Şimdi Ara

Galatasaray'a laf atanlara bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sizin 2. ligte olmanızı kaldıramayız biz. Sizsiz ne yaparız sonra. Hersene sayenizde lige en azında 4 puan önde başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Sizin 2. ligte olmanızı kaldıramayız biz. Sizsiz ne yaparız sonra. Hersene sayenizde lige en azında 4 puan önde başlıyoruz.

• penaltıdan sonra oyun koptu, bide şu dikkatimi çekti fener her gol yiyişinde spikerlerde bir hayal kırıklığı,bir buruk sevinç vardı spikerler fenerliydi belli ama bu kadarda belli edilmezki mal meydanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

Adamlar bildiğin yatıyorlar Buca'ya

Tamam.
  • quote:

wut?
  • Çok talihsiz bir başlık oldu ya. Şom ağızlı olduğum bir kez daha kanıtlandı. Bu arada konuyu ciddiye alan arkadaş yoktur herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet evet, talihsiz oldu. Neyse ya, düşer aşağı zamanla. Sağlık olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Evet evet, talihsiz oldu. Neyse ya, düşer aşağı zamanla. Sağlık olsun kardeşim.

• Saçma sapan başlıklar açıp Galatasaray adını rezil ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Saçma sapan başlıklar açıp Galatasaray adını rezil ediyorsunuz.

Nasıl rezil etmişim çok merak ediyorum
  • Galatasaray'a laf atanlara bakın demişinde gördüğüm ne kadar adam gibi adam (!) Fenerbahçeli varsa Galatasaray'ın kimseye yatmadığını ve yatmayacağını söylüyorlar,gerisi içinde elini yorduğuna değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Galatasaray'a laf atanlara bakın demişinde gördüğüm ne kadar adam gibi adam (!) Fenerbahçeli varsa Galatasaray'ın kimseye yatmadığını ve yatmayacağını söylüyorlar,gerisi içinde elini yorduğuna değmez

Buna katılıyorum. Bana da ne kadar diyen varsa eğlencesine diyorlar. Ben de yine de sadece eğlencesine bir başlık açtım. Tıpkı bu bölümde açılan çoğu gereksiz eğlenmek için açılan başlık gibi. Diğerlerine de fenerbahçenin bucaya yatma ihtimali ne kadarsa galatasarayın da trabzona yatma ihtimali o kadar mesajı vermek istedim ama çok falza ciddiye alan arkadaşlar olmuş.
  • quote:

valla süpersin hocam tam zaytung haberi olmuş
  • quote:

Avatarında Guiza'nın fotoğrafı olan biri mi söylüyor bunu ? Ya da - şu anda - klübü hortumlamaktan başka bir şey yapmayan Kewell'ın imzasını taşıyan biri ?

Galatasaray takımı rezil olacağı kadar oldu zaten. Ama "Galatasaray takımı"... Galatasaray'ın adı rezil falan olmaz hiç bir zaman. Böyle bi' korkun varsa takım değiştirebilirsin, müsade senin.
  • quote:

adam gayet komik bi espiri yapmış ne rezilliği? asıl saçmalayan sensin
  • Konu epic fail.
  • çok ince bi espiri var konuda.

tabi anlayabilene :) (epic fail yazmış millet çok komik hahaha)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

adam gayet komik bi espiri yapmış ne rezilliği? asıl saçmalayan sensin

adamlar forumun sahibi aman sesini çıkarma mazallah atıverirler forumdan sonra ne yaparız forumsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Konu epic fail.

Oha sensin asıl epic fail. Daha ordaki espriyi anlayamayacak olanlar gelip de yorum yazmasalar çok iyi olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.