HURMA'DAN SERT ÇIKIŞ!.. Haberi yazdırın 12 Mart 2008 15:12
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile 31 Mayıs 2009'a kadar sözleşmelerinin olduğunu belirterek, iki futbolcunun Galatasaray'a transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.
Hurma, yaptığı açıklamada, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u satmayacaklarını defalarca açıklamalarına rağmen, halen bu konuda asılsız haberler çıktığını belirtti.
Bazı gazetelerde, Adnan Polat'ın Galatasaray Kulüp Başkanlığı'na seçilmesi durumunda iki futbolcuyu da transfer edeceği vaadinde bulunduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, Hurma şunları söyledi:
''Söz konusu haberde, Gökhan'ın sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtiliyor. Bizim Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile 31 Mayıs 2009'a kadar sözleşmemiz var. Futbol Federasyonu'nun internet sitesine girip bu konuyu araştırma zahmetine bile girmiyorlar. Kayserispor, gelecek sezon şampiyonluk için oynayacak ve rakiplerine futbolcu vermeyecek. Takımımızı gelecek sezon için daha da güçlendireceğiz. Bu aşamada, Galatasaray bizden çivi bile alamaz.''
Hurma, ayrıca sözleşme süresi biten kaleci Hasan Sönmez'in sözleşmesini de 31 Mayıs 2009'a kadar uzattıklarını bildirdi.
bu adam nalbur heralde sen dua ette gökhan ünalla mehmet topuz karakterli insanlar yoksa gitmek isteyen adam kimseyi tanımaz
Kayserispor valla artık bana çok antipatik geliyor.Kanımca Topuz ile Gökhan'da ellerinde patlayacak..Kişisel görüşüm öyle de olsun istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
Kayserispor valla artık bana çok antipatik geliyor.Kanımca Topuz ile Gökhan'da ellerinde patlayacak..Kişisel görüşüm öyle de olsun istiyorum
Evet çok doğru ellerinde patlayacak
patladı bile zaten
quote:
katılıyorum aslında şöyle bişeyde var mehmet topuz ve gökhandan başka çok iyi diyebiliceğimiz bir futbolcusu yok kayserinin satıp kurtulup adam gibi bir transfer yaparsa akıllılık eder 2 sinden biri kötü sakatlanırsa işleri zor
Gökhan'ı bilmem ama Mehmet çok iyi oyuncu ve büyük takımda da rahatlıkla oynayabilir gibi geliyor.Milli maçlarda gayet yeterli oynamıştı.
Bu iki oyuncunun gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum.
kalelere asıyorlarsa satmıyoruz diye kocaman ulen ne kıymetli adamları varmış bigünde bu takımlar birleşecek almıyoruz diye asacaklar ondan sonra satıcak yer arıyacaklar
bu arada gökhan da mehmet topalda abartılıyor .... inşallah alınmazlar galatasaraya .....
İki futbolcuya hakettiğinden fazla değer verildi ülkemizde.Kayseri bu gidişle bunların turşusunu kuracak yada düşük bi miktara yurtdışına yollıycak
topuz la gökhan ünalı biri alsada rahatlasak.fener bile olsun razıyım yeterki şu kayserispor sussun.seneye şampiyonluğa oynayacaklarmış.şampiyon olamadıktan sonra ne işe yarar.şimdi acaba sivas bi 5 yıl sonra hatırlanacak mı?
Bu ne lan
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
topuz la gökhan ünalı biri alsada rahatlasak.fener bile olsun razıyım yeterki şu kayserispor sussun.seneye şampiyonluğa oynayacaklarmış.şampiyon olamadıktan sonra ne işe yarar.şimdi acaba sivas bi 5 yıl sonra hatırlanacak mı?
haklısın tabi kayserispor zaten keyfinden hergün satmayacağız diyo demi? Ne zamanki m.topuz ve gökhanla ilgili haberler çıkıyo kayseri diyorki yok satmayacaz. yani durduk yere yada keyfinden konuşmuyo kayseri. yarın bi gün lincolne transfer teklifi geliyo desinler bak bakalım g.saray konuşuyormu konuşmuyormu hemen çıkıp satmıyoruz derler. kayseriyi konuşmaya mecbur etmezsen zaten konuşmazlar bilmem anlatabildimmi....
quote:
Orjinalden alıntı: vavuli
quote:
katılıyorum aslında şöyle bişeyde var mehmet topuz ve gökhandan başka çok iyi diyebiliceğimiz bir futbolcusu yok kayserinin satıp kurtulup adam gibi bir transfer yaparsa akıllılık eder 2 sinden biri kötü sakatlanırsa işleri zor
paraguay kaptanı toledo, bulgristan kalecisi ivankov ve bir zamanlar g.sarayda banko oynayan sonra beğenilmeyip gönderilen daha sonrada bi müddet yeri doldurulamayan saidoyu saymazsan çokta önemli futbolcusu yok kayserinin
alsın veya almasın zaten gsye karşı yatıyor gökhan ve mehmet