yine saçmalamasa.
  • biz gs liyiz ve bu maçı alıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

off offf bu gerets ten korkuyorum. yine saçmalamasa.

evet ya bazen saçmalıyor.Bugünkü maçta İnşallah hiç bir terslik çıkmaz ve de gs mız maçı alırrr
  • 2 takımda gol atar gibi geliyor.Galatasaray genelde Avrupa maçlarında farklı oynuyor öyle olursa ve defans hataları tekrarlanmazsa G.saray alır maçı.Başarılar...
  • galatasaray lıyım ama nedense bu macı alacagımızı sanmıyom nerde o eskı cimbom UEFA kupasını bile muzemize goturduk ama simdi lig kupasını bile zar zor alıyoz
  • haklısın ama kazanırız inşallah olum geçmişi unutmayalım önceden iyisek şimdide iyiyiz bunu untmayalım.
    kendimizi burakmazsak kazanırız.ama inşallah gsnin yenilgisiyle bitmez bu maç.
  • inşallah kazanırız
  • Zorlu bir maç fransız takımları genelde çok disiplinli olur.Başarılar Galatasaray bol şanslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

rüzgar sorunu devam ediyor mu olimypiyatta?

hayır rüzgar panelliri var ulaşım sorunuda yok yollarda yapıldı herşey tam
  • arkadaşlar nası millet gidiyomu stadyuma?son durum nedir?
  • Büyük ihtimalle beraberlik maçı hatta başka sonuç zor gibi ama lig teki gibi bir savunma anlayışı olursa Gs de ibre feci ters döner gibi gelio bana .Ayrıca Gs avrupada başka oynar olaylarınada katılmıyorum bu maçtan sonra diğer arkadaşlarda görücektir zaten uyumlu bir takımın varsa olabilicek bir olay o şu anda süperlig te kayseri dışından uyum içinde oynayan takım yok bence ..Fazla uzatmadan Başarılar GS 'a..
  • bu maci alicaz baska yolu yok!
  • haydi cim bom açılışı yap.örnek ol diğerlerinede. nasıl başlarsa öyle bitermiş. galibiyetle başlasın avrupa maceramız fener ,bjk,kayseri ve canımız trabzonumuzla devam etsin
  • yürü bea Cimbom
    ismin yeter
  • Eğer 70 bin kişinin önünde kazanamazsak çok ayıp olur valla ama ne yapıp edip alacağız bu maçı. Bu akşam herkes Avrupa Fatihinin dönüşünü izleyecek EFSANE GERİ DÖNDÜ
  • uefa ya göre muhtemel onbir:

Probable teams
    Galatasaray: Faryd Mondragón; Stjepan Tomas, Rigobert Song, Cihan Haspolatlı, Emre Aşık; Okan Buruk, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Saša Ilić, Junichi Inamoto; Necati Ateş.

Ne alaka bu onbir anlamadım..inşallah doğru değildir...iyiden iyiye maçın havasına girdik..inşallah kazanırız..

not: star maç öncesinde dizi verceğine stadtan canlı yayın yapsa hem daha çok rating alır hemde biz sebeplenirdik.. ulan keşke istanbul da otursaydım..

• Olimpiyat stadına doğru kilometrelerce çok yoğun araç trafiği var,
    Uzun zamandan beri nadi böyle bir kuyruklanma gördüm
    köprüler bu trafiğin yanında boş
    yoldaki GS taraftarları sıkıntı çekecek gibi

hadi bakalım güzel ve temiz bir maç olması dileği ile
    hak eden kazansın
    diyorum

• Galatasaray 3-0 yenilir defansif ortahsasız çıklır mı yahu maça.Bu ne ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 12 Eylül 2006; 20:50:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

açtım bende cimbom şarkılarımı dinliyom gaza geliyomm geceyi bekliyom yok böle bi zevk.

harbi bende aynı ya şarkılar ve forma iyi gaza getiriyo balkona çıkıp bağırmasam iyi

düzeltme : bu arada yukarıda ki 11 en istediğim 11 di şimdi daha mutlu oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 12 Eylül 2006; 20:50:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Bu doğrumu yaw eğer böyleyse müthiş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.