Şimdi Ara

Galatasaray Beşiktaş'ı farklı mağlup eder.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik Galatasaray 2-0 veya 4-0 yeneceğini düşünüyorum.

2-0 Biterse : Melo ve Sneijder atar.

4-0 biterse : Burak(4)

• Bizim savunma varken rahat maç izleyemeyiz. Dün Semih az daha maçı veriyordu.
  • yine son dk lara kalırsa işimiz zor. İlk yarıdan golleri bulup rahatlamamız gerekiyor.
  • Sesli güldüm fark atarkensjjddkmdjajdjdkskd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atem totem ben seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

yine son dk lara kalırsa işimiz zor. İlk yarıdan golleri bulup rahatlamamız gerekiyor.

Rahatlayacak bir sey yok stres yapacak bir sey yok ki.

Beraberlik bile bize yariyor. 0-0 da bitse 5-0 da bitse yine son mac yenmemiz gerekiyor zaten. Stres olacak bir sey yok her turlu son maca kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

yine son dk lara kalırsa işimiz zor. İlk yarıdan golleri bulup rahatlamamız gerekiyor.

Beraberlik bile bize yariyor. 0-0 da bitse 5-0 da bitse yine son mac yenmemiz gerekiyor zaten. Stres olacak bir sey yok her turlu son maca kalacak.

Beşiktaş maçını alırsak son maçta beraberlik yetiyor bize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

düşünsene BJK yenılıyorsunuz,son maç neler neler denıyorsunuz olmuyor.

şampiyon Fb oluyr

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

düşünsene BJK yenılıyorsunuz,son maç neler neler denıyorsunuz olmuyor.

şampiyon Fb oluyr

Galatasaray Beşiktaş'ı farklı mağlup eder.

• Arsenal'e kök söktürmüş ,liverpool'u elemiş, forveti denba ba , başında gitarist,sosyalist bilic , yerli cr7 gökhan töre , mükemmel sol ayakli Olcay , maestrosu sosa olan ve ve en önemlisi Tolgay arslana sahip olup,ligin açık ara en iyi topunu oynayan bir takima karşı hiç ama hiç şansımız yok. Maalesef üzülerek söylüyorum ki : şampiyon Fenerbahçe 2.bjk

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Arsenal'e kök söktürmüş ,liverpool'u elemiş, forveti denba ba , başında gitarist,sosyalist bilic , yerli cr7 gökhan töre , mükemmel sol ayakli Olcay , maestrosu sosa olan ve ve en önemlisi Tolgay arslana sahip olup,ligin açık ara en iyi topunu oynayan bir takima karşı hiç ama hiç şansımız yok. Maalesef üzülerek söylüyorum ki : şampiyon Fenerbahçe 2.bjk

Atem totem ben seni totem bozulmustur

• hakan balta 4 gol desen anlarımda burak deyince bi gülme tuttu mıuhaıhgjhfvjahfj
  • Gerekirse kaleye 11 kişi dizileceksin yenilmeyeceksin abi.İlk dakikadan itibaren yatacaksın yerlerde soğutacaksın oyunu.Korner atmaya taç atmaya geç gideceksin.Oyuncu değiştirirken yavaş yavaş çıkacak girecek falan.Antifutbol oynayacaksın yani.Kadıköy'de böyle şampiyon olmadık mı?Yine yapmalıyız aynını.Yok içerde böyle oynanır mı falan geçeceksin bu işleri.
  • ben rizeden daha çok çekiniyorum.
    beşiktaşı rahat geçeriz derbide konsantrasyon problemi olmaz, fakat rize maçı biraz problemli.
  • bjk galatasarayı yenip ibreyi tersine döndürecek buraya yazıyorum
  • En az 8 atarlar bize.
  • Maçı ya gs yine 1 0 yener yada puan-puanlar kaybeder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.