Şimdi Ara

Galatasaray-Bayern Leverkusen kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba biri benim için veya tüm Galatasaraylılar için şu Galatasaray-Bayern Leverkusen maçını kaydedip,rapid e verebilir mi? Bu akşam dvd recorder alıcaktım yine olmadı binbir aksilikler çıktı.

Avrupa maçlarında hepimiz kardeşiz bende fenerin sevilla ile maçını recorder geldiğinde kaydedip,rapid e koyarım.

Açıkçası çok güzel bir zafer bekliyorumda onun için

• Kaydeden olmadı galiba
  • Zafer oldu mu ki

quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Kaydeden olmadı galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_insomniac

Zafer oldu mu ki

quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Kaydeden olmadı galiba

zafer bekliyordum demis.
  • İyide zafer bekliyorum demiş zafer olursa kydedin dememişki.Ayrıca kaydetcek kişi enrden bilcek kazanıp kazanmicağını.
  • arkadasşlar siz gercekten bırının bununla ugrasıp rapıde lınk verecegınımı sanıyorsunuz?
    1) kımsenın bu kadar bos vaktı yok.
    2) aklı basında bır ınsan bu macı pc de ızleyıp kayıt edıp ya da tv ızlerken dvd ye kaydedıp ondan sonra pc basına gecıp 24 saat ben bunu upload edeyım 3-5 tesekkur alayım dıye dusunup bu ıse gırısmez gırısen aptaldır ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gawain1985 -- 15 Şubat 2008; 12:49:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gawain1985

arkadasşlar siz gercekten bırının bununla ugrasıp rapıde lınk verecegınımı sanıyorsunuz?
    1) kımsenın bu kadar bos vaktı yok.
    2) aklı basında bır ınsan bu macı pc de ızleyıp kayıt edıp ya da tv ızlerken dvd ye kaydedıp ondan sonra pc basına gecıp 24 saat ben bunu upload edeyım 3-5 tesekkur alayım dıye dusunup bu ıse gırısmez gırısen aptaldır ayrıca.

başka bişey demeye gerekyok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atletico gs maç bileti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu işe girişen niye aptal olsun ki..

ne güzel 5 tane birbirinden güzel gol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.